Σεξουαλική Υγεία

Σεξ στάση οργασμός: Ποια είναι η στάση που προσφέρει έντονο οργασμό στις γυναίκες;

Σεξ στάση οργασμός: Ποια είναι η στάση που προσφέρει έντονο οργασμό στις γυναίκες;

Σεξ στάση οργασμός: Η στάση ανάποδης καουμπόισσας ονομάζεται έτσι επειδή περιλαμβάνει ένα άτομο που "ιππεύει" τον σύντροφό του, ο οποίος είναι τοποθετημένος από κάτω του. Επομένως μοιάζει πολύ όπως κάποιος θα καβαλούσε ένα άλογο ή έναν μηχανικό ταύρο, μόνο προς τα πίσω.

Η στάση ανάποδης καουμπόισσας ονομάζεται έτσι επειδή περιλαμβάνει ένα άτομο που “ιππεύει” τον σύντροφό του, ο οποίος είναι τοποθετημένος από κάτω του. Επομένως μοιάζει πολύ όπως κάποιος θα καβαλούσε ένα άλογο ή έναν μηχανικό ταύρο, μόνο προς τα πίσω. Ο αναβάτης βλέπει τα πόδια του συντρόφου του αντί για το πρόσωπό του, σε αντίθεση με την κανονική θέση της καουμπόισσας, όπου μπορεί να γίνει οπτική επαφή. Αυτή η υποτιμημένη στάση του σεξ μπορεί να διευκολύνει τις γυναίκες στον οργασμό. Παρά το όνομα, τη θέση μπορούν να απολαύσουν άτομα οποιουδήποτε φύλου με οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Πώς λειτουργεί αυτή η στάση σεξ; Για να μπει σε στάση ανάποδης καουμπόισσας, ο σύντροφος που διεισδύει ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ ο σύντροφος που τον δέχεται κοιτάζει τα πόδια του. Ο επάνω σύντροφος μπορεί στη συνέχεια να αναπηδήσει, να ακονίσει ή με άλλον τρόπο να «καβαλήσει» το πέος του κάτω συντρόφου με τον κόλπο ή τον πρωκτό του.

Γιατί μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε την στάση;

  • Είναι υπέροχη αν είστε ντροπαλοί: Δεδομένου ότι η θέση στρέφει το βλέμμα μακριά από τον σύντροφό σας, η ανάποδη καουμπόισσα είναι καλή για άτομα που αισθάνονται ότι η οπτική επαφή είναι λίγο πολύ έντονη. Είναι επίσης μια εξαιρετική θέση για όσους δεν είναι έτοιμοι να δει ο σύντροφός τους το πρόσωπο του οργασμού τους, καθώς κάθε πιθανότητα να δει ο σύντροφός σας πώς φαίνεστε στις θλίψεις της ευχαρίστησης εξαφανίζεται όταν γυρίζετε. Αυτή η στάση μπορεί να είναι χρήσιμη για συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που θέλουν να βυθιστούν στις αισθήσεις χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να υποκριθούν.
  • Επιτρέπει στον δέκτη να πάρει τον έλεγχο: Η αντίστροφη καουμπόισσα είναι ιδανική για γυναίκες και άλλους ανθρώπους που συνήθως δέχονται τη διείσδυση για να πάρουν τον έλεγχο της ευχαρίστησής τους. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική θέση για τους δέκτες για να διευκολύνουν το είδος του σεξ που αισθάνεται καλύτερα, καθώς έχουν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, της ταχύτητας και του βάθους διείσδυσης. Όταν βρίσκεστε στην κορυφή στην ανάποδη καουμπόισσα, διατρέχετε επίσης λιγότερο κίνδυνο να πέσετε κατά λάθος. Για άτομα που βιώνουν άγχος σχετικά με τη διείσδυση, αυτή η θέση είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.
  • Είναι φιλική στο σημείο G: Η γωνία της αντίστροφης καουμπόισσας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για επιπλέον διέγερση του σημείου G για γυναίκες, μιας και μπορεί να συμβάλει σε βαθύτερους, πιο ικανοποιητικούς οργασμούς.
  • Εξάπτει την φαντασία: Αυτή η στάση σεξ είναι μια εξαιρετική στάση για διεισδυτικούς συντρόφους που ενεργοποιούνται ιδιαίτερα κοιτάζοντας την πίσω πλευρά του συντρόφου τους. Δεδομένου ότι ο σύντροφος που διεισδύει είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και δεν χρειάζεται τα χέρια του για να στηριχθεί, τα χέρια του είναι επίσης ελεύθερα να δέρνουν και να αρπάξουν τα μάγουλα του συντρόφου του. Η θέα αυτού μπορεί να είναι εξαιρετικά διεγερτική, καθώς και ευχάριστη για τον δέκτη.
  • Αφήνει πολύ χώρο για επιπλέον παιχνίδι: Χάρη στη ρύθμιση hands-free της ανάποδης καουμπόισσας, και οι δύο σύντροφοι έχουν τα χέρια τους στη διάθεσή τους για να προσθέσουν λίγη έξτρα μαγεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αφυπνίζοντας τα πάθη σε μια πολυετή σχέση

