Σεξουαλική Υγεία

Γάμος Sex: Λόγοι που κάποιοι παντρεύονται τον πρώτο τους εραστή

Γάμος Sex: Λόγοι που κάποιοι παντρεύονται τον πρώτο τους εραστή

Γάμος Sex: Η κοινή σύνδεση μεταξύ των συντρόφων είναι το θεμέλιο της αγάπης και οι κοινές δραστηριότητες είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της σύνδεσης.

Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων έχουν παντρευτεί με τον πρώτο τους εραστή. Είναι άραγε τόσο τρομερή ιδέα να παντρευτείς τον πρώτο και μοναδικό εραστή σου; Μετανιώνετε που δεν είχατε περισσότερες και διαφορετικές ρομαντικές εμπειρίες; Η ποιότητα της σχέσης μεταξύ των συγκεκριμένων εραστών παραμένει πάντα υψηλή; Αν σκάψουμε αρκετά βαθιά, όλα αυτά τα ερωτήματα αφορούν τη σύγκρουση μεταξύ αγάπης και λύπης.

Γάμος και σεξ με την πρώτη σου αγάπη

Η μακροπρόθεσμη, βαθιά αγάπη εδραιώνεται και διατηρείται με την ανταλλαγή εμπειριών και δραστηριοτήτων. Η κοινή σύνδεση μεταξύ των συντρόφων είναι το θεμέλιο της αγάπης και οι κοινές δραστηριότητες είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της σύνδεσης. Βραχυπρόθεσμα, η λύπη αφορά προηγούμενες ενέργειες που έχουν δημιουργήσει αρνητικές συνέπειες. Μακροπρόθεσμα, η λύπη τείνει να συνεπάγεται με την αδράνεια, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για τους τρέχοντες περιορισμένους ορίζοντές μας. Έτσι λυπούμαστε που δεν επεκτείναμε τους ορίζοντές μας χάνοντας με αυτόν τον τρόπο πολλές δελεαστικές ευκαιρίες. Αντίστοιχα, κάποιοι άνθρωποι εκφράζουν συχνά μεγάλη λύπη για τις επιλογές τους στην εκπαίδευση, την καριέρα , τον έρωτα και την ανατροφή των παιδιών. Η σύγκρουση μεταξύ αγάπης και λύπης βρίσκεται στη βάση των περισσότερων ρομαντικών ζωών μας, αλλά είναι ιδιαίτερα έντονη όταν παντρεύεστε τον πρώτο και μοναδικό εραστή σας. Το να καταλάβετε ποιο συναίσθημα βγαίνει στην κορυφή, σε αυτήν την περίπτωση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπικότητα και το πλαίσιο.

Ποιες όμως είναι οι δυσκολίες του να παντρευτείς τον πρώτο σου εραστή; Θα ήταν φυσικό να υποθέσουμε ότι όσοι παντρεύονται την πρώτη τους αγάπη είναι πιθανό να μετανιώσουν που χάνουν καλύτερες ή τουλάχιστον διαφορετικές, ρομαντικές επιλογές. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η έρευνα δείχνει ότι όταν οι πρώτες προσφορές των διαπραγματευτών γίνονται αμέσως αποδεκτές, είναι πιο πιθανό να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να τα κατάφερναν καλύτερα, και επομένως είναι λιγότερο πιθανό να είναι ικανοποιημένοι με τη συμφωνία από τους διαπραγματευτές των οποίων οι αρχικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές αμέσως. Πολλοί που έχουν παντρευτεί τον πρώτο άνθρωπο που έκαναν έρωτα, υποστηρίζουν ότι νιώθουν πως δεν έχουν μεγαλώσει ποτέ και αναφέρουν ότι ποτέ δεν θα μάθουν τι άλλο υπάρχει εκεί έξω αφήνοντας ένα κομμάτι του πάντα να αναρωτιέται. Δεν έχετε με τίποτα να συγκρίνετε τη σχέση σας.

Η τελική επιλογή είναι δική σας αλλά αν είστε έτοιμοι να παντρευτείτε τον πρώτο σας εραστή θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά ορισμένες παραμέτρους πριν να προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η σεξουαλική δυσλειτουργία προσβάλλει και τις γυναίκες

Όχι άλλα πλαστά στοιχεία ή χρόνια αναμονής από την Τετάρτη για την έκδοση διαζυγίου στην Αγγλία και Ουαλία

Τα οφέλη του σεξ στο γάμο

Tips αυτοφροντίδας για παντρεμένα ζευγάρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

2 ανησυχητικά σημάδια στο εσώρουχο που ίσως σηματοδοτούν μια σπάνια μόλυνση

Λεμφοκοκκίωμα: Η λοίμωξη του ορθού μπορεί επίσης να προκαλέσει οίδημα και ουλές με αποτέλεσμα τον κίνδυνο μακροχρόνιων επιπλοκών του εντέρου. Σπάνια η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί μέσω της κυκλοφορίας του αίματος προκαλώντας φλεγμονή των αρθρώσεων ή του ήπατος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε sex με κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά;

Sex πρώτη φορά: Το βασικό είναι να καθορίσετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας και να προχωρήσετε ανάλογα από εκεί. Θα χρειαστεί να το συζητήσετε λεπτομερώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βάλετε τα θεμέλια ώστε να συμβεί ευχάριστα.

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.