Ψυχική Υγεία

Σχέση παντρεμένος: Γιατί να μην ξεκινήσεις μια σχέση με έναν παντρεμένο

Σχέση παντρεμένος: Γιατί να μην ξεκινήσεις μια σχέση με έναν παντρεμένο

Σχέση παντρεμένος: Αγαπήστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τον και θα δείτε ότι όλα μπορούν να κυλήσουν όμορφα και χωρίς έναν παντρεμένο στο πλάι σας.

Δεν υπάρχει κανένας θετικός λόγος για να βγείτε με έναν παντρεμένο άντρα. Ακόμη και αν καταφέρετε να σκεφτείτε κάποιους καλούς λόγους, αυτοί δεν θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου και αποδειχθούν μια πάρα πολύ κακή ιδέα στο μέλλον. Αν έχετε ήδη ερωτευτεί κάποιον που βρίσκεται σε έναν γάμο και ο έρωτας σας έχε τυφλώσει, τότε καθαρίστε το μυαλό σας και απομακρυνθείτε από αυτόν για να καταφέρετε να τον ξεπεράσετε.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μη κάνετε σχέση με κάποιον που είναι σε έναν γάμο, με πρώτο λόγο το γεγονός ότι δεν θα είναι ποτέ σε θέση να δεσμευτεί για ένα μέλλον μαζί σας. Ένας άντρας ή μια γυναίκα που είναι σε έναν πολύ δυστυχισμένο ή ανικανοποίητο γάμο μπορεί να αισθάνεται παρασυρμένος από το πόσο υπέροχα τον κάνει ένας τρίτος άνθρωπος να νιώθει. Μην συγχέετε την αγάπη του με τον τρόπο που τον κάνετε να νιώθει, με το να σας αγαπά και να σας δεσμεύει. Ένας δεύτερος λόγος που δεν πρέπει να προβείτε σε τέτοια σχέση είναι ότι να κρύβεις διαρκώς πράγματα από άλλους μπορεί να είναι εξαντλητικό. Το να πρέπει να κρατήσετε τη σχέση σας μυστική μπορεί να επιτεθεί στην αυτοεκτίμησή σας και να σας κάνει να χάσετε μια από τις υπέροχες πτυχές μιας σχέσης.

Το να περπατάτε μαζί ελεύθερα και λαμπερά στον κόσμο μπορεί να σας γεμίσει με τη λάμψη του να βρίσκεστε με κάποιον που είναι περήφανος που είναι μαζί σας, αυτό είναι κάτι που δεν θα το έχετε ποτέ με κάποιον που είναι παντρεμένος. Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγαπήσετε κάποιον που για παράδειγμα είναι τόσο ασεβής προς τη γυναίκα του; Η ύπαρξη της σχέσης σας με έναν παντρεμένο άντρα σας λέει πόσο λίγο σέβεται τη γυναίκα του λέγοντάς της ψέματα αντί να είναι θαρραλέος και να της πει την αλήθεια. Τον σύντροφό μας πρέπει να τον θαυμάζουμε και αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που δεν είναι αξιοσέβαστο σε έναν παντρεμένο.

Αποκλείεται λοιπόν να είστε ερωτευμένη με κάποιον που παραβιάζει τους όρκους του και προδίδει την εμπιστοσύνη της συζύγου του και πόσο μάλλον των παιδιών του, αν έχει. Θα δείτε ότι όσο ο καιρός περνάει τόσο θα σας φεύγει ο ενθουσιασμός. Αγαπήστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τον και θα δείτε ότι όλα μπορούν να κυλήσουν όμορφα και χωρίς έναν παντρεμένο στο πλάι σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Λόγοι για τους οποίους δημιουργούμε σχέσεις και δεσμούς ζωής

Οι εκφοβιστές δεν γεννιούνται ως τέτοιοι, αλλά αναθρέφονται και γίνονται στην πορεία της ζωής τους

Γιατί οι σχέσεις πρέπει να οδηγούν απαραίτητα σε γάμο;

48% των εφήβων βιώνουν παρενόχληση στα ραντεβού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποια είναι τα οφέλη υγείας του ψαρέματος;

Ψάρεμα υγεία: Το ψάρεμα έχει θετικά οφέλη για την ψυχική υγεία, ενώ η νέα έρευνα υπογραμμίζει επίσης ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το χόμπι πιο συχνά αποφέρουν μεγαλύτερα γνωστικά οφέλη.

Η αισιοδοξία και η κοινωνική σύνδεση βοηθούν την ανάρρωση από καρδιαγγειακή νόσο

Καρδιαγγειακή νόσος: Οι άνθρωποι που ζουν με καρδιαγγειακή νόσο είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν άγχος και κατάθλιψη καθώς προσαρμόζονται σε μια σειρά από ξαφνικές αλλαγές στην υγεία τους.

Βάλτε τον εαυτό σας στο επίκεντρο της ζωής σας

Προσωπική ανάπτυξη: Τοποθετώντας τον εαυτό μας στο επίκεντρο της ζωής μας, επιδιώκουμε την προσωπική ολοκλήρωση και μια ζωή που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας.

Τρόποι για να έχετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας και ισορροπημένη ψυχική υγεία

Αυτογνωσία: Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας και μια ισορροπημένη ψυχική υγεία είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας πάρα πολύ, να νοιάζεστε για τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να διατηρείτε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

8 στις 10 γυναίκες που έχουν PCOS λένε ότι τους επηρεάζει ψυχικά και σωματικά

PCOS γυναίκες: Ο Σεπτέμβριος αναγνωρίζεται ως μήνας ευαισθητοποίησης για το PCOS, αφιερωμένος στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και στην εκπαίδευση των γυναικών σχετικά με το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS).