Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία : Έτσι επηρεάζετε από της αλλεργίες

Σεξουαλική υγεία : Έτσι επηρεάζετε από της αλλεργίες

Σεξουαλική υγεία : Σε αυτό το άρθρο σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον τρόπο που επηρεάζετε η σεξουαλική ζωή ενός ατόμου από τις αλλεργίες που έχει.

Το φτέρνισμα, η ρινική καταρροή, η συμφόρηση, η κόπωση και τα κνησμώδη, υδαρή μάτια είναι συμπτώματα αλλεργίας που μπορούν να κάνουν ένα άτομο να νιώθει οτιδήποτε άλλο εκτός από σέξι. Οι άνθρωποι μπορεί να μην εξετάσουν πώς οι αλλεργίες μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλικότητα. Πολλοί άνθρωποι δήλωσαν ότι τα συμπτώματα αλλεργίας τους επηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική τους ζωή.

Υπάρχουν μερικοί κύριοι παράγοντες που προκαλούνται από αλλεργίες που μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή ενός ατόμου.

Κόπωση που σχετίζεται με αλλεργίες

  • Μερικές φορές τα συμπτώματα αλλεργίας όπως η συμφόρηση προκαλούν έλλειψη ύπνου, όπως και ορισμένα φάρμακα αλλεργίας. Η έλλειψη επαρκούς ύπνου επηρεάζει επίσης το νευρικό σύστημα, το οποίο ελέγχει την ικανότητα να διεγείρεται σεξουαλικά.

Μειωμένη αίσθηση της μυρωδιάς

  • Ένα από τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ελκυσμένοι στους συντρόφους τους και να τους θέσουν στη διάθεση για σεξ είναι οι φερομόνες. Αυτές είναι οι χημικές ουσίες που εκπέμπονται από το σώμα που κάνουν τους ανθρώπους να προσελκύσουν πιθανούς σεξουαλικούς συντρόφους.
  • Οι βρώμικες μύτες που περιορίζουν την αίσθηση της όσφρησης θα αποτρέψουν κάποιον να πάρει τις φερομόνες άλλων ανθρώπων. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική τους ζωή.

Άλλα συμπτώματα

  • Έχοντας φαγούρα, υγρά μάτια  πρέπει να σταματήσετε συχνά τη σεξουαλική δραστηριότητα για να τείνετε να ρινική καταρροή μπορεί να κάνει κάποιον να έχει συνείδηση ​​αρκετά ώστε να αποφύγει τη σεξουαλική δραστηριότητα.
Βελτίωση των συμπτωμάτων αλλεργίας και της σεξουαλικής ζωής
  • Τα συμπτώματα που σχετίζονται με την αλλεργία μπορεί να μειώσουν τη σεξουαλική επιθυμία και να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε διάθεση. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν βήματα που μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τις αλλεργίες σας και να επιστρέψετε στο δρόμο για μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
  • Μπορεί να απαιτείται λίγη δουλειά και δημιουργικότητα, αλλά μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι στο τέλος αξίζει τον κόπο.

Ακολουθεί βίντεο για τις αλλεργίες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων : Μη αποτελεσματικό το εμβόλιο

Ο πλακούντας έχει αναφερθεί από ερευνητές ως το λεγόμενο «μαύρο κουτί» της εγκυμοσύνης

Κορωνοϊός εμβόλιο : Ξεκινάει το πρόγραμμα εμβολιασμός κατοίκων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το "ζην επικινδύνως" στο σεξ & οι πιο επικίνδυνες στάσεις

Στάσεις σεξ κίνδυνος: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ, σύμφωνα με μελέτες και επιστημονικά δεδομένα. Φυσικά και ορισμένες συγκαταλέγονται στις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές στάσεις, γι' αυτό και έχουν επιφέρει τα περισσότερα ατυχήματα.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στους νέους ως απάντηση στις ανακρίβειες του διαδικτύου

Sex διαδίκτυο ανήλικοι: Οι νέοι κάτω των 18 ετών έρχονται αντιμέτωποι με την διαδικασία εξερεύνησης της σεξουαλικότητάς τους. Το διαδίκτυο περιέχει τις πληροφορίες, όπως δυστυχώς και μη αποδεκτές συμπεριφορές.

Μειωμένη ερωτική επιθυμία στους άνδρες: Αίτια - Συμπτώματα - Θεραπεία

Μειωμένη ερωτική επιθυμία στους άνδρες: Με τον όρο χαμηλή λίμπιντο περιγράφεται η κατάσταση κατά την οποία η σεξουαλική επιθυμία μειώνεται ή απουσιάζει. Η λίμπιντο είναι κυρίως ένα ορμονικό και εγκεφαλικό φαινόμενο.

Τι είναι το spooning και γιατί κάνει καλό στην υγεία;

Spooning στάση κουτάλι: Μια στάση που προτιμούν τα ζευγάρια όταν θέλουν να νιώσουν πιο κοντά ο ένας τον άλλο, συνδυάζοντας την οικειότητα με το έντονο πάθος αλλά και την απόλυτη χαλάρωση.