ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Νέα Μέθοδος: Χρησιμοποιεί νανοσωματίδια ενδοφλεβίως για τον τερματισμό του ιού στους πνεύμονες.

Νέα Μέθοδος: Χρησιμοποιεί νανοσωματίδια ενδοφλεβίως για τον τερματισμό του ιού στους πνεύμονες.

Η γενετική βλάβη από ιούς θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ως βάση ορισμένων από τις χειρότερες ασθένειες του κόσμου.

Νέα Μέθοδος: 99,9% εξόντωση της COVID στους πνεύμονες είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα από δοκιμές από το Ινστιτούτο Υγείας Menzies Health Institute Queensland και το ερευνητικό ινστιτούτο των ΗΠΑ Πόλη της Ελπίδας City of Hope. Θεωρητικά είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση και έχει επιπτώσεις για όλους τους τύπους ιογενών νόσων. Η πανδημία άνοιξε τις πύλες για έρευνα, η οποία τώρα ξεπερνά τις ιστορίες τρόμου. Τα νέα είναι τώρα γεμάτα από νέες εξελίξεις και αυτό είναι κάτι πραγματικά νέο.

Το νέο γενετικό εμβόλιο είναι ένας «σιγαστήρας γονιδίων», το οποίο επίσης αποτρέπει την αναπαραγωγή του. Αν αυτό ακούγεται τεράστιο, είναι.

Η αναπαραγωγή με ιούς είναι ο καλύτερος, σίγουρος, μηχανισμός επιβίωσης και πώς προσαρμόζεται. Η νέα μέθοδος χρησιμοποιεί νανοσωματίδια ενδοφλεβίως για τον τερματισμό του ιού στους πνεύμονες.

Αυτή η θεραπεία ονομάζεται «μη θεραπεία», αλλά απαντά σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που προκαλεί η COVID.

Η COVID μερικές φορές υπερβαίνει τους πνεύμονες. Η “Μακρά COVID” είναι μια πιο ανεπτυγμένη μορφή της νόσου, μερικές φορές εξαπλώνεται σε μια πραγματικά εξαιρετική γκάμα άλλων ιστών. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που την καθιστά τόσο θανατηφόρο και μακρά COVID και τόσο δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Ωστόσο, ο τερματισμός της κύριας οδού για μόλυνση ιστών και ίσως οι εξειδικευμένες θεραπείες που στοχεύουν σε άλλους τομείς φαίνεται αρκετά ισχυρός ως βάση της θεραπείας.

Αυτές είναι οι πρώτες μέρες για όλην αυτήν την κατηγορία θεραπείας.

Επιπτώσεις – Τι άλλο μπορεί να κάνει; Το επόμενο λογικό ερώτημα είναι αν μπορεