Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία : Η Σωματική άσκηση την απογειώνει

Σεξουαλική υγεία : Η Σωματική άσκηση την απογειώνει

Σεξουαλική υγεία : η άσκηση έχει πολλά οφέλη - οικοδόμηση δύναμης, ύπνος καλύτερα, άγχος λιγότερο. Το να είστε σε φόρμα σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Γνωρίζουμε ότι η άσκηση έχει πολλά οφέλη – οικοδόμηση δύναμης, ύπνος καλύτερα, άγχος λιγότερο. Το να είστε σε φόρμα σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Αλλά αν χρειάζεστε έναν άλλο λόγο για να βελτιώσετε το παιχνίδι φυσικής κατάστασης, Αυτό θα το επιτύχετε μέσω του καλού σεξ.

Τα οφέλη της τακτικής άσκησης στην σεξουαλική ζωή

 • Η τακτική άσκηση προσφέρει μια σειρά ψυχικών και σωματικών οφελών που ενισχύουν το σεξ.

Μειώνει το άγχος

 • Τίποτα δεν σκοτώνει τη διάθεση, όπως να σκεφτόμαστε τη δουλειά που συσσωρεύεται, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα που πρέπει να φροντίζονται ή τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.
 • Γνωρίζουμε ότι η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού , η σωματική δραστηριότητα παράγει ενδορφίνες, μια ομάδα ορμονών που λειτουργούν ως φυσικό ανακουφιστικό πόνο – που σας κάνει να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι.
 • Και αν είστε πιο ευτυχισμένοι, η σεξουαλική σας επιθυμία σίγουρα θα ωφεληθεί.

Ενισχύει την αυτοεκτίμηση

 • Η τακτική σωματική δραστηριότητα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα για τον εαυτό σας και αυτό μεταφράζεται στην κρεβατοκάμαρα.
 • Μια παλαιότερη μελέτη από το Electronic Journal of Human Sexuality διαπίστωσε ότι όσοι ασκούν είναι πιο πιθανό να έχουν θετική αντίληψη για τον εαυτό τους και να αισθάνονται ότι είναι πιο σεξουαλικά επιθυμητοί.

Μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία και τη ροή του αίματος

 • Όταν ασκείτε την καρδιά σας συστέλλεται γρηγορότερα, αυξάνοντας τον ρυθμό με τον οποίο το αίμα σας κυκλοφορεί μέσω του σώματος.
 • Η καλή κυκλοφορία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αίσθησης όπου έχει μεγαλύτερη σημασία  και εάν έχετε πέος, μπορεί ακόμη και να μειώσει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας .
 • Αν και ορισμένα πράγματα μπορούν να συμβάλουν στην ΕΔ, αυτό τελικά συμβαίνει όταν το αίμα δεν μπορεί να ταξιδέψει αποτελεσματικά στο πέος.
Το σεξ μετράει ως άσκηση
 • Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί σίγουρα να αισθάνεται σαν σκληρή δουλειά, ειδικά αν κρατάτε περίπλοκες θέσεις.
 • Και ενώ η μετακίνηση του σώματός σας με οποιονδήποτε τρόπο είναι ευεργετική για την υγεία σας, έχουμε κάποια κακά νέα – η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι ένας τεράστιος καυστήρας θερμίδων .

Ακολουθεί βίντεο για τα οφέλη του σεξ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Yoga : Ασκήσεις για να αντιμετωπίσετε την ημικρανία

Ταυλανδέζικο : Τα οφέλη του στον οργανισμό

Λεύκανση δέρματος : Η Γλυκερίνη δίνει την λύση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.