Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: 5 πράγματα που πρέπει πραγματικά να ξέρετε για το σεξ στο νερό

Σεξουαλική υγεία: 5 πράγματα που πρέπει πραγματικά να ξέρετε για το σεξ στο νερό

Σεξουαλική υγεία: Το σεξ σε νερό ακούγεται αρκετά περιπετειώδες, αλλά μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνο. Δείτε κάποια αρνητικά πριν το δοκιμάσετε.

Φυσικά, το σεξ στο νερό είναι λίγο διαφορετικό από το να πέσεις απλώς στο κρεβάτι σου και μπορεί να χρειαστούν κάποιοι ελιγμοί για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο. «Αν βρίσκεστε σε μπανιέρα, πισίνα ή υδρομασάζ, φροντίστε να στηριχτείτε σε κάτι για να μην βυθιστείτε ή χάσετε την ισορροπία σας.

Μπορείτε να στεγνώσετε σοβαρά εκεί κάτω.

Φαίνεται ότι το νερό θα ήταν ένα φοβερό λιπαντικό – τελικά, είναι υγρό. Αλλά όχι τόσο γρήγορα: «Το νερό δεν είναι καθόλου καλό λιπαντικό» Μπορεί επίσης να ξεπλύνει το φυσικό λιπαντικό που παράγει το σώμα σας και να σας στεγνώσει, λέει. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι πιο δύσκολο για σας να μείνετε τόσο υγροί (και άνετοι) κατά τη διάρκεια του σεξ στο νερό όσο θα κάνατε σε ξηρά.

Μπορεί να προετοιμάζεστε για κολπική ρήξη.

Αυτή η έλλειψη λιπαντικού μπορεί να είναι πρόβλημα και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε αυξημένη τριβή στον κόλπο σας. Και δεν μιλάμε για το καλό είδος τριβής. Σκεφτείτε περισσότερα κολπικά μικροδάκρυα. Επίσης, να έχετε κατά νου το εξής: Εάν ο σύντροφός σας φοράει προφυλακτικό ή φράγμα, η μεγαλύτερη τριβή αυξάνει τις πιθανότητες να σκιστεί.

Θα μπορούσατε να πάθετε ουρολοίμωξη.

Θυμάστε όλα αυτά τα βακτήρια που κρέμονται στο νερό; Λοιπόν, μπορεί επίσης να ωθηθεί στην ουρήθρα σας (το μικρό άνοιγμα από το οποίο βγαίνει η ούρηση) κατά τη διάρκεια του σεξ, αυξάνοντας τον κίνδυνο να αναπτύξετε λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Από εκεί, τα βακτήρια μπορούν να ανεβούν στην ουρήθρα στην ουροδόχο κύστη σας, όπου μπορεί να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν ουρολοίμωξη. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους δυσάρεστα συμπτώματα, όπως πόνο και κάψιμο όταν κατουρείτε, να νιώθετε ότι πρέπει να κατουρείτε όλη την ώρα, ακόμη και να έχετε αίμα στην ούρηση σας.

Διατρέχετε υψηλότερο κίνδυνο για ΣΜΝ

Λυπούμαστε, αλλά το νερό δεν έχει μαγικές ιδιότητες καθαρισμού από STI, δυστυχώς. Δεδομένου ότι είναι κάπως δύσκολο να χρησιμοποιήσετε προστασία κάτω από το νερό, και ιδιαίτερα δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε σωστά, αυτό είναι αρκετά

Ναι, μπορείτε ακόμα να μείνετε έγκυος.

Εάν κάποιος τύχει να εκσπερματώσει σε μια πισίνα ή σε άλλο υδάτινο σώμα όπου κολυμπάτε, δεν πρόκειται να μείνετε έγκυος,(αυτό είναι απλώς ένας αστικός μύθος). Αλλά αν κάνετε διεισδυτικό σεξ και ένας σύντροφος με πέος εκσπερματώνει μέσα σας, τότε ναι, μπορείτε να μείνετε έγκυος. «Η σύλληψη μπορεί ακόμα να συμβεί κατά τη σεξουαλική επαφή στο νερό, γι’ αυτό μην την υπολογίζετε ως μια μορφή αντισύλληψης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πόσο καλό κάνει το σεξ στην υγεία μας;

Ποια είναι η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης;

Πώς συνδέεται η σεξουαλική αυτοεκτίμηση με την ικανοποίηση

Συμβουλές για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Προώθηση των τεστ γονόρροιας καθώς αυξάνονται τα κρούσματα

Γονόρροια: Η καθυστέρηση πρόσβασης στη σωστή φροντίδα και θεραπεία αποτελεί κίνδυνο στους νοσούντες να αναπτύξουν μακροπρόθεσμα προβλήματα τα οποία μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

Σεξ tips για να αποκτήσετε παιδί

Εγκυμοσύνη: Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή για τις δυνατότητες δημιουργίας μωρών.

Γιατί οι άνθρωποι υποβάλλονται σε φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο;

Τρανς: Τα άτομα που βιώνουν δυσφορία φύλου μπορεί να αισθάνονται ότι το φυσικό τους σώμα δεν ταιριάζει με την εσωτερική τους αίσθηση για το ποιοι είναι ή ότι δεν επιθυμούν την ταυτότητα φύλου που τους δόθηκε κατά τη γέννηση.

Φυσικοί τρόποι για να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας

Κολπική ξηρότητα: Ονομάζεται επίσης κολπική ατροφία, συμβαίνει όταν ο κόλπος δεν λιπαίνεται όσο θα έπρεπε, γεγονός που κάνει τα κολπικά τοιχώματα να γίνονται λεπτά, ξηρά και λιγότερο ελαστικά.