Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Κρατήστε την ζωντανή μέσα στον γάμο

Σεξουαλική ζωή : Κρατήστε την ζωντανή μέσα στον γάμο

Σεξουαλική ζωή : Το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να εμβαθύνει και να γίνει μια πλουσιότερη εμπειρία. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές έχετε ερωτευτεί ο ένας τον άλλον, το θαύμα και το δέος της αμοιβαίας έλξης εξακολουθούν να υπάρχουν.

Μιλήστε ανοιχτά και μοιραστείτε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς για αυτό που θέλετε. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φορά για να επικρίνετε τον σύντροφό σας. απλώς ισχυρίστε τι θέλετε στην κρεβατοκάμαρα και τι σας κάνει να νιώθετε καλά.

  • Όταν η ζωή γίνεται απασχολημένη και τα χρονοδιαγράμματα είναι ταραχώδη, ο προγραμματισμός για σεξουαλικές συναντήσεις μεταξύ τους μπορεί να γίνει σημαντικός. Μερικά άτομα μπορεί να θεωρήσουν ανεπιθύμητο τον προγραμματισμό, αλλά όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που το βλέπετε. Μπορείτε να κάνετε σχέδια εξίσου συναρπαστικά με το αυθόρμητο σεξ.
  • Ρυθμίστε τη διάθεση εκ των προτέρων . Αν θέλετε να κάνετε καλό σεξ τη νύχτα, ξεκινήστε τα ερωτικά παιχνίδια το πρωί.
  • Στείλτε σήματα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας , όπως σημειώσεις, e-mail, κείμενα, τηλεφωνικές κλήσεις, αγκαλιές ή άλλες ερωτικές κινήσεις, για να δημιουργήσετε ενθουσιασμό για την ημερομηνία του σεξ σας.
  • Φυσικά, ακόμη και με προσεκτικό σχεδιασμό και πραγματική προσπάθεια, μπορεί να συναντήσετε περιπτώσεις που το σεξ με τον σύζυγό σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας .

Κάντε σεξ όσο περισσότερο μπορείτε

  • Μην περιμένετε ο σύζυγός σας να είναι ο μόνος στο γάμο σας που είναι υπεύθυνος για το ρομαντισμό. Και οι δύο πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για μια στενή και επιτυχημένη σχέση. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το σεξ πιο συχνά.
  • Κρατήστε τα χέρια και δείξτε στοργή . Οι γυναίκες πρέπει ιδιαίτερα να αισθάνονται αγαπημένοι και συνδεδεμένοι για να έχουν την επιθυμία για σεξ.
  • Βρείτε χρόνο για πράξεις αγάπης . Κάτι τόσο απλό όσο ένα μακρύ αγκαλιά, φιλί, μασάζ χεριών ή ποδιών μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε οικειότητα και να δείξετε στον σύντροφό σας ότι έχετε τη διάθεση.
  • Προγραμματίστε βραδιές ραντεβού  και άλλες νέες δραστηριότητες μαζί και είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Ακολουθεί βίντεο για τα οφέλη της σεξουαλικής ζωής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ατμοσφαιρική ρύπανση : Μειώνει το προσδόκιμο ζωής ατόμων με καρδιακά προβλήματα

Τζανάκης: Υπάρχει πισωγύρισμα σε όλα τα εμβόλια – Τι είπε για τις παρενέργειες

Αλάτι : Οι βλάβες που προκαλεί στην υγεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε σεξ για να έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο;

Γάμος σεξ: Η συχνότητα του σεξ σε έναν γάμο είναι ένα θέμα που συχνά συγκεντρώνει την προσοχή, αλλά δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση για το πόσο συχνά τα ζευγάρια πρέπει να έχουν σε σεξουαλική δραστηριότητα

Τι μπορεί να μειώσει την ουλίτιδα που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη;

Στοματική υγεία: «Μέσα από τη μελέτη μας, διαπιστώσαμε ότι η θεραπεία της ουλίτιδας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού», ανέφεραν οι ερευνητές.

Γιατί ο καρδιακός κίνδυνος των γυναικών αυξάνεται μετά την εμμηνόπαυση;

Εμμηνόπαυση: Τα συμπτώματα των γυναικών κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προσβολής είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνουν ζάλη, κόπωση και ναυτία, αλλά οι γυναίκες είναι επίσης πιο πιθανό να απορρίψουν τον πόνο στο στήθος ως δυσπεψία ή υπερένταση.

Close Icon