Σεξουαλική Υγεία

Σεξ σχέση: Η ερωτική ασυμβατότητα και τι συνεπάγεται αυτή

Σεξ σχέση: Η ερωτική ασυμβατότητα και τι συνεπάγεται αυτή

Σεξ σχέση: Η ερωτική ασυμβατότητα και τι συνεπάγεται αυτή. “Χρειάζεται πολλά προκαταρκτικά, ενώ πρέπει να το κάνουμε αμέσως”.

Είναι ένα από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια, και αν δεν αντιμετωπιστούν με προσοχή, αυτή η σεξουαλική ασυμβατότητα αναπόφευκτα αρχίζει να επηρεάζει τις σχέσεις σε κάθε φάση. Κοιτάξτε το πριν σας κάνει να απομακρυνθείτε!

Λόγοι ασυμβατότητας... Συχνότητα: η συχνότητα της σεξουαλικής επιθυμίας ποικίλλει από άτομο σε άτομο, τόσο πολύ που οι δύο σύντροφοι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τι είναι το “συχνά”. Η ανάγκη για συχνό σεξ εξαρτάται επίσης από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η σχέση. Το ποσοστό οικειότητας βρίσκεται στο αποκορύφωμά του μεταξύ νέων εραστών. Θυμάσαι εκείνες τις μέρες που δεν μπορούσε να αντέξεις αρκετά ο ένας από τον άλλο; Η παθιασμένη φάση ανοίγει το δρόμο για την πιο συμπονετική αγάπη, που είναι πιο σημαντική και ικανοποιητική. Ωστόσο, όταν το καθημερινό σεξ αρχίζει να ξεθωριάζει και αρχίζει η γκρίνια, η δυσαρέσκεια είναι βέβαιο ότι θα παρεισφρήσει.

Όρεξη: καθένας από εμάς έχει διαφορετική σεξουαλική όρεξη, η οποία επίσης ποικίλλει σε διαφορετικά στάδια της ζωής μας. Ο σύντροφος που έχει την υψηλότερη σεξουαλική ορμή είναι πολύ πιθανό να αισθάνεται απορριφθείς και πληγωμένος όταν οι επιθυμίες δεν είναι αμοιβαίες. Από την άλλη πλευρά, αυτός με την “πεσμένη μονάδα δίσκου” μπορεί να αισθάνεται πιεσμένος και δυσαρεστημένος που πρέπει να εκτελέσει ακόμα και όταν δεν αισθάνεται ότι μπορεί.

Πειράματα: Η ιεραποστολική θέση λειτουργεί πολύ καλά μεταξύ των ζευγαριών τις ημέρες της σχέσης τους. Και μετά έρχεται η στιγμή που ένας από τους εταίρους επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό για να σπάσει τη μονοτονία. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο συναίσθημα, θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Για να μην ξεχνάμε ότι ο καθένας από εμάς έχει φαντασιώσεις και περιμένουμε από τον σύντροφό μας να συμμορφωθεί (τουλάχιστον σε μερικούς από αυτούς), αφού επιτύχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο άνεσης ο ένας με τον άλλο. Οι γυναίκες, πολλές φορές, είναι μάλλον παθητικές κατά τη διάρκεια της πράξης, αφήνοντας τους άνδρες να ζητούν περισσότερα.

Πόσο επηρεάζει η σεξουαλική ασυμβατότητα το ζευγάρι… Απαντούν οι ειδικοί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς δικαιολογούνται οι άπιστοι

Άλλαξε το βαρετό σεξ που κάνεις... με ιδέες από τους ειδικούς

Μια ματιά στα σχόλια των social για το κακό σεξ τα λέει όλα

Απάντησε στις ερωτήσεις αυτές και δες αν έχεις σεξουαλική αυτοεκτίμηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η εκδικητική πορνογραφία είναι ανδρική ή γυναικεία υπόθεση;

Αυτό το βίωμα, γαλουχεί ολόκληρες πεποιθήσεις γύρω από τη γυναίκα, που στην ουσία, τη ζηλεύει, την ανταγωνίζεται και της φθονεί την αναπαραγωγική της ικανότητα, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σεξ.

Σεξ και ΣΜΝ: Ο εμβολιασμός σώζει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Σεξ και ΣΜΝ: οι ερευνητές δείχνουν πώς ο εμβολιασμός του δέρματος μπορεί να δημιουργήσει προστατευτικά CD8 Τ-κύτταρα που προσλαμβάνονται στους γεννητικούς ιστούς και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στρατηγική εμβολιασμού για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.