Σεξουαλική Υγεία

Sadhguru: Είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ [pic,vid]

Sadhguru: Είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ [pic,vid]

Sadhguru: Είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο σε αυτό. Είναι απλά ότι η ευφυΐα σας έχει καταληφθεί από τις ορμόνες σας. Είναι απλά μια ψυχαναγκαστική συμπεριφορά.

Όταν ήσουν παιδί, τα αναπαραγωγικά όργανα που κάποιος είχε δεν είχαν σημασία για σένα. Αλλά τη στιγμή που οι ορμόνες άρχισαν να παίζουν μέσα σου, δεν μπορείς να σκεφτείς τον κόσμο πέρα από αυτό. Όλη σου η νοημοσύνη έχει καταληφθεί εντελώς από τις ορμόνες σου. Το σεξ είναι φυσικό πράγμα, είναι εκεί μέσα στο σώμα. Αλλά η σεξουαλικότητα επινοείται και δημιουργείται από εσάς. Είναι ψυχολογικό. Αυτό σαρώνει τον κόσμο σήμερα και με τόσους πολλούς τρόπους, έχει αρρωστήσει επειδή αν το σεξ είναι στο σώμα, είναι εντάξει – θα πέσει στο φυσικό του μέρος όπου ανήκει. Αλλά μόλις μπει στο μυαλό σου, γίνεται διαστροφή. Δεν έχει καμία δουλειά με το μυαλό σου.

Αν και η σεξουαλικότητα έχει γίνει ένα μεγάλο ερώτημα στο ανθρώπινο μυαλό, στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ μικρό ερώτημα. Αν πας λίγο πιο πέρα από το σώμα, δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα. Μόνο στο επίπεδο του σώματος κάποιος είναι άντρας και κάποιος γυναίκα. Για την αναπαραγωγή και για τη συνέχιση του είδους, υπάρχει μια μικρή διαφορά από άποψη φυσιολογίας. Για να βοηθηθεί αυτή η διαφορά υπάρχει κάποια ψυχολογική διαφορά. Αλλά είναι τα ίδια δύο μάτια, η μύτη, το στόμα – όλα είναι τα ίδια – απλά τα όργανα αναπαραγωγής είναι διαφορετικά. Γιατί έχουμε κάνει αυτά τα μικρά μέρη του σώματος τόσο σημαντικά στο μυαλό μας; Αν κάποιο μέρος του σώματος πρέπει να είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να είναι το μυαλό σας και όχι τα αναπαραγωγικά όργανα!

Η σεξουαλικότητα γίνεται πιο σημαντική καθώς ταυτίζεσαι περισσότερο με το σώμα. Καθώς γίνεσαι λιγότερο αναγνωρίσιμος με το σώμα, το σεξ υποχωρεί. Βλέπετε, όταν κάποιος γίνεται πολύ διανοητικά ενεργός, η ανάγκη για σεξ υποχωρεί. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν κανένα διανοητικό πλεονέκτημα και την γλυκύτητα του μυαλού. δεν γνωρίζουν τόσα πολλά για την γλυκύτητα του συναισθήματος. η γλυκύτητα της ενέργειας είναι τελείως αδιάφορη. Το μόνο πράγμα που τους ανεβάζει λίγο είναι το σεξ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κόλπα για να φτιάξετε εύκολα ρομαντική ατμόσφαιρα

Γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία και η ανάγκη για κατανόηση

Είναι ασφαλές το σεξ για τους καρδιοπαθείς

Ναι, η γυμναστική με τον οργασμό σχετίζονται τελικά.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Γνωρίζετε την περίοδο που λέμε «μήνα του μέλιτος» σε μία σχέση; Είναι αυτή η εκστατική, τρελά ερωτική περίοδος μιας καινούργιας σχέσης, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να σκίζετε τα ρούχα του άλλου και να κάνετε έρωτα 24/7;

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

Σεξ και συναίνεση: Πόσο συχνά σκέφτεστε τη συγκατάθεση; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο και απλό. Επομένως δεν αξίζει να το σκεφτούμε πάρα πολύ. Αλλά ως κοινωνία, κατανοούμε πραγματικά την έννοια της συγκατάθεσης και της συναίνεσης;

Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης

Συντροφικές σχέσεις: Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης. Σύμφωνα με τον Walter Riso, ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μια πλήρη, ικανοποιητική και ευχάριστη αγάπη απαιτεί την ένωση τριών παραγόντων: επιθυμία ( Έρωτας ), τρυφερότητα (αγάπη) και συμπάθεια( Φιλία ). Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που γνωρίζουμε ως αληθινή αγάπη και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην εμφάνιση της φυσικής έλξης και στην επακόλουθη ανάπτυξή της στη συγγένεια.

Υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι

Το ιδανικό ζευγάρι: Μύθος ή η πραγματικότητα; Τείνουμε να εξιδανικεύουμε τον σύντροφό μας ή τη σχέση μας, με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τα πράγματα δεν είναι όπως περιμένουμε, η απόρριψη και η απογοήτευση μπορούν να γίνουν πολύ έντονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ορισμός για να βρούμε τον «ιδανικό σύντροφο» και ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν μια σχέση «τέλεια», μόνο για εμάς.

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.