Σεξουαλική Υγεία

Ζευγάρι ή μόνο σεξ: Η διαφορά ανάμεσα σε ραντεβού- σχέσης

Ζευγάρι ή μόνο σεξ: Η διαφορά ανάμεσα σε ραντεβού- σχέσης

Ζευγάρι ή μόνο σεξ: Η διαφορά ανάμεσα σε ραντεβού- σχέσης. Η κύρια διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι ότι τα άτομα σε μια σχέση συνδέονται με την αμοιβαία δέσμευση μεταξύ τους. Εσείς και το άλλο άτομο με το οποίο είσαστε συμφωνείτε μεταξύ σας, επίσημα ή ανεπίσημα, ότι υπάρχει αποκλειστικότητα και είσαστε σύντροφοι. 

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν είναι μαύρο και άσπρο. Μερικές φορές αυτή η περιοχή ανάμεσα στο να βγαίνεις ραντεβού και το να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση μπορεί να γίνει λίγο γκρίζα. Γι’ αυτό καταλήξαμε σε μια λίστα με σημάδια ότι το περιστασιακό σου ταξίδι έχει μετατραπεί σε περιοχή σχέσεων: Δεν κοιτάς πια γύρω σου. Αν βγαίνεις με κάποιον που έχει προηγηθεί από την αγέλη, μέχρι το σημείο που άφησες τους άλλους να πέσουν, έχεις μπει στην περιοχή της σχέσης.

Όταν διαβάζεις για κάτι διασκεδαστικό ή βγαίνει η ταινία που πεθαίνεις να δεις, είναι αυτό το άτομο το πρώτο σου τηλεφώνημα; Εάν σας προσκαλούν σε πάρτι γραφείου, είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε αν θα έχετε ή όχι ένα συν; Ελέγχετε και βλέπετε αν αυτό το άτομο είναι ελεύθερος πριν δεσμευτείτε σε άλλα σχέδια; Εάν η απάντηση σε οποιοδήποτε από αυτά είναι ναι, τότε είναι ένα σημάδι ότι αρχίζετε να φαντάζεστε μια ζωή στην οποία είναι ένας στυλοβάτης. Δεν κάνετε τίποτα μαζί. Ένα κοινό σημάδι ότι η μοίρα σου γίνεται σχέση είναι όταν τα σχέδιά σου δεν περιλαμβάνουν απαραίτητα κανένα σχέδιο.

Αν η αγαπημένη σου είναι ικανοποιημένη που κάθεται στον καναπέ και βλέπει ταινίες το απόγευμα του Σαββάτου ενώ πλένεις ρούχα, μερικοί τοίχοι έχουν πέσει, και είσαι καθαρά άνετος που εμπλέκεις το άτομο σου στις λιγότερο εντυπωσιακές πτυχές της καθημερινής σου ζωής. Έχετε ενσωματώσει αυτό το άτομο στην υπάρχουσα κοινωνική ζωή σας. Όχι μόνο έχετε παρουσιάσει αυτό το ξεχωριστό άτομο στους φίλους σας, αλλά και στους φίλους σας αρέσει το άτομο και συχνά τον προσκαλούν όταν σχεδιάζουν μαζί σας εξορμήσεις ή οτιδήποτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ενοικιαζόμενες σχέσεις

Παθήσεις που ενεργοποιούνται λόγω αποχής από το σεξ

Μαθήματα για να μάθεις να αγαπάς...

Στοιχεία που δείχνουν ότι μια ερωτική σχέση είναι υγιής

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Απαγορευμένο σεξ: Ο κύκλος του να ξυπνάς με κάποιον που δεν πρέπει. Έτσι ξεκινάει: Λαμβάνεις ένα ή δύο μηνύματα που και που αλλά δεν το σκέφτεστε καθόλου. Μάλλον ήταν μεθυσμένος και είναι το αφεντικό σου. Κάθε επόμενο πρωί, είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή τη φορά, το κείμενο είναι πιο ενδιαφέρον, και αρχίζεις να τον θεωρείς λιγότερο ενοχλητικό. 

Πώς να κάνετε μία σχέση να λειτουργήσει

Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνετε να λειτουργήσει. Καθώς σηκώνετε το τηλέφωνο και αρχίζετε να μιλάτε με το αγαπημένο/η σας, στα μάτια σας έρχονται εικόνες και φαντάζεστε να είστε μαζί τους, αλλά στο ενδιάμεσο των κλήσεων αναρωτιέστε αν η σχέση σας, λόγω απόστασης,θα λειτουργήσει ή όχι. Πρόκειται για μια κοινή κατάσταση για τους ανθρώπους που έχουν σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Είναι σύνηθες να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να κάνετε τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων να λειτουργούν για εσάς.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ενός γάμου

Προβλήματα γάμου: Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα και πώς να τα αντιμετωπίσεις. Όλες οι ταινίες που έχουμε δει  έχουν δώσει στον κόσμο μας μια ματιά στο πώς θα πρέπει να είναι η πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αναζητούν τον γοητευτικό πρίγκιπα επειδή ο κόσμος μας τείνει να δοξάζει τον γάμο.

Απόχη από το σεξ και η σημασία της για το σώμα

Σεξουαλική επαφή: Πώς η απουσία της αποτυπώνεται στο σώμα σου.  Το σεξ είναι κάτι που πρέπει να είναι υγιές και συναινετικό. Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν σεξ δεν χρειάζεται να βρουν κάποιο λόγο για να το κάνουν. Επιλέγουμε το σεξ για ευχαρίστηση, μερικές φορές για να ευχαριστήσουν το σύντροφό τους, για οικειότητα, ανακούφιση από το άγχος, για να ξεφύγουν από μια συγκεκριμένη κατάσταση ή για αυτοεπικύρωση.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι όταν κάνεις σεξ έχοντας λοίμωξη στα γεννητικά σου όργανα

Mυκητιασική λοίμωξη σεξ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Οι  μυκητησιακές λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν μη φυσιολογική κολπική έκκριση, δυσφορία κατά την ούρηση, φαγούρα και καύση στην κολπική περιοχή. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κάνουν το σεξ άβολο. Το να κάνετε σεξ έχοντας λοίμωξη µήτρας µπορεί να ενέχει κινδύνους ακόμα και αν δεν εμφανίζετε συμπτώματα.

Τι έλεγε το απαγορευμένο εγχειρίδιο του σεξ

Περίεργο εγχειρίδιο του σεξ: Απαγορευμένο για τρεις αιώνες. Πριν από πολλά χρόνια, ένα παλιό εγχειρίδιο σεξ δημοπρατήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή του, καθώς ήταν ένα βιβλίο που είχε απαγορευτεί τον δέκατο έβδομο αιώνα. Ο λόγος? Το συνηθισμένο: το σεξ ήταν, και εξακολουθεί να είναι, θέμα ταμπού. Οι λογοκριτές κάθε εποχής πιστεύουν ότι κάνουν καλό στην κοινωνία, αποτρέποντας περισσότερη γνώση του θέματος.