Σεξουαλική Υγεία

Ασκήσεις σεξ: 5 ασκήσεις που αποδεδειγμένα αυξάνουν τη libido

Ασκήσεις σεξ: 5 ασκήσεις που αποδεδειγμένα αυξάνουν τη libido

Ασκήσεις σεξ: Ρίξτε μια ματιά σε πέντε διαφορετικές ασκήσεις που μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα σας, οι οποίες όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιείς, αλλά θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερα!

Το σωστό πρόγραμμα άσκησης μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να γίνετε πιο δυνατοί, να απολαύσετε καλύτερη υγεία και να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Την ίδια ώρα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η σωματική δραστηριότητα βοηθά στην τόνωση της λίμπιντο.

Ρίξτε μια ματιά σε πέντε διαφορετικές ασκήσεις που μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα σας, οι οποίες όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιείς, αλλά θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερα!

  • Γιόγκα- Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από αυτήν την αρχαία πρακτική και η βελτιωμένη σεξουαλική απόδοση είναι ένα από αυτά. Έρευνα έχει βρει ότι η τακτική πρακτική της γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην πρόωρη εκσπερμάτιση στους άνδρες και στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας στις γυναίκες. Αυτό περιλαμβάνει την επιθυμία, τη διέγερση, τους οργασμούς και τη λίπανση.
  • Προπόνηση δύναμης- Η χρήση ζωνών αντίστασης ή βαρών για την αύξηση των μυών μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο περισσότερο από ό,τι οι ασκήσεις cardio από μόνες τους.
  • Kegels- Οι ασκήσεις Kegel έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους, αλλά οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της λίμπιντο τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Για τις γυναίκες, μπορούν να βελτιώσουν τον οργασμό, ενώ στους άνδρες, μπορεί να βοηθήσουν στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης.

  • Κολύμπι- Το τακτικό κολύμπι, μόλις τρεις φορές την ημέρα για 30 λεπτά, μπορεί να βοηθήσει στη σεξουαλική ορμή και μπορεί να βελτιώσει την αντοχή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υγιή απώλεια βάρους, η οποία είναι γνωστό ότι βελτιώνει επίσης τη σεξουαλική αντοχή.
  • Περπάτημα- Καθημερινές βόλτες μόλις 30 λεπτών μπορούν να συμβάλουν πολύ στην υγεία σας—και στη σεξουαλική σας ζωή. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόνο 30 λεπτά περπατήματος μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην υγιή μείωση του βάρους, καθώς επίσης και να ενισχύσουν τη σεξουαλική ορμή και αντοχή.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συσκευές βιοανάδρασης πυελικού εδάφους-Πόσο αποτελεσματικές είναι

6 Τρόποι για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Τι είναι η σεξουαλική θεραπεία και πώς λειτουργεί

To κολύμπι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς μπορείτε να φροντίσετε την σεξουαλική σας υγεία;

Σεξουαλική υγιεινή: Η προτεραιότητα της σεξουαλικής σας υγείας μέσω υπεύθυνων και τεκμηριωμένων επιλογών όχι μόνο σας προστατεύει από πιθανούς κινδύνους, αλλά βελτιώνει επίσης τη συνολική ποιότητα ζωής και τις σχέσεις σας.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη σχέση σας από απόσταση;

Σχέση εξ αποστάσεως: Δίνοντας προτεραιότητα στην επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και τις κοινές εμπειρίες, μπορείτε να διατηρήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον και την αγάπη στη σχέση σας, ανεξάρτητα από τη φυσική απόσταση.

Μύθοι για το σεξ που πρέπει να εγκαταλείψουμε

Μύθοι σεξ: Υπάρχουν ορισμένοι μύθοι και παρανοήσεις σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που συνεχίζουν να υπάρχουν, παρόλο που είναι επιζήμιες για την υγεία και την ευχαρίστησή μας.

Γιατί να δοκιμάσετε τη yoga με τον σύντροφό σας;

Yoga σεξ: Οι στάσεις του σεξ γιόγκα μπορούν να σας βοηθήσουν να τεντωθείτε και να βελτιώσετε τη σύνδεση με τον σύντροφό σας, για μια ικανοποιητική νύχτα ευχαρίστησης τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα.