Σεξουαλική Υγεία

Μετά το σεξ τι τρώνε συνήθως τα ζευγάρια;

Μετά το σεξ τι τρώνε συνήθως τα ζευγάρια;

Πρόσφατη έρευνα αναδεικνύει το αγαπημένο φαγητό που επιλέγει ο κόσμος να καταναλώσει μετά το σεξ. Μπορεί το σεξ να μη θεωρείται επίσημα γυμναστική, σίγουρα όμως είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να κάψει κανείς μερικές έξτρα θερμίδες. Έτσι, όπως συμβαίνει συνήθως μετά από το πρόγραμμα γυμναστικής σου έτσι και μετά από μία καλή σεξουαλική δραστηριότητα, συνήθως πεινάς.

Ποιο είναι όμως, το αγαπημένο φαγητό του κόσμου μετά το σεξ;

Σύμφωνα με έρευνα του Yelp, η απάντηση που ξεχώρισε είναι η πίτσα. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα συμφώνησαν ότι η κατανάλωση πίτσας μαζί με τον ή την παρτενέρ σας αποτελεί το απαραίτητο συνοδευτικό μετά από το σεξ. Επιπλέον, αποδείχτηκε ότι η πίτσα βοηθάει όσους επιθυμούν να περάσουν και σε δεύτερο γύρο, καθώς το συγκεκριμένο φαγητό τους φέρνει πιο κοντά. Από τα φαγητά που βοηθάνε προς αυτήν την κατεύθυνση, ήταν το παγωτό, τα ζυμαρικά και τα τάκος. Καλό θα είναι, πάντως, να μην πλακωθείτε στις πίτσες μετά το σεξ γιατί όχι μόνο θα πάρετε κιλά αλλά θα δυσκολεύεστε να αποδώσετε με γεμάτο στομάχι στους επόμενους γύρους.

Ποιο όμως φαγητό σε κάνει να θες περισσότερο σεξ;

Η μελέτη που διεξήχθη από το Harvard T.H. Chan School of Public Health διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που απολάμβαναν μια καλή ποσότητα θαλασσινών (πάνω από δύο μερίδες ψαριών) εβδομαδιαίως, όχι μόνο έκαναν περισσότερο σεξ, αλλά ήταν και ευκολότερο να συλλάβουν. Αν εξακολουθείς να χρειάζεσαι περισσότερους λόγους για να αρχίσεις να τρως ψάρια, διάβασε παρακάτω.

Όχι μόνο τα θαλασσινά δρουν ως αφροδισιακά, αλλά έχουν και πολλά μεγάλα οφέλη για την υγεία. Είναι μια καλή πηγή βιταμίνης D, πρωτεΐνης και επίσης περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία ενισχύουν την υγεία της καρδιάς. Τα 501 ζευγάρια, που προσπαθούσαν να συλλάβουν και συμμετείχαν στη μελέτη, κατέγραψαν την καθημερινή κατανάλωση θαλασσινών, η οποία περιελάμβανε ψάρια καθώς και οστρακοειδή, για πάνω από τέσσερα χρόνια. Ταυτόχρονα, παρακολούθησαν επίσης την επιθυμία για σεξ που είχαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι ερευνητές που παρακολούθησαν προσεκτικά τα συμμετέχοντα ζευγάρια για ένα χρόνο ή μέχρι οι γυναίκες να μείνουν έγκυες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 92% των ζευγαριών που έτρωγαν περισσότερα θαλασσινά, πέτυχαν σύλληψη μέχρι το τέλος των 12 μηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στην καμπύλη της σεξουαλικής επιθυμίας

Σεξ: Η συζήτηση για τη συγκατάθεση μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο νομίζετε

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης

Συντροφικές σχέσεις: Τα τρία χαρακτηριστικά της αληθινής αγάπης. Σύμφωνα με τον Walter Riso, ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μια πλήρη, ικανοποιητική και ευχάριστη αγάπη απαιτεί την ένωση τριών παραγόντων: επιθυμία ( Έρωτας ), τρυφερότητα (αγάπη) και συμπάθεια( Φιλία ). Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που γνωρίζουμε ως αληθινή αγάπη και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην εμφάνιση της φυσικής έλξης και στην επακόλουθη ανάπτυξή της στη συγγένεια.

Υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι

Το ιδανικό ζευγάρι: Μύθος ή η πραγματικότητα; Τείνουμε να εξιδανικεύουμε τον σύντροφό μας ή τη σχέση μας, με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τα πράγματα δεν είναι όπως περιμένουμε, η απόρριψη και η απογοήτευση μπορούν να γίνουν πολύ έντονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ορισμός για να βρούμε τον «ιδανικό σύντροφο» και ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν μια σχέση «τέλεια», μόνο για εμάς.

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους γινόμαστε ευτυχισμένοι

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.