Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία : Έτσι επηρεάζετε από της αλλεργίες

Σεξουαλική υγεία : Έτσι επηρεάζετε από της αλλεργίες

Σεξουαλική υγεία : Σε αυτό το άρθρο σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον τρόπο που επηρεάζετε η σεξουαλική ζωή ενός ατόμου από τις αλλεργίες που έχει.

Το φτέρνισμα, η ρινική καταρροή, η συμφόρηση, η κόπωση και τα κνησμώδη, υδαρή μάτια είναι συμπτώματα αλλεργίας που μπορούν να κάνουν ένα άτομο να νιώθει οτιδήποτε άλλο εκτός από σέξι. Οι άνθρωποι μπορεί να μην εξετάσουν πώς οι αλλεργίες μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλικότητα. Πολλοί άνθρωποι δήλωσαν ότι τα συμπτώματα αλλεργίας τους επηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική τους ζωή.

Υπάρχουν μερικοί κύριοι παράγοντες που προκαλούνται από αλλεργίες που μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή ενός ατόμου.

Κόπωση που σχετίζεται με αλλεργίες

  • Μερικές φορές τα συμπτώματα αλλεργίας όπως η συμφόρηση προκαλούν έλλειψη ύπνου, όπως και ορισμένα φάρμακα αλλεργίας. Η έλλειψη επαρκούς ύπνου επηρεάζει επίσης το νευρικό σύστημα, το οποίο ελέγχει την ικανότητα να διεγείρεται σεξουαλικά.

Μειωμένη αίσθηση της μυρωδιάς

  • Ένα από τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ελκυσμένοι στους συντρόφους τους και να τους θέσουν στη διάθεση για σεξ είναι οι φερομόνες. Αυτές είναι οι χημικές ουσίες που εκπέμπονται από το σώμα που κάνουν τους ανθρώπους να προσελκύσουν πιθανούς σεξουαλικούς συντρόφους.
  • Οι βρώμικες μύτες που περιορίζουν την αίσθηση της όσφρησης θα αποτρέψουν κάποιον να πάρει τις φερομόνες άλλων ανθρώπων. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική τους ζωή.

Άλλα συμπτώματα

  • Έχοντας φαγούρα, υγρά μάτια  πρέπει να σταματήσετε συχνά τη σεξουαλική δραστηριότητα για να τείνετε να ρινική καταρροή μπορεί να κάνει κάποιον να έχει συνείδηση ​​αρκετά ώστε να αποφύγει τη σεξουαλική δραστηριότητα.
Βελτίωση των συμπτωμάτων αλλεργίας και της σεξουαλικής ζωής
  • Τα συμπτώματα που σχετίζονται με την αλλεργία μπορεί να μειώσουν τη σεξουαλική επιθυμία και να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε διάθεση. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν βήματα που μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τις αλλεργίες σας και να επιστρέψετε στο δρόμο για μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
  • Μπορεί να απαιτείται λίγη δουλειά και δημιουργικότητα, αλλά μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι στο τέλος αξίζει τον κόπο.

Ακολουθεί βίντεο για τις αλλεργίες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων : Μη αποτελεσματικό το εμβόλιο

Ο πλακούντας έχει αναφερθεί από ερευνητές ως το λεγόμενο «μαύρο κουτί» της εγκυμοσύνης

Κορωνοϊός εμβόλιο : Ξεκινάει το πρόγραμμα εμβολιασμός κατοίκων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.

ΒDSM : Σκοτεινές σεξουαλικές επιθυμίες

ΒDSM : Όταν ένας σύντροφος θέλει να δοκιμάσει BDSM ή παιχνίδια, αλλά ο άλλος σύντροφος δεν ενδιαφέρεται, λέει να πει απαλά στον σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε να δοκιμάσετε.

Σπέρμα : Μάθετε πως να το διατηρήσετε

Σπέρμα : Η κατακράτηση σπέρματος είναι η πρακτική της αποφυγής εκσπερμάτωσης. Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε εντελώς από τη σεξουαλική δραστηριότητα

Προφυλακτικά : Δείτε πόσο διαρκούν

Προφυλακτικά : Η μέση διάρκεια ζωής ενός προφυλακτικού είναι τρία έως πέντε χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τρόπο αποθήκευσής του.