Σεξουαλική Υγεία

Γάμος Sex: Λόγοι που κάποιοι παντρεύονται τον πρώτο τους εραστή

Γάμος Sex: Λόγοι που κάποιοι παντρεύονται τον πρώτο τους εραστή

Γάμος Sex: Η κοινή σύνδεση μεταξύ των συντρόφων είναι το θεμέλιο της αγάπης και οι κοινές δραστηριότητες είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της σύνδεσης.

Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων έχουν παντρευτεί με τον πρώτο τους εραστή. Είναι άραγε τόσο τρομερή ιδέα να παντρευτείς τον πρώτο και μοναδικό εραστή σου; Μετανιώνετε που δεν είχατε περισσότερες και διαφορετικές ρομαντικές εμπειρίες; Η ποιότητα της σχέσης μεταξύ των συγκεκριμένων εραστών παραμένει πάντα υψηλή; Αν σκάψουμε αρκετά βαθιά, όλα αυτά τα ερωτήματα αφορούν τη σύγκρουση μεταξύ αγάπης και λύπης.

Γάμος και σεξ με την πρώτη σου αγάπη

Η μακροπρόθεσμη, βαθιά αγάπη εδραιώνεται και διατηρείται με την ανταλλαγή εμπειριών και δραστηριοτήτων. Η κοινή σύνδεση μεταξύ των συντρόφων είναι το θεμέλιο της αγάπης και οι κοινές δραστηριότητες είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της σύνδεσης. Βραχυπρόθεσμα, η λύπη αφορά προηγούμενες ενέργειες που έχουν δημιουργήσει αρνητικές συνέπειες. Μακροπρόθεσμα, η λύπη τείνει να συνεπάγεται με την αδράνεια, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για τους τρέχοντες περιορισμένους ορίζοντές μας. Έτσι λυπούμαστε που δεν επεκτείναμε τους ορίζοντές μας χάνοντας με αυτόν τον τρόπο πολλές δελεαστικές ευκαιρίες. Αντίστοιχα, κάποιοι άνθρωποι εκφράζουν συχνά μεγάλη λύπη για τις επιλογές τους στην εκπαίδευση, την καριέρα , τον έρωτα και την ανατροφή των παιδιών. Η σύγκρουση μεταξύ αγάπης και λύπης βρίσκεται στη βάση των περισσότερων ρομαντικών ζωών μας, αλλά είναι ιδιαίτερα έντονη όταν παντρεύεστε τον πρώτο και μοναδικό εραστή σας. Το να καταλάβετε ποιο συναίσθημα βγαίνει στην κορυφή, σε αυτήν την περίπτωση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπικότητα και το πλαίσιο.

Ποιες όμως είναι οι δυσκολίες του να παντρευτείς τον πρώτο σου εραστή; Θα ήταν φυσικό να υποθέσουμε ότι όσοι παντρεύονται την πρώτη τους αγάπη είναι πιθανό να μετανιώσουν που χάνουν καλύτερες ή τουλάχιστον διαφορετικές, ρομαντικές επιλογές. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η έρευνα δείχνει ότι όταν οι πρώτες προσφορές των διαπραγματευτών γίνονται αμέσως αποδεκτές, είναι πιο πιθανό να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να τα κατάφερναν καλύτερα, και επομένως είναι λιγότερο πιθανό να είναι ικανοποιημένοι με τη συμφωνία από τους διαπραγματευτές των οποίων οι αρχικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές αμέσως. Πολλοί που έχουν παντρευτεί τον πρώτο άνθρωπο που έκαναν έρωτα, υποστηρίζουν ότι νιώθουν πως δεν έχουν μεγαλώσει ποτέ και αναφέρουν ότι ποτέ δεν θα μάθουν τι άλλο υπάρχει εκεί έξω αφήνοντας ένα κομμάτι του πάντα να αναρωτιέται. Δεν έχετε με τίποτα να συγκρίνετε τη σχέση σας.

Η τελική επιλογή είναι δική σας αλλά αν είστε έτοιμοι να παντρευτείτε τον πρώτο σας εραστή θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά ορισμένες παραμέτρους πριν να προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η σεξουαλική δυσλειτουργία προσβάλλει και τις γυναίκες

Όχι άλλα πλαστά στοιχεία ή χρόνια αναμονής από την Τετάρτη για την έκδοση διαζυγίου στην Αγγλία και Ουαλία

Τα οφέλη του σεξ στο γάμο

Tips αυτοφροντίδας για παντρεμένα ζευγάρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα προβλήματα στύσης αποτελούν κακό σημάδι για τον εγκέφαλο των ανδρών

Στυτική δυσλειτουργία: Τα ευρήματα αποκάλυψαν ότι οι άνδρες που είχαν μειωμένη στυτική λειτουργία στην ηλικία των 56 ετών ήταν πιο πιθανό να έχουν χαμηλότερη βαθμολογία στα τεστ μνήμης και ταχύτητας επεξεργασίας στην ίδια ηλικία.