Η ευθυγράμμιση της προσωπικής τους γεύσης με τη δική σας θα καθορίσει το άνετο ή οδυνηρό σεξ . Στην πραγματικότητα, εάν μια θέση δεν ήταν τόσο καυτή την τελευταία φορά με τον σύντροφο C, είναι εντάξει να δοκιμάσετε ξανά με τον σύντροφο D. Αυτή τη φορά, απλώς ενσωματώστε τις θέσεις σεξ για βελτιωμένη άνεση και ικανοποίηση παρακάτω. Με αυτούς τους τρόπους, έχουμε διατηρήσει την διέγερση της κλειτορίδας (και την ευχαρίστησή σας) στην πρώτη γραμμή.

Η μόνη προετοιμασία που πρέπει να κάνετε – και αυτό ισχύει πριν από κάθε είδος διείσδυσης με οποιονδήποτε συνεργάτη – είναι η επικοινωνία και η λίπανση! Η κολπική λίπανση βοηθά σημαντικά στη μείωση της τριβής και της ταλαιπωρίας (και είναι απολύτως εντάξει να χρησιμοποιείτε λιπαντικό ) και ανοίγει το δρόμο για την εκπλήρωση του σεξ.

Κλασσικός ιεραπόστολος

  • Δημιουργήστε μια νέα εμπειρία του κλασικού ιεραποστόλου. Στη θέση διεύρυνσης των ποδιών σας, ζητήστε από τα πόδια του συντρόφου σας να κουνήσουν το σώμα σας, επιτρέποντας την αμοιβαία επαφή των γεννητικών οργάνων. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά, επειδή δεν εξαρτάται από το μέγεθος αλλά από τη σύνδεση που έχετε και ο σύντροφός σας.

 Καθισμένος στο μαξιλάρι

  • Πάρτε το αγαπημένο σας μαξιλάρι και τοποθετήστε το κάτω από τη λεκάνη σας για αυξημένη υποστήριξη. Λυγίστε τα γόνατά σας, φέρτε τη λεκάνη σας προς τα πάνω και απλώστε τα πόδια σας αρκετά μακριά για να επιτρέψετε την ώθηση. Αυτό που είναι φανταστικό σε αυτήν τη θέση είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάθος της διείσδυσης και προωθεί τη διέγερση της κλειτορίδας.

 

 Ιππασία στο ηλιοβασίλεμα

  • Πάρτε τον έλεγχο και ανεβείτε στην κορυφή. Αυτή η θέση είναι ιδανική για κάποιες άνετες στιγμές, διότι επιτρέπει οικεία φιλιά και βλέμμα των ματιών και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ρυθμό που απολαμβάνετε περισσότερο. Όχι μόνο θα μπορείτε να τοποθετήσετε την κλειτορίδα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να αυξήσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά μπορείτε επίσης να κουνήσετε τη λεκάνη σας εμπρός και πίσω για να δημιουργήσετε έναν άνετο ρυθμό.

 Κλίση σε μένα

  • Βρείτε έναν τοίχο ή τραπέζι για να ακουμπήσετε. Αντιμετωπίστε ο ένας τον άλλον και επιλέξτε ποιος θα κρατήσει τα άκρα του άλλου και αγκιστρώστε το πόδι του γύρω από το πόδι του άλλου ατόμου για υποστήριξη. Διεγείρετε ο ένας τον άλλο, τρίβοντας την κλειτορίδα σας στα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν άνετο ρυθμό με τον οποίο μπορείτε να μετακινήσετε το σώμα σας πιο κοντά ή μακριά.

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική ζωή