Ψυχικής φύσης αίτια που καθιστούν δύσκολο τον οργασμό στις γυναίκες

Υπάρχει ιδανική ώρα για να κάνετε σεξ;

Αξίζει να δοκιμάσετε το one night stand;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς μπορεί το σεξ να ωφελήσει το σώμα σας;

Σεξ οφέλη υγεία: Τα άτομα με ενεργή σεξουαλική ζωή τείνουν να ασκούνται πιο συχνά και να έχουν καλύτερες διατροφικές συνήθειες από εκείνους που είναι λιγότερο σεξουαλικά ενεργοί. Η φυσική κατάσταση μπορεί επίσης να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση συνολικά.

Οι οργασμοί κάνουν καλό στην ψυχική σας υγεία

Οργασμός οφέλη ψυχική υγεία: Καταρχάς, μέσω της διαδικασίας του αυνανισμού μπορείτε να μάθετε καλύτερα το σώμα σας και να επικοίνωνήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στους ερωτικούς σας συντρόφους. Η σεξουαλική εκπαιδεύτρια Betty Dodson αναφέρεται στον αυνανισμό ως «αυτοπλοήγηση» με ζωτικής σημασίας οφέλη για την συναισθηματική και σωματική σας υγεία.

Η επίδραση της σεξουαλικής δραστηριότητας στην αυτοεικόνα των γυναικών

Εικόνα σώματος σεξ: Με τη σταδιακή μείωση των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, που οδηγεί στην εμμηνόπαυση, οι γυναίκες βιώνουν επίσης σωματικές, ψυχοκοινωνικές ή σεξουαλικές αλλαγές.

Σεξ tips για καλό σεξ σε κάθε ηλικία

Σεξ: Με την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη, η τρίτη ηλικία μπορεί να είναι μια συναρπαστική εποχή για να εξερευνήσετε τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις αισθησιακές πτυχές της σεξουαλικότητας σας.

Το IQ στην ψυχολογία της σεξουαλικής έλξης

Sapiosexuality ευφυϊολαγνεία: Η έρευνα υποστηρίζει ένα είδος σεξουαλικής έλξης που δεν είχε περιγραφεί σωστά και αναφέρεται σε όσους έλκονται σεξουαλικά από το πόσο έξυπνος είναι κάποιος.

Πώς μας ωφελεί ψυχολογικά το σεξ

Σεξ οφέλη ψυχική υγεία: Υπάρχουν ενδείξεις ότι το σεξ αυξάνει τη γνωστική σου ικανότητα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι ακόμη και μόνο το να σκέφτεστε μια προηγούμενη σεξουαλική επαφή μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες αναλυτικής σκέψης. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι τα σεξουαλικά ενεργά τρωκτικά είχαν περισσότερους νευρώνες στον ιππόκαμπό τους (μια περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με τη μνήμη) από τους παρθένους αρουραίους.

Πως άλλαξε η covid-19 την σεξουαλική μας ζωή

Σεξ κορωνοϊός: Η έρευνα αφορά τον ρόλο που έπαιξε η πανδημία σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την χρήση προφυλακτικού από τους νέους και την πρόληψη της μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, και τα ποσοστά χρήσης ανέρχονται στο εντυπωσιακό 88%.