Σεξουαλική Υγεία

Σημείο G σεξ: Μάθετε πως θα το ξεσηκώσετε

Σημείο G σεξ: Μάθετε πως θα το ξεσηκώσετε

Σημείο G σεξ : Το σημείο G , αποτελεί πρόκληση για όλους τους άνδρες, επειδή όλοι θέλουν να το βρούν και να το κατακτήσουν. Αν ανήκεις σε αυτό απλά διάβασε παρακάτω,

Το σημείο G , αποτελεί κάτι σαν μύθο που το ψάχνουν ανεξαιρέτως όλοι οι άνδρες, γιατί το θεωρούν ως κάτι μαγικά σεξουαλικό που αν το βρουν έχουν κερδίσει μία εξολοκλήρου κατάκτηση και ότι έτσι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία και σε εκείνους αλλά και στις γυναίκες.

Γιατί ονομάστηκε σημείο G

  • Το όνομά του το πήρε από τον γυναικολόγο, τον οποίο το ανακάλυψε και είναι ένα ανάχωμα το οποίο αποτελείτε από σπογγόδεις ιστούς και βρίσκετε στην οροφή του κόλπου, ακριβώς μέσα στην είσοδο. Η σωστή διέγερση του G-  προκαλεί έντονο οργασμό.

Τρόποι διέγερσης του

  • Λόγω της δύσκολης τοποθεσίας και ότι διεγείρεται με επιτυχία με το χέρι,  δεν ενεργοποιείται  κατά τη διάρκεια της κολπικής επαφής. Ενώ αυτό οδήγησε ορισμένους σκεπτικιστές να αμφισβητήσουν την ύπαρξή του, η έρευνα έχει δείξει ότι υπάρχει διαφορετικός τύπος ιστού σε αυτήν την τοποθεσία.

Πρέπει να ξυπνήσετε σεξουαλικά για να μπορέσετε να εντοπίσετε το σημείο G. Γι αυτό;

  1. Dοκιμάστε να τρίψετε το δάχτυλό σας σε μια κινούμενη κίνηση κατά μήκος της οροφής του κόλπου σας,
  2. Zητήστε από τον σύντροφό σας να κάνει μασάζ στην άνω επιφάνεια του κόλπου σας μέχρι να παρατηρήσετε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.
  3. Μερικές γυναίκες τείνουν να είναι πιο ευαίσθητες και μπορούν να βρουν το σημείο εύκολα, ενώ άλλες πιο δύσκολα.

Τρόποι για να το διεγείρετε πιο εύκολα

  • Εάν δεν μπορείτε να το εντοπίσετε εύκολα, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Κατά τη σεξουαλική επαφή, πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι το σημείο G μπορεί να διεγερθεί πιο εύκολα όταν ο άνδρας μπαίνει από πίσω.
  • Για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης, το παιχνίδι που περιλαμβάνει το G-spot μπορεί να είναι ένα θετικό παιχνίδι το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά.

Δημιουργήστε έντονο οργασμό

  • Η στοματική διέγερση της κλειτορίδας σε συνδυασμό με τη χειροκίνητη διέγερση του G μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα έντονο οργασμό.

Ακολουθεί βίντεο για το σημείο G

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Παρατείνεται η αναστολή των πλειστηριασμών λόγω κορωνοϊού

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Αποφασίζουν αύριο ή την Πέμπτη οι λοιμωξιολόγοι για τα σχολεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε sex με κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά;

Sex πρώτη φορά: Το βασικό είναι να καθορίσετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας και να προχωρήσετε ανάλογα από εκεί. Θα χρειαστεί να το συζητήσετε λεπτομερώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βάλετε τα θεμέλια ώστε να συμβεί ευχάριστα.

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.