Ψυχική Υγεία

Κάρμα : Αυτοί είναι οι νόμοι του

Κάρμα : Αυτοί είναι οι νόμοι του

Κάρμα : Μερικοί άνθρωποι τηρούν το παραδοσιακό νόημα που βασίζεται στις ανατολικές θρησκείες, ενώ άλλοι το ερμηνεύουν από περισσότερο μια δυτική άποψη του καλού και του κακού.

Kάρμα είναι η ινδουιστική άποψη της αιτιότητας στην οποία οι καλές σκέψεις, πράξεις και λέξεις, μπορεί να οδηγήσουν σε ευεργετικά αποτελέσματα, ενώ οι κακές σκέψεις, πράξεις και λέξεις, μπορεί οδηγεί σε επιβλαβείς επιπτώσεις. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί θέλουν να βλέπουν το κάρμα ως κάτι περισσότερο από «καλό» ή «κακό».

 Tο κάρμα είναι απλώς αυτές οι καταστάσεις ή αλληλεπιδράσεις που μας βοηθούν να πλοηγηθούμε στο δρόμο μας προς τον υψηλότερο σκοπό μας.

Οι νόμοι του κάρματος

 ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος
  • Όταν οι περισσότεροι μιλούν για το κάρμα, πιθανότατα αναφέρονται στον μεγάλο νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.
  • Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, όποιες σκέψεις και ενέργεια βγαίνετε, θα επιστρέψετε  καλό ή κακό. Για να πάρετε αυτό που θέλετε, πρέπει να ενσωματώσετε και να είστε άξιος αυτών των πραγμάτων. Είναι η ιδέα αυτού που αποκομίζετε, σπέρνετε.
  • Αν θέλετε αγάπη στη ζωή σας, αγαπήστε τον εαυτό σας.
Ο νόμος της δημιουργίας
  • Ο νόμος της δημιουργίας υπογραμμίζει τη σημασία ότι η ζωή δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς. Για να συμβούν τα πράγματα στη ζωή σας, πρέπει να αναλάβετε δράση, αντί να περιμένετε κάτι να φτάσει μαγικά στο δρόμο σας.
  • Είσαι ο συν-δημιουργός του να κάνεις ό, τι θέλεις, με βάση τις προθέσεις σου.

 Ο νόμος της ταπεινότητας
  • Ο νόμος της ταπεινότητας βασίζεται στην αρχή ότι πρέπει να είστε αρκετά ταπεινοί για να αποδεχτείτε ότι η τρέχουσα πραγματικότητά σας είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών σας.
  • Για παράδειγμα, εάν κατηγορείτε τους συναδέλφους σας για τις κακές επιδόσεις σας στη δουλειά, ο Χάρισον λέει ότι πρέπει να αποδεχτείτε ότι δημιουργήσατε αυτήν την πραγματικότητα χωρίς να εκτελείτε όσο καλύτερα θα μπορούσατε να έχετε.
  • Η ανάπτυξη ξεκινά μέσα μας. Για να διαμορφώσετε θετικά τον κόσμο, πρέπει να ξεκινήσετε με τον εαυτό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η πραγματική αλλαγή ή η προσωπική ανάπτυξη ξεκινά με αυτό που έχετε τον έλεγχο, το οποίο είναι εσείς, όχι άλλοι.

Ακολουθεί βίντεο για το κάρμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Eνημέρωση ΕΛ.ΑΣ για δολοφονία της Καρολάιν - Στον εισαγγελέα ο δράστης

Κορωνοϊός 18/06 – 469 νέα κρούσματα – 20 νεκροί – 307 διασωληνωμένοι

Θαλασσινό νερό: Το φάρμακο της φύσης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Aγοραφοβία: Αιτίες και συμπτώματα

Aγοραφοβία: Η αγοραφοβία μπορεί να περιορίσει σοβαρά την ικανότητά σας να κοινωνικοποιείστε, να εργάζεστε, να συμμετέχετε σε σημαντικές εκδηλώσεις και ακόμη και να διαχειρίζεστε τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής, όπως την εκτέλεση καθηκόντων.

Αντιδραστική διαταραχή προσκόλλησης : Θεραπεία υπόσχεται την καταπολέμηση της

Αντιδραστική διαταραχή προσκόλλησης : Το Rebirthing είναι μια εναλλακτική τεχνική θεραπείας που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αντιδραστικής διαταραχής προσκόλλησης . Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο είδος αναπνοής ( αναπνοή ) που προορίζεται να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε συναισθήματα.

Ψυχική διαταραχή : Συμβουλές να την εντοπίσετε

Ψυχική διαταραχή : Η αυταπάτη είναι μια ψευδή πεποίθηση που κατέχει ένα άτομο. Αντιβαίνει στην πραγματικότητα ή σε αυτό που θεωρείται συνήθως αληθινό. Η δύναμη μιας αυταπάτης βασίζεται στο πόσο πιστεύει το άτομο.

Ρέικι : Τα μειονεκτήματα της θεραπείας

Ρέικι : Το Ρέικι είναι μια μορφή θεραπείας θεραπείας ενέργειας. Αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία από τον Mikao Usui στη δεκαετία του 1920. Στα ιαπωνικά, το «reiki» σημαίνει ενέργεια καθολικής ζωής.

Πώς η κατάθλιψη σχετίζεται με την διατροφή

Κατάθλιψη Διατροφή: Αν και απαιτείται περισσότερη έρευνα προκειμένου να καταδειχθούν με ασφάλεια οι σχέσεις μεταξύ προκλήσεων ψυχικής υγείας, και ειδικότερα της κατάθλιψης, και των διατροφικών επιλογών, στο μεσοδιάστημα συνίσταται ο περιορισμός των junk food, των τηγανητών και επεξεργασμένων τροφών, της κατανάλωσης αλκοόλ και η υιοθέτηση μιας όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένης διατροφικής ρουτίνας, με πλούσιες πηγές θρεπτικών συστατικών.

Πανσέληνος : Δείτε πως επηρεάζει την ψυχική υγεία

Πανσέληνος : Η ιδέα ότι μια πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα, να προκαλέσει παράξενη συμπεριφορά και ακόμη και να προκαλέσει σωματική ασθένεια δεν είναι απλώς λογοτεχνικό πεδίο. Είναι μια ισχυρή πεποίθηση, ακόμη και σήμερα.

Ορισμένα από τα οφέλη της ψυχοθεραπείας

Ψυχοθεραπεία: Μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι ψυχοθεραπείες δεν κάνουν τα προβλήματά τους να εξαφανιστούν, αλλά μέσα στο χρόνο γίνεται ευκολότερο για εκείνους να τα αντιμετωπίσουν. Η αποδοχή του εαυτού και της πραγματικότητας είναι επίσης μια εκδοχή των εργαλείων που κανείς μαθαίνει να χρησιμοποιεί εντός του ψυχοθεραπευτικού πλασιού. Η αποδοχή είναι επιπλέον προϋπόθεση για μια πιο ειλικρινή, πηγαία και πιο ανάλαφρη ζωή.

Μοναξιά : Δείτε πως επηρεάζει την ψυχική υγεία

Μοναξιά : Οι ενήλικες που ζουν μόνοι τους είναι πιο πιθανό να έχουν κοινές ψυχικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του άγχους και της κατάθλιψης  και ο λόγος είναι η μοναξιά.