Ψυχική Υγεία

Πνευματισμός : Τα πνεύματα των νεκρών ζουν μετά τον θάνατο

Πνευματισμός : Τα πνεύματα των νεκρών ζουν μετά τον θάνατο

Πνευματισμός :Ο πνευματισμός είναι ένα κίνημα του οποίου οι οπαδοί πιστεύουν ότι τα πνεύματα των νεκρών ανθρώπων συνεχίζουν να ζουν μετά τον φυσικό θάνατο.

Ο πνευματισμός είναι ένα κίνημα του οποίου οι οπαδοί πιστεύουν ότι τα πνεύματα των νεκρών ανθρώπων συνεχίζουν να ζουν μετά τον φυσικό θάνατο. Τα μεσαία υποστηρίζουν ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με τα πνεύματα μέσω του να βλέπουν , να αισθάνονται ή να τα ακούνε.

Μελέτες από τα πανεπιστήμια του Κάρντιφ , του Νορθάμπτον και του Λάνκαστερ – όλες στο Ηνωμένο Βασίλειο – έχουν υποστηρίξει ότι οι θρησκευτικές και πνευματικές εμπειρίες (RSE), όπως η ακρόαση, μπορούν να είναι χρήσιμες ως σύγκριση με ακουστικές ψευδαισθήσεις ατόμων με ορισμένες ψυχικές συνθήκες υγείας .

Τι γίνεται κατά τον πενυματισμό
  • Μια νέα μελέτη, η οποία εμφανίζεται στο περιοδικό Mental Health, Religion & Culture , εξέτασε τις σχέσεις μεταξύ ακουστικών πνευματικών επικοινωνιών που βιώνουν τα μέσα, οι πεποιθήσεις και η προσωπικότητα.
  • Οι πνευματικοί τείνουν να αναφέρουν ασυνήθιστες ακουστικές εμπειρίες που είναι θετικές, ξεκινούν νωρίς στη ζωή, και ότι είναι συχνά στη συνέχεια ικανές να ελέγχου.
  • Πώς να εκτιμήσετε την εμπειρία του clairaudientΟι ερευνητές στρατολόγησαν 65 πνευματιστές συμμετέχοντες, καθώς και 143 άλλους συμμετέχοντες για να ενεργήσουν ως γενική ομάδα ελέγχου του πληθυσμού. Τα περισσότερα προέρχονταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλασία και την Ευρώπη.
  • Η ομάδα ζήτησε από τους συμμετέχοντες να συμπληρώσουν προσαρμοσμένες εκδόσεις διαδικτυακών ερωτηματολογίων που είναι γνωστό ότι αξιολογούν με συνέπεια διάφορα χαρακτηριστικά.

Σε τι αναφέρονταν τα ερωτηματολόγια

Η κλίμακα απορρόφησης Tellegen 

  • Χρησιμοποιεί ερωτήσεις ναι / όχι για να μετρήσει πόσο πιθανό είναι ένα άτομο να βυθιστεί πλήρως σε εσωτερικά και εξωτερικά ερεθίσματα όπως ταινίες, διανοητικές εικόνες, μουσική ή σκέψεις. Αυτό ονομάζεται επίσης προφορά στην απορρόφηση.

Η αναθεωρημένη κλίμακα ψευδαίσθησης Launay-Slade 

  • Αυτό αξιολογεί την τάση ενός συμμετέχοντα να βιώσει ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις.

Η αναθεωρημένη κλίμακα παραφυσικών πεποιθήσεων

  •  Αυτό αξιολογεί την αντίληψη των συμμετεχόντων για τις παραδοσιακές θρησκευτικές πεποιθήσεις, psi (υπερευαισθησιακή αντίληψη και ικανότητα να επηρεάζουν φυσικές οντότητες χωρίς αλληλεπίδραση), μαγεία, δεισιδαιμονίες, εξαιρετικές μορφές ζωής, αναγνώριση (η ικανότητα να βλέπει το μέλλον) και πνευματισμός .

Ακολουθεί βίντεο για τον πνευματισμό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ανατρεπτικές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά "8 Λέξεις"

Πόσο η περίοδος επηρεάζει τη σεξουαλική δραστηριότητα

Διατροφή : Τροφές για υγιή οργανισμό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποια είναι τα αίτια της σχιζοφρένειας;

Σχιζοφρένεια: Μια μελέτη έδειξε ότι η απώλεια εγκεφαλικού ιστού σε νεαρά άτομα που κινδυνεύουν να νοσήσουν από την ασθένεια συνδέθηκε με ψυχωτικά συμπτώματα όπως παραισθήσεις.

Πώς τα φυτά επηρεάζουν την ψυχολογία μας;

Ψυχική υγεία: Η διατήρηση των φυτών μπορεί να πυροδοτήσει περαιτέρω τη δημιουργικότητα και να φέρει μια αίσθηση ολοκλήρωσης, ειδικά για άτομα που μπορεί να χρησιμοποιούν αυτό που καλλιεργούν για μαγειρικούς σκοπούς.

Πώς να ενισχύσετε την ενθάρρυνση του εαυτού σας;

Θάρρος: Πολλές καταστάσεις στη ζωή μάς καλούν να κάνουμε κάτι που θεωρούμε τρομακτικό, αναστατωμένο, άβολο, που προκαλεί άγχος ή στενοχωρεί, με άλλα λόγια, να επιδείξουμε συναισθηματικό θάρρος βγαίνοντας έξω από τις ζώνες άνεσής μας και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε ότι είναι σωστό ή υγιές παρά τον τρόμο που νιώθουμε.

Επηρεάζει η καθαριότητα τη ψυχική υγεία;

Προσωπική υγιεινή: Το τακτικό μπάνιο, η θετική στοματική υγιεινή και η αλλαγή και το πλύσιμο των ρούχων είναι μερικά παραδείγματα μοτίβων που πρέπει να προσέχετε.

Η επίδραση του φόβου στην υγεία

Φόβος: Όταν οι άνθρωποι ζουν σε διαρκή φόβο, είτε από φυσικούς κινδύνους στο περιβάλλον τους είτε από απειλές που αντιλαμβάνονται, μπορεί να βιώσουν αρνητικές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πώς ο χορός συμβάλλει στη διατήρηση της ψυχικής ευεξίας;

Χορός: Οι περισσότεροι από εμάς είναι εξοικειωμένοι με το υπέροχο συναίσθημα που έχουμε όταν περνάμε χρόνο στην πίστα. Από γάμους και γιορτές μέχρι μαθήματα αεροβικής ή ακόμα και μαθήματα χορού, η κίνηση του σώματός μας συχνά μας ανεβάζει τη διάθεση. Αποδεικνύεται ότι ο χορός μπορεί να βελτιώσει την ψυχική μας υγεία και υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση πίσω από αυτές τις κινήσεις που τονώνουν τη διάθεση.