Σεξουαλική Υγεία

Ερωτικές σχέσεις: Τα κουμπιά για να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι

Ερωτικές σχέσεις: Τα κουμπιά για να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι

Ερωτικές σχέσεις: Τα κουμπιά για να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι. Πριν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, μάθετε να είστε μόνος. Μην ψάχνετε έναν σύντροφο μόνο για να ανακουφίσετε τη μοναξιά, τις επιθυμίες και το κενό σας.

Η αγάπη από την ελευθερία και την ωριμότητα εκείνων που, πέρα ​​από την αναζήτηση, επιτρέπουν στον εαυτό τους να βρουν. Η έναρξη μιας σχέσης απαιτεί συχνά την ανάληψη κινδύνων, το αλεξίπτωτο και το στοίχημα για το ποιος εμφανίζεται ξαφνικά και μας γεμίζει με ψευδαισθήσεις. Μερικές φορές θα κάνουμε λάθος στην επιλογή, είναι αλήθεια. Άλλοι, θα καταφέρουμε να χτίσουμε μια όμορφη ιστορία που, αν και σύντομη, αξίζει να συμβεί. Ωστόσο, αυτό που θέλουμε κατά μέσο όρο είναι να επιτύχουμε μια σταθερή και ικανοποιητική σχέση.

Αγάπη χωρίς ανάγκη: μην ξεκινήσετε μια σχέση μόνο για να αποφύγετε να είστε μόνος ή να ξεχάσετε τον πρώην σας
Γνωρίσατε κάποιον ενδιαφέρον, υπέροχο, συναντηθείτε  αρκετές φορές και δείτε αν  έχετε μια καλή στιγμή κι αν υπάρχει χημεία. Διατηρήστε την ανεξαρτησία σας, μην σταματήσετε να εξερευνάτε και να εξελίσσεστε σε νέες καταστάσεις. Αναπτύξτε τον εαυτό σας σε πολλούς τομείς, μην περιορίσετε την πρόοδό σας, την ικανότητά σας να μάθετε, να απολαύσετε, να ανακαλύψετε. Η εύρεση συντρόφου δεν είναι ο μόνος στόχος που πρέπει να έχουμε στη ζωή. Μην δείχνετε αυτό που δεν είστε, αυθεντικότητα χωρίς φίλτρα. Ένα από τα κλειδιά πριν ξεκινήσουμε μια νέα σχέση είναι να αποσαφηνίσουμε ποιοι είσαστε, τι θέλουμε και τι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε. Σε περίπτωση μη διεξαγωγής αυτής της άσκησης αποσαφήνισης και επαφής με τον εαυτό μας, θα χρησιμοποιήσουμε τις μάσκες και τις μισές αλήθειες.

Είναι απαραίτητο να απελευθερωθούμε από το ψυχολογικό βάρος των οικογενειακών εντολών , εκείνων των γονέων που συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στη ζωή μας και, πάνω απ ‘όλα, στις σχέσεις μας. Ομοίως, είναι επίσης αποφασιστικό να είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε τη σελίδα από τις προηγούμενες σχέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ανήθικες προτάσεις στον εργασιακό χώρο

Honjok: Η τέχνη του να απολαμβάνεις τη μοναξιά σου

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που θα αλλάξει το πρόσωπο της ιατρικής σε λίγα χρόνια

Ποιο είναι το προφίλ των ατόμων που επιτίθενται μέσω κοινωνικών δικτύων

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.

Ερωτευμένος με τον έρωτα

Ερωτικά συναισθήματα: Ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα. Σε κάθε νέα ρομαντική σχέση, υπάρχει ενθουσιασμός. Μαθαίνοντας την ιστορία κάποιου, βιώνοντας πράγματα φρέσκα μέσα από τα μάτια του, τα κοινά ενδιαφέροντα, την εξερεύνηση της φυσικής. Αλλά ξανά και ξανά ακούμε τους ανθρώπους να αναρωτιούνται "πώς ξέρω αν είναι αγάπη;" Και, πιο πρόσφατα, κάποιος ρώτησε, "Πώς είναι το να ξέρεις στην πραγματικότητα;"

Γιατί αποφεύγει την σεξουαλική επαφή μας η γυναίκα μου

Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό. Ίσως η γυναίκα σου δεν κάνει σεξ, ή φαίνεται να το αποφεύγει ενεργά. Ίσως να απορρίπτει τις σεξουαλικές σου προόδους όποτε τις κάνεις, και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάνατε σεξ. Παρακάτω υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορεί να εξηγήσουν γιατί η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για σένα σεξουαλικά.

Λόγοι που η γυναικεία λίμπιντο επηρεάζεται λιγότερο από την εμμηνόπαυση

Εμμηνόπαυση: Λόγοι που η γυναικεία λίμπιντο επηρεάζεται λιγότερο. Η εμμηνόπαυση μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Για κάποιους, η κολπική ξηρότητα μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική δυσλειτουργία και σε λιγότερο ενδιαφέρον για το σεξ συνολικά. Για άλλους, το σεξ εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό στη μέση ζωή.

Αρνείται κάθε κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση ο καθηγητής του ΑΠΘ

Αυτή ήταν μια βασανισμένη κοπέλα, που είχε παντρευτεί, είχε κάνει παιδί και είχε χωρίσει. Την λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου για να της πω τι να διαβάσει ώστε να περάσει το μάθημα. Δεν ήρθε ποτέ όμως.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.