Ψυχική Υγεία

Κάρμα : Αυτοί είναι οι νόμοι του

Κάρμα : Αυτοί είναι οι νόμοι του

Κάρμα : Μερικοί άνθρωποι τηρούν το παραδοσιακό νόημα που βασίζεται στις ανατολικές θρησκείες, ενώ άλλοι το ερμηνεύουν από περισσότερο μια δυτική άποψη του καλού και του κακού.

Kάρμα είναι η ινδουιστική άποψη της αιτιότητας στην οποία οι καλές σκέψεις, πράξεις και λέξεις, μπορεί να οδηγήσουν σε ευεργετικά αποτελέσματα, ενώ οι κακές σκέψεις, πράξεις και λέξεις, μπορεί οδηγεί σε επιβλαβείς επιπτώσεις. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί θέλουν να βλέπουν το κάρμα ως κάτι περισσότερο από «καλό» ή «κακό».

 Tο κάρμα είναι απλώς αυτές οι καταστάσεις ή αλληλεπιδράσεις που μας βοηθούν να πλοηγηθούμε στο δρόμο μας προς τον υψηλότερο σκοπό μας.

Οι νόμοι του κάρματος

 ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος
  • Όταν οι περισσότεροι μιλούν για το κάρμα, πιθανότατα αναφέρονται στον μεγάλο νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.
  • Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, όποιες σκέψεις και ενέργεια βγαίνετε, θα επιστρέψετε  καλό ή κακό. Για να πάρετε αυτό που θέλετε, πρέπει να ενσωματώσετε και να είστε άξιος αυτών των πραγμάτων. Είναι η ιδέα αυτού που αποκομίζετε, σπέρνετε.
  • Αν θέλετε αγάπη στη ζωή σας, αγαπήστε τον εαυτό σας.
Ο νόμος της δημιουργίας
  • Ο νόμος της δημιουργίας υπογραμμίζει τη σημασία ότι η ζωή δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς. Για να συμβούν τα πράγματα στη ζωή σας, πρέπει να αναλάβετε δράση, αντί να περιμένετε κάτι να φτάσει μαγικά στο δρόμο σας.
  • Είσαι ο συν-δημιουργός του να κάνεις ό, τι θέλεις, με βάση τις προθέσεις σου.

 Ο νόμος της ταπεινότητας
  • Ο νόμος της ταπεινότητας βασίζεται στην αρχή ότι πρέπει να είστε αρκετά ταπεινοί για να αποδεχτείτε ότι η τρέχουσα πραγματικότητά σας είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών σας.
  • Για παράδειγμα, εάν κατηγορείτε τους συναδέλφους σας για τις κακές επιδόσεις σας στη δουλειά, ο Χάρισον λέει ότι πρέπει να αποδεχτείτε ότι δημιουργήσατε αυτήν την πραγματικότητα χωρίς να εκτελείτε όσο καλύτερα θα μπορούσατε να έχετε.
  • Η ανάπτυξη ξεκινά μέσα μας. Για να διαμορφώσετε θετικά τον κόσμο, πρέπει να ξεκινήσετε με τον εαυτό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η πραγματική αλλαγή ή η προσωπική ανάπτυξη ξεκινά με αυτό που έχετε τον έλεγχο, το οποίο είναι εσείς, όχι άλλοι.

Ακολουθεί βίντεο για το κάρμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Eνημέρωση ΕΛ.ΑΣ για δολοφονία της Καρολάιν - Στον εισαγγελέα ο δράστης

Κορωνοϊός 18/06 – 469 νέα κρούσματα – 20 νεκροί – 307 διασωληνωμένοι

Θαλασσινό νερό: Το φάρμακο της φύσης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς θα περάσετε το χρόνο σας ευχάριστα με την οικογένειά σας;

Οικογένεια: Μπορείτε να περάσετε ώρες με την οικογένειά σας, αλλά το πώς περνάτε αυτόν τον χρόνο είναι αυτό που έχει σημασία. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να περνάτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας.

Ο έγκαιρος εντοπισμός ψυχικών ασθενειών με την ανίχνευση του "γονιδίου της παρορμητικότητας"

Ελπίζεται ότι περιγράφοντας τη λειτουργία των γονιδιακών δικτύων που συνθέτουν τη βαθμολογία, η μελέτη θα υποκινήσει πρόσθετες έρευνες με στόχο την ανάπτυξη νέων θεραπειών στο μέλλον.

Η κεταμίνη σε συνδυασμό με την παρακολούθηση χαμογελαστών προσώπων υπόσχεται πολλά για άτομα ανθεκτικά στη θεραπεία για την κατάθλιψη

Οι ασθενείς στη δοκιμή μας θα συνεχίσουν να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια σχετικά με τα συμπτώματα κατάθλιψης για ένα ολόκληρο έτος μετά την έγχυση, επιτρέποντάς μας να αποκτήσουμε μια αρχική κατανόηση του πόσο ακριβώς μπορεί να διαρκέσει αυτό το όφελος.

Η παρακολούθηση τηλεόρασης με το παιδί σας μπορεί να βοηθήσει στη γνωστική του ανάπτυξη

Οικογένεια: Διαπιστώθηκε ότι η έκθεση στην οθόνη —είτε από τηλεόραση είτε από φορητή συσκευή— μπορεί να είναι ευεργετική, ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο προβάλλεται.

Η ειδική ομάδα εργασίας των ΗΠΑ συνιστά διαγνωστικές εξετάσεις για το άγχος και την κατάθλιψη στους ενήλικες

Η UTSF αποτελείται από εθελοντές ιατρικούς εμπειρογνώμονες που επιδιώκουν να διατυπώνουν συστάσεις βασισμένες σε στοιχεία που αφορούν διαγνωστικές εξετάσεις, συμβουλευτική και προληπτικά φάρμακα για τη βελτίωση της υγείας των Αμερικανών.

7 Tips για μια καλή ψυχική υγεία

Ψυχική ευεξία: Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φροντίζουμε καθημερινά την ψυχική μας υγεία και ευεξία.