Σεξουαλική Υγεία

Σεξ και νέοι γονείς: Αναζωπυρώστε τη σχέση σας μετά το πρώτο παιδί

Σεξ και νέοι γονείς: Αναζωπυρώστε τη σχέση σας μετά το πρώτο παιδί

Σεξ και νέοι γονείς: Σίγουρα δεν θα είστε οι πρώτοι γονείς που θα αντιμετωπίσουν τον αγώνα μιας ανύπαρκτης σεξουαλικής ζωής. Αν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για αυτό, σας έχουμε βρει τις λύσεις που χρειάζεστε!

Το να έχεις μια καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να φαίνεται σαν αδύνατη αποστολή όταν είσαι νέος γονέας. Είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο ή ενέργεια για να κάνετε σεξ όταν έχετε ένα μικρό μωρό και μπορεί να νιώθετε ότι δεν θα ξαναβρείτε ποτέ την παλιά σας σεξουαλική ζωή. Σίγουρα δεν θα είστε οι πρώτοι γονείς που θα αντιμετωπίσουν τον αγώνα μιας ανύπαρκτης σεξουαλικής ζωής. Αν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για αυτό, σας έχουμε βρει τις λύσεις που χρειάζεστε!

Tips για νέους γονείς

  • Κάντε σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρα. Πριν κάνετε παιδιά, μπορεί να είχατε μπει στη ρουτίνα να κάνετε σεξ μόνο στο κρεβάτι. Καθώς το μωρό σας κοιμάται τώρα στο δωμάτιό σας, μπορείτε να πάτε στον καναπέ, στο γραφείο ή ακόμη και στο ντους. Θα δείτε ότι η αλλαγή τοποθεσίας θα ανανεώσει τη σχέση σας.
  • Επαναπροσδιορίστε τη σεξουαλική σας ζωή. Αν δεν έχετε χρόνο για πλήρες σεξ, μπορείτε ακόμα να είστε οικείοι ο ένας με τον άλλον. Η στοργή είναι τόσο σημαντική για εσάς, γι’ αυτό θα ήταν καλό να φιλιόσαστε ή να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι δεν είστε μόνο γονείς, αλλά και σύντροφοι.
  • Εκμεταλλευτείτε τον ύπνο για να επαναφέρετε τη σεξουαλική σας ζωή. Αν όλη την εβδομάδα ασχολείστε με το μωρό, τις δουλειές του σπιτιού και τον ύπνο, φροντίστε τα Σαββατοκύριακα να έρχεστε πιο κοντά με τον /την σύντροφό σας.
  • Μιλήστε για το σεξ. Δημιουργήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα και μιλήστε, όσο το μωρό σας κοιμάται,  για τις ρομαντικές σας στιγμές! Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε και να σας οδηγήσει στον έρωτα. 
  • Βρείτε μια baby sitter και βγείτε από το σπίτι για να αναζωπυρώσετε την παλιά σπίθα. Αν το πρόγραμμά σας είναι πολύ βαρύ, εισάγετε σε αυτό ένα “ραντεβού”.  Βρείτε ένα απόγευμα στο μέσο της εβδομάδας στο οποίο α το περνάτε οι δυο σας. Εξασφαλίστε ότι το παιδί σας θα βρίσκετε σε καλά χέρια και ελάτε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

  • Δυναμώστε τη μεταξύ σας φλόγα με πρόστυχα λόγια. Ένα προκλητικό μήνυμα στο ενδιάμεσο της ημέρας, α σας δώσει αυτό που χρειάζεστε!

Μπορεί να είστε νέοι γονείς, αλλά η ερωτική σας ζωή δε τελειώνει εδώ! Αναζωπυρώστε τη σχέση σας κι ερωτευτείτε όπως παλιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι είναι το Swinging και γιατί πολλοί το προτιμούν;

3 τροφές που ανεβάζουν τη σεξουαλική σας απόδοση

Τι πρέπει να προσέχετε πριν κάνετε σεξ μέσα στο νερό;

Τα παιχνίδια ρόλων αναζωογωνούν τη σχέση;

Πότε χρειάζεται να απευθυνθούμε σε σεξολόγο;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Eρευνητές διαπιστώνουν μειωμένη χρήση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών μετά από διαδικτυακή γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία

Οι αστυνομικές αρχές σε διάφορες χώρες θα ενημερώνουν επίσης τα άτομα που είναι ύποπτα για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών για τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα.