Σεξουαλική Υγεία

Ταντρικό σεξ: Χαλαρώστε ρυθμούς και απολαύστε μια νέα σεξουαλική σύνδεση με τον σύντροφό σας

Ταντρικό σεξ: Χαλαρώστε ρυθμούς και απολαύστε μια νέα σεξουαλική σύνδεση με τον σύντροφό σας

Ταντρικό σεξ: Το ταντρικό σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη ντροπή, το τραύμα και τα εμπόδια γύρω από το σεξ, απελευθερώνοντας τη μεταμορφωτική δύναμη της ερωτικής σας ενέργειας και οδηγώντας σας σε μερικούς από τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς που είχατε ποτέ.

Το ταντρικό σεξ είναι ένας εντελώς νέος τρόπος σεξουαλικής σύνδεσης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα συναισθήματος, αίσθησης και ενέργειας. Μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη ντροπή, το τραύμα και τα εμπόδια γύρω από το σεξ, απελευθερώνοντας τη μεταμορφωτική δύναμη της ερωτικής σας ενέργειας και οδηγώντας σας σε μερικούς από τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς που είχατε ποτέ. Μέσω αυτής της ολιστικής προσέγγισης, ο αισθησιασμός γίνεται επίσης μια πύλη προς την ύπαρξη, προς το θείο και σε μια πιο οικεία εμπειρία της παρούσας στιγμής. Το ταντρικό σεξ είναι μια σεξουαλική πρακτική που αποτελεί μέρος του αρχαίου πνευματικού μονοπατιού, γνωστό ως τάντρα. Το Tantra είναι ένας σανσκριτικός όρος που μεταφράζεται σε “ύφανση”. Αναφέρεται στο να συνδυάζουμε ή να ενώνουμε τις αρσενικές και θηλυκές δυνάμεις μέσα σε όλους μας, ουρανό και γη, το ανθρώπινο σώμα με το υπερβατικό, καταρρέοντας τις πολικότητες.

Πώς λειτουργεί το ταντρικό σεξ;

Το ιερό ή ταντρικό σεξ θεωρείται μια πύλη προς αυτή την υπερβατική αλήθεια, μόλις μάθουμε πώς να την αξιοποιούμε. Η απλούστερη εξήγηση της ταντρικής οικειότητας είναι ότι έχει να κάνει με το να φέρετε τη φωτιά της σεξουαλικής σας ενέργειας, του πάθους και των επιθυμιών σας σε ευθυγράμμιση με την καρδιά, το πνεύμα σας και την αίσθηση της καλοσύνης στη ζωή σας. Όταν αυτές οι δυνάμεις έρχονται σε ισορροπία και αρμονία, το σεξ γίνεται κάτι θεραπευτικό, ενδυναμωτικό, υπερβατικό και βαθιά όμορφο. Πρόκειται για το είδος του έρωτα που αισθάνεται αληθινά συνδεδεμένο, ευθυγραμμισμένο, εξαιρετικά ισχυρό και γεμάτο με τον απόλυτο σεβασμό και αφοσίωση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό το είδος οικειότητας προκαλεί τον υψηλότερο εαυτό σας και σας αφήνει να ξεχειλίζετε από αγάπη. Ο χρόνος επιβραδύνεται, η διαίσθησή σας διευρύνεται και μπορείτε να βρεθείτε σε σχεδόν ψυχεδελικές σφαίρες οργασμών για τις οποίες ίσως μόνο είχατε ακούσει ή φανταστείτε.

Το ταντρικό σεξ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων, όχι όλες με το ίδιο είδος διείσδυσης και σωματικής διέγερσης ερωτογενών ζωνών που οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν με το σεξ. Μια τυπική συνεδρία τάντρα περιλαμβάνει τις λεπτές σφαίρες του σεξ, όπως αργές αγκαλιές, απαλά χάδια, παρουσία στο σώμα και εστίαση στην κίνηση της ενέργειας μεταξύ των σωμάτων των συντρόφων. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ταντρικού σεξ, μόλις και μετά βίας κινείσαι και η εστίαση είναι στη διαλογιστική, λατρευτική διάσταση. Μπορείτε να κάνετε έρωτα για ώρες και η απόλαυση μπορεί απλώς να συνεχίσει να αυξάνεται. Όλη η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι ταντρική όταν γίνεται με επίγνωση. Το ταντρικό σεξ μπορεί να βουτήξει σε ακατέργαστους, έντονους και ζωώδεις χώρους, όπου κυριαρχεί η ενστικτώδης νοημοσύνη του σώματος και είστε τυφλοί στην ευχαρίστηση. Η κυριαρχία και η υποταγή μπορεί επίσης να είναι ταντρική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ειδικές ασκήσεις για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής

Μπορούν δυο άτομα να είναι "φίλοι με προνόμια";

Sex tips για αναζωπυρώσετε την ερωτική σας φλόγα

Τι μπορεί να κάνει για τα ζευγάρια το καλό και τακτικό σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να αναζωογονήσετε την σχέση σας σεξουαλικά;

Σεξ καλοκαίρι: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι άνθρωποι κάνουν το περισσότερο σεξ και αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί είναι ο μήνας των διακοπών. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας σχέση;

Εμμηνοπαυσιακή αρθρίτιδα-Ασκήσεις & tips που ανακουφίζουν τον πόνο

Αθλητισμός κολύμβηση: Οι γυναίκες που πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν οστεοαρθρίτιδα, η οποία μπορεί να αποδυναμώσει τα οστά και να προκαλέσει κατάγματα. Δείτε πώς μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο στις αρθρώσεις.

Τι είναι το κύπελλο περιόδου και πόσο ασφαλές αποδεικνύεται;

Έμμηνος ρύση: Το χρονικό διάστημα που κρατά η περίοδος δεν εύκολο. Χρειάζεστε να έχετε μαζί σας πάντα κάποια σερβιέτα ή κάποιο ταμπόν. Πώς θα νιώθατε αν ήσασταν ξέγνοιαστες και χωρίς διαρροές; Αυτό σας υπόσχεται το κύπελλο περιόδου!

Η απώλεια βάρους βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος

Παχυσαρκία γονιμότητα: Όταν οι άνδρες χάνουν τα περιττά κιλά και διατηρούν την απώλεια, τα οφέλη για την υγεία μπορεί να επεκταθούν μέχρι και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Μπορεί το αλκοόλ να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία

Aλκοόλ: Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει αλλαγές που καθιστούν πιο δύσκολη τη στύση, ενώ η χρόνια υπερκατανάλωση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Έλλειψη υποστήριξης στον χώρο εργασίας για τις εμμηπαυσιακές γυναίκες

Εμμηνόπαυση: Το 10% των γυναικών έχουν εγκαταλείψει τη δουλειά τους λόγω της εμμηνόπαυσης. Η μεγαλύτερη έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο για γυναίκες στην εμμηνόπαυση υποδηλώνει ότι απαιτείται άμεση δράση.