Σεξουαλική Υγεία

Ζευγάρι σχέση: Και μαζί και μόνος

Ζευγάρι σχέση: Και μαζί και μόνος

Ζευγάρι σχέση: Και μαζί και μόνος. Οι σχέσεις “ενοικίασης” είναι εκείνες όπου μπορεί να υπάρχει τρυφερότητα, σεξ, στιγμές οικειότητας, αγάπης αλλά δεν γίνονται πραγματικά σχέση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κατά κάποιο τρόπο ψευδο-σχέσεις.

Χαρακτηρίζονται επειδή ένα από τα μέρη του “μη-ζευγαριού” αγκαλιάζει ή ερωτεύεται το άλλο άτομο, ενώ το άλλο μέρος δεν το κάνει. Αυτό το δεύτερο μέλος του ζευγαριού, από την άλλη πλευρά, κάνει τη ζωή του, και συνήθως καλεί το άλλο άτομο μόνο όταν το χρειάζεται ή όταν το αισθάνεται. δηλαδή, όταν απαιτεί ικανοποίηση κάποιων αναγκών (σεξουαλικό, συναισθηματικό, υλικό). Εν ολίγοις: το ένα θέλει ενώ το άλλο αφήνει τον εαυτό του να αγαπηθεί.

Τι κρύβεται συνήθως πίσω από τις σχέσεις “μίσθωσης”; Από τη μία πλευρά, ένα άτομο με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση που πείθει τον εαυτό του ότι αυτή είναι η σχέση που θέλει όταν, στην πραγματικότητα, θα ήθελε να πάρει πολλά περισσότερα. Από την άλλη πλευρά, ένα άτομο που αφήνει τον εαυτό του να αγαπηθεί, το οποίο κάνει ήδη καλά σε αυτόν τον τύπο σχέσης και που λαμβάνει ορισμένα οφέλη ως αποτέλεσμα της διατήρησής του (οφέλη, φυσικά, μακριά από το καθαρά αγαπημένο έδαφος). Από την άλλη πλευρά, και όπως έχουμε ήδη προβλέψει, οι σχέσεις ενοικίασης χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι και τα δύο μέλη της ψευδο-σχέσης παρουσιάζουν σημαντική έλλειψη. Με ποια έννοια; Και οι δύο άνθρωποι συχνά έχουν έντονο φόβο να είναι μόνοι τους.

Είναι σύνηθες για αυτόν τον τύπο σχέσης να εμφανίζεται σε μια στιγμή στη ζωή σας όταν αισθάνεστε μοναξιά, φοβάστε, η αυτοεκτίμησή σας ασθενεί λίγο ή απλά όταν προέρχεστε από ένα περίπλοκο στάδιο. Έτσι, αυτή η άτυπη ιστορία εμφανίζεται στη ζωή σας ως η τέλεια λύση για να διασκεδάσετε χωρίς να υποφέρετε, χωρίς να ασχοληθείτε πολύ. Ή έτσι “το πουλάτε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Παθήσεις που ενεργοποιούνται λόγω αποχής από το σεξ

Συστήστε τις ψυχές όχι μόνο τα σώματα

Ο γιόγκι Sadhguru και η επίμονη σκέψη του σεξ

Κόλπα για να φτιάξετε εύκολα ρομαντική ατμόσφαιρα

Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Σεξουαλική υγεία: Ο,τι μπορεί να απασχολεί έναν άνδρα μετά από παράλυση. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι μια σημαντική και περιεκτική πτυχή της προσωπικότητας του ατόμου - η σεξουαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς νιώθουμε για τους εαυτούς μας, στο πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, στο πώς οι άλλοι σχετίζονται με εμάς.

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.

Ερωτευμένος με τον έρωτα

Ερωτικά συναισθήματα: Ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα. Σε κάθε νέα ρομαντική σχέση, υπάρχει ενθουσιασμός. Μαθαίνοντας την ιστορία κάποιου, βιώνοντας πράγματα φρέσκα μέσα από τα μάτια του, τα κοινά ενδιαφέροντα, την εξερεύνηση της φυσικής. Αλλά ξανά και ξανά ακούμε τους ανθρώπους να αναρωτιούνται "πώς ξέρω αν είναι αγάπη;" Και, πιο πρόσφατα, κάποιος ρώτησε, "Πώς είναι το να ξέρεις στην πραγματικότητα;"

Γιατί αποφεύγει την σεξουαλική επαφή μας η γυναίκα μου

Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό. Ίσως η γυναίκα σου δεν κάνει σεξ, ή φαίνεται να το αποφεύγει ενεργά. Ίσως να απορρίπτει τις σεξουαλικές σου προόδους όποτε τις κάνεις, και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάνατε σεξ. Παρακάτω υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορεί να εξηγήσουν γιατί η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για σένα σεξουαλικά.

Λόγοι που η γυναικεία λίμπιντο επηρεάζεται λιγότερο από την εμμηνόπαυση

Εμμηνόπαυση: Λόγοι που η γυναικεία λίμπιντο επηρεάζεται λιγότερο. Η εμμηνόπαυση μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Για κάποιους, η κολπική ξηρότητα μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική δυσλειτουργία και σε λιγότερο ενδιαφέρον για το σεξ συνολικά. Για άλλους, το σεξ εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό στη μέση ζωή.