Σεξουαλική Υγεία

Ταντρικό σεξ: Χαλαρώστε ρυθμούς και απολαύστε μια νέα σεξουαλική σύνδεση με τον σύντροφό σας

Ταντρικό σεξ: Χαλαρώστε ρυθμούς και απολαύστε μια νέα σεξουαλική σύνδεση με τον σύντροφό σας

Ταντρικό σεξ: Το ταντρικό σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη ντροπή, το τραύμα και τα εμπόδια γύρω από το σεξ, απελευθερώνοντας τη μεταμορφωτική δύναμη της ερωτικής σας ενέργειας και οδηγώντας σας σε μερικούς από τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς που είχατε ποτέ.

Το ταντρικό σεξ είναι ένας εντελώς νέος τρόπος σεξουαλικής σύνδεσης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα συναισθήματος, αίσθησης και ενέργειας. Μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη ντροπή, το τραύμα και τα εμπόδια γύρω από το σεξ, απελευθερώνοντας τη μεταμορφωτική δύναμη της ερωτικής σας ενέργειας και οδηγώντας σας σε μερικούς από τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς που είχατε ποτέ. Μέσω αυτής της ολιστικής προσέγγισης, ο αισθησιασμός γίνεται επίσης μια πύλη προς την ύπαρξη, προς το θείο και σε μια πιο οικεία εμπειρία της παρούσας στιγμής. Το ταντρικό σεξ είναι μια σεξουαλική πρακτική που αποτελεί μέρος του αρχαίου πνευματικού μονοπατιού, γνωστό ως τάντρα. Το Tantra είναι ένας σανσκριτικός όρος που μεταφράζεται σε “ύφανση”. Αναφέρεται στο να συνδυάζουμε ή να ενώνουμε τις αρσενικές και θηλυκές δυνάμεις μέσα σε όλους μας, ουρανό και γη, το ανθρώπινο σώμα με το υπερβατικό, καταρρέοντας τις πολικότητες.

Πώς λειτουργεί το ταντρικό σεξ;

Το ιερό ή ταντρικό σεξ θεωρείται μια πύλη προς αυτή την υπερβατική αλήθεια, μόλις μάθουμε πώς να την αξιοποιούμε. Η απλούστερη εξήγηση της ταντρικής οικειότητας είναι ότι έχει να κάνει με το να φέρετε τη φωτιά της σεξουαλικής σας ενέργειας, του πάθους και των επιθυμιών σας σε ευθυγράμμιση με την καρδιά, το πνεύμα σας και την αίσθηση της καλοσύνης στη ζωή σας. Όταν αυτές οι δυνάμεις έρχονται σε ισορροπία και αρμονία, το σεξ γίνεται κάτι θεραπευτικό, ενδυναμωτικό, υπερβατικό και βαθιά όμορφο. Πρόκειται για το είδος του έρωτα που αισθάνεται αληθινά συνδεδεμένο, ευθυγραμμισμένο, εξαιρετικά ισχυρό και γεμάτο με τον απόλυτο σεβασμό και αφοσίωση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό το είδος οικειότητας προκαλεί τον υψηλότερο εαυτό σας και σας αφήνει να ξεχειλίζετε από αγάπη. Ο χρόνος επιβραδύνεται, η διαίσθησή σας διευρύνεται και μπορείτε να βρεθείτε σε σχεδόν ψυχεδελικές σφαίρες οργασμών για τις οποίες ίσως μόνο είχατε ακούσει ή φανταστείτε.

Το ταντρικό σεξ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων, όχι όλες με το ίδιο είδος διείσδυσης και σωματικής διέγερσης ερωτογενών ζωνών που οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν με το σεξ. Μια τυπική συνεδρία τάντρα περιλαμβάνει τις λεπτές σφαίρες του σεξ, όπως αργές αγκαλιές, απαλά χάδια, παρουσία στο σώμα και εστίαση στην κίνηση της ενέργειας μεταξύ των σωμάτων των συντρόφων. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ταντρικού σεξ, μόλις και μετά βίας κινείσαι και η εστίαση είναι στη διαλογιστική, λατρευτική διάσταση. Μπορείτε να κάνετε έρωτα για ώρες και η απόλαυση μπορεί απλώς να συνεχίσει να αυξάνεται. Όλη η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι ταντρική όταν γίνεται με επίγνωση. Το ταντρικό σεξ μπορεί να βουτήξει σε ακατέργαστους, έντονους και ζωώδεις χώρους, όπου κυριαρχεί η ενστικτώδης νοημοσύνη του σώματος και είστε τυφλοί στην ευχαρίστηση. Η κυριαρχία και η υποταγή μπορεί επίσης να είναι ταντρική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ειδικές ασκήσεις για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής

Μπορούν δυο άτομα να είναι "φίλοι με προνόμια";

Sex tips για αναζωπυρώσετε την ερωτική σας φλόγα

Τι μπορεί να κάνει για τα ζευγάρια το καλό και τακτικό σεξ;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

5 συμβουλές για υπέροχο σεξ με προφυλακτικό

Σεξ προφυλακτικό: Ξέρατε ότι τα προφυλακτικά μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας ζωή; Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα προφυλακτικά μέρος του υπέροχου σεξ.

Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας

Σεξουαλικότητα πτυχές: Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου τομείς που δεν επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του COVID-19 και δυστυχώς το σεξ , η επιθυμία και η οικειότητα δεν είναι ένα από αυτά. 

Η "αράχνη μπανάνα" της Βραζιλίας βοηθά στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Μετά την έγκριση της πρώτης φάσης των κλινικών δοκιμών από την ρυθμιστική υπηρεσία Anvisa της Βραζιλίας, το φάρμακο έχει πλέον περάσει στη δεύτερη από τις τρεις φάσεις πριν εγκριθεί προς πώληση. H De Lima δήλωσε ότι η ανακάλυψη μιας πιθανής θεραπείας για τη στυτική δυσλειτουργία είναι ένα μήνυμα "να μην καταστρέφουμε τα ζώα, ακόμη και τα δηλητηριώδη, επειδή υπάρχει μια πραγματική βιβλιοθήκη μορίων που είναι ακόμη άγνωστα".