Ενδιαφέροντα

Οι ιδιοκτήτες της Merck στηρίζουν τον κλάδο φαρμάκων της.Γιόρτασε την 350η επέτειο

Οι ιδιοκτήτες της Merck στηρίζουν τον κλάδο φαρμάκων της.Γιόρτασε την 350η επέτειο

Της Γιωργίας Σκιτζή 

Η οικογένεια πίσω από την Merck KGaA της Γερμανίας  δήλωσε ότι ήταν πλήρως αφοσιωμένη στη φαρμακευτική της μονάδα, ακόμη και αν η ανοσοθεραπεία με καρκίνο, η ελπιδοφόρα avelumab δεν έχει ακόμα επιφέρει επιτυχημένες πωλήσεις.

Γιόρτασε την 350η επέτειο η γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Merck στα κεντρικά γραφεία στο Darmstadt της Γερμανίας. Η αντίστοιχη γιορτή θα γίνει στην Ελλάδα από την Merck Ελλάς στις 18 Μαΐου .

Ο Frank Stangenberg-Haverkamp, ​​πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Merck,  μίλησε χθες στο πλαίσιο των εορτασμών της 350ης επετείου της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας Merck στα κεντρικά γραφεία στο Darmstadt της Γερμανίας. “Το  φάρμακο είναι ένας από τους τρεις πυλώνες μας. Αν το avelumab δεν γίνει επιτυχημένο, υπάρχουν αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις», δήλωσε ο Frank Stangenberg-Haverkamp.

Το Blockbuster είναι ο όρος της βιομηχανίας για ένα φάρμακο με ετήσιες πωλήσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, αλλά οι αναλυτές, κατά μέσο όρο, δεν αναμένουν ότι το avelumab, με την επωνυμία Bavencio, ότι θα φτάσει σε αυτό το καθεστώς. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε μια κατηγορία φαρμάκων που κυριαρχείται από την Keytruda της Merck & Co και την Opdivo της Bristol-Myers Squibb. Η Merck, η οποία αναπτύσσει το avelumab σε συμμαχία με την Pfizer, βρίσκεται σε έντονες διαπραγματεύσεις με μελλοντικούς εταίρους για άλλα υποσχόμενα πειραματικά φάρμακα.

Η οικογένεια Merck, η οποία κατέχει το 70% των μετοχών, ακολουθεί μια άλλη προσέγγιση, με τις δραστηριότητες του ομίλου να κυμαίνονται από υγρούς κρυστάλλους για επίπεδες οθόνες και μαργαριταρένιες χρωστικές μέχρι φάρμακα γονιμότητας και εργαστηριακό εξοπλισμό.

Τα έσοδα της υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων θεραπειών και της μονάδας φροντίδας καταναλωτών που πωλεί, ανέρχονται σε 7 δισεκατομμύρια ευρώ (8,4 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2017 .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αμερικανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σκότωσε δύο μαχητές του ISIS

Στις φλόγες για 9η μέρα η Εύβοια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φιλάνθρωπο ζευγάρι στην Καλιφόρνια βοηθά άγνωστους γονείς με απίστευτο τρόπο εν μέσω πανδημίας

 Η Κρύσταλ είπε: «Ελπίζουμε απλώς ότι κάποιος που είδε το βίντεο να εμπνεύστηκε να κάνει κάτι καλό για τον γείτονά του ή για έναν συνάδελφό του, έτσι ώστε ελπίζουμε να έχουμε όλοι μια καλύτερη μέρα.

Η πανδημία έφερε αύξηση του ενδιαφέροντος για τις σχολές δημόσιας υγείας, ειδικά της επιδημιολογίας.

Ο Collin Catalfamo είναι μεταπτυχιακός φοιτητής δευτέρου έτους, έχοντας διδακτορικό στην επιδημιολογία. Είπε ότι το σχολείο κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας του έδωσε ανεκτίμητη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.

Η κρίση του νερού κατά μήκος των συνόρων Καλιφόρνια-Όρεγκον πήγε από τρομερή σε καταστροφική αυτή την εβδομάδα

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ντεμπ Χάλαντ και ο υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλακ είπε στους δημοσιογράφους στις 13 Μαΐου 2021 ότι οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πυρκαγιάς τους προειδοποίησαν να προετοιμαστούν για μια εξαιρετικά ενεργή χρονιά.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας κοντά στους πληττόμενους της πανδημίας covid με ομιλία του στην τηλεόραση

Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια τεράστια προσπάθεια εμβολιασμού, αλλά έχει μείνει πίσω στον στόχο της να δώσει εμβόλια σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η Ινδία, ο μεγαλύτερος παραγωγός εμβολίων στον κόσμο, έχει εμβολιάσει πλήρως πάνω από 38,2 εκατομμύρια ανθρώπους, εν μέσω ελλείψεων και δυσλειτουργιών στο σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Η προπαγάνδα κατά των εμβολίων ξεκίνησε από σχέδιο σύλληψης του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν το 2011.

Συνολικά, τα ευρήματα της μελέτης δείχνουν ότι οι εκστρατείες κατά των εμβολίων που διαδίδουν παραπληροφόρηση θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα δυσπιστίας στην ιατρική και να προωθήσουν τον σκεπτικισμό. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη αποδοχή της ανοσοποίησης και αύξηση των ασθενειών

Η μείωση του πληθυσμού της Καλιφόρνιας είναι σε μεγάλο βαθμό συνάρτηση της πανδημίας

"Η προσθήκη των θανάτων που σχετίζονται με την Covid-19 του 2020, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς της μετανάστευσης κατά το παρελθόν έτος, οδήγησαν στην αλλαγή του πληθυσμού σε ετήσια απώλεια."

Η Nancy Messonnier των CDC, η οποία προειδοποίησε ότι ο κορωνοϊός θα προκαλούσε «σοβαρή» διαταραχή, παραιτείται

Στην περίφημη ενημέρωση της 25ης Φεβρουαρίου 2020, η Μεσονιέρ είχε πει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για πιθανή πανδημία, ενώ άλλοι αξιωματούχοι συνέχισαν να δηλώνουν ότι η άμεση απειλή για το κοινό παρέμενε χαμηλή.