Σεξουαλική Υγεία

Kακό σεξ: Τι καθιστά μία σεξουαλική επαφή κακή εμπειρία

Kακό σεξ: Τι καθιστά μία σεξουαλική επαφή κακή εμπειρία

Kακό σεξ: Τι καθιστά μία σεξουαλική επαφή κακή εμπειρία. Το σεξ υποτίθεται ότι δεν είναι κακό. Δεν είναι ένα χάπι που πρέπει να καταπιείς για να γίνεις καλύτερα. Είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα που παράγει αγάπη, ζεστασιά και σύμπνοια.

Μερικές φορές, όταν οι επιλογές μας είναι αμφισβητήσιμες, γεννά μετάνοια, αλλά τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή αισθανόσουν καλά. Αλλά το κακό σεξ μας χαλάει. Μια σεξουαλική εμπειρία που έγινε ξινή είναι αρκετή για να μας κλείσει για λίγο και κάποιοι από αυτούς θα σκότωναν για τα καλά τη λίμπιντο μας.

Αλλά αφού κανείς δεν μιλάει για σεξ και οι άνθρωποι είναι καλοί στο να σε χειραγωγούν (gaslighting) , πώς μπορείς να καταλάβεις τι είναι απλά απαράδεκτο; Θα μπορούσε να είναι ο λόγος πίσω από την μειωμένη αυτοπεποίθησή σας, την ραγισμένη άνοιξη στο βήμα σας και την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας. Πώς σχολιάζεται στα μέσα η εμπειρία του κακού σεξ:  Πολλοί είπαν ότι μισούν όταν ένα άτομο είναι σαν ζώο στο κρεβάτι. Όχι, μιλάω για αστερία! “Όταν ένα άτομο δεν είναι πραγματικά ενεργό. Απλά ξαπλωμένος εκεί, ελάχιστη κίνηση”, έγραψε ένας χρήστης. “Ήρθε εδώ για αυτό. Είχα μόνο ένα “νεκρό ψάρι” στη ζωή μου και ήταν μακράν το χειρότερο”, δήλωσε ένας άλλος χρήστης. Πολλοί άνθρωποι επεσήμαναν επίσης ότι το να κείτεται κανείς εκεί ημιτελές είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.

“Όταν δεν κατεβαίνεις και ο εραστής σου δεν προσπάθησε καν να σε κατεβάσει. “Τα 20 πρώτα μου χρόνια ήταν γεμάτα με νυχτερινές στάσεις στο Τάκο Μπελ”, έγραψε ένας χρήστης.Ένας χρήστης συνέχισε να περιγράφει λεπτομερώς το κακό σεξ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τι κάνει κακό το σεξ για τις γυναίκες; “Δεν υπάρχει προσοχή στο προκαταρκτικό παιχνίδι (μπορεί να τη γλιτώσεις μερικές φορές με τα κέφια και τα παρόμοια, αλλά οι περισσότερες γυναίκες γενικά προτιμούν κάποια προκαταρκτικά.) Δεν έχει σημασία αν το θέλει πιο γρήγορα ή πιο αργά, πιο δυνατά ή πιο όμορφα, κτλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Απάντησε στις ερωτήσεις αυτές και δες αν έχεις σεξουαλική αυτοεκτίμηση

Με τα μάτια μιλάμε εμείς

Μην ξεχνάς την ερωτική ζωή με το ζευγάρι σου

Οι απογοητεύσεις που κρύβει το περιστασιακό σεξ

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Απαγορευμένο σεξ: Ο κύκλος του να ξυπνάς με κάποιον που δεν πρέπει. Έτσι ξεκινάει: Λαμβάνεις ένα ή δύο μηνύματα που και που αλλά δεν το σκέφτεστε καθόλου. Μάλλον ήταν μεθυσμένος και είναι το αφεντικό σου. Κάθε επόμενο πρωί, είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή τη φορά, το κείμενο είναι πιο ενδιαφέρον, και αρχίζεις να τον θεωρείς λιγότερο ενοχλητικό. 

Πώς να κάνετε μία σχέση να λειτουργήσει

Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνετε να λειτουργήσει. Καθώς σηκώνετε το τηλέφωνο και αρχίζετε να μιλάτε με το αγαπημένο/η σας, στα μάτια σας έρχονται εικόνες και φαντάζεστε να είστε μαζί τους, αλλά στο ενδιάμεσο των κλήσεων αναρωτιέστε αν η σχέση σας, λόγω απόστασης,θα λειτουργήσει ή όχι. Πρόκειται για μια κοινή κατάσταση για τους ανθρώπους που έχουν σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Είναι σύνηθες να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να κάνετε τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων να λειτουργούν για εσάς.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ενός γάμου

Προβλήματα γάμου: Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα και πώς να τα αντιμετωπίσεις. Όλες οι ταινίες που έχουμε δει  έχουν δώσει στον κόσμο μας μια ματιά στο πώς θα πρέπει να είναι η πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αναζητούν τον γοητευτικό πρίγκιπα επειδή ο κόσμος μας τείνει να δοξάζει τον γάμο.

Απόχη από το σεξ και η σημασία της για το σώμα

Σεξουαλική επαφή: Πώς η απουσία της αποτυπώνεται στο σώμα σου.  Το σεξ είναι κάτι που πρέπει να είναι υγιές και συναινετικό. Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν σεξ δεν χρειάζεται να βρουν κάποιο λόγο για να το κάνουν. Επιλέγουμε το σεξ για ευχαρίστηση, μερικές φορές για να ευχαριστήσουν το σύντροφό τους, για οικειότητα, ανακούφιση από το άγχος, για να ξεφύγουν από μια συγκεκριμένη κατάσταση ή για αυτοεπικύρωση.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι όταν κάνεις σεξ έχοντας λοίμωξη στα γεννητικά σου όργανα

Mυκητιασική λοίμωξη σεξ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Οι  μυκητησιακές λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν μη φυσιολογική κολπική έκκριση, δυσφορία κατά την ούρηση, φαγούρα και καύση στην κολπική περιοχή. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κάνουν το σεξ άβολο. Το να κάνετε σεξ έχοντας λοίμωξη µήτρας µπορεί να ενέχει κινδύνους ακόμα και αν δεν εμφανίζετε συμπτώματα.

Τι έλεγε το απαγορευμένο εγχειρίδιο του σεξ

Περίεργο εγχειρίδιο του σεξ: Απαγορευμένο για τρεις αιώνες. Πριν από πολλά χρόνια, ένα παλιό εγχειρίδιο σεξ δημοπρατήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή του, καθώς ήταν ένα βιβλίο που είχε απαγορευτεί τον δέκατο έβδομο αιώνα. Ο λόγος? Το συνηθισμένο: το σεξ ήταν, και εξακολουθεί να είναι, θέμα ταμπού. Οι λογοκριτές κάθε εποχής πιστεύουν ότι κάνουν καλό στην κοινωνία, αποτρέποντας περισσότερη γνώση του θέματος.

Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν σου αρέσει η σεξουαλική επαφή διάβασε αυτό το άρθρο

Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου. Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου ρωτούν τα δυσκολότερα- μεγάλα και μικρά- ερωτήματα της Google για τη ζωή. Απαντήσεις σε μερικά από τα πιο κοινά ερωτήματα. Αν το σώμα μας είναι χτισμένο για ευχαρίστηση, γιατί τόσοι πολλοί από εμάς παλεύουμε να απολαύσουμε το σεξ; Και πώς θα περάσουμε καλύτερα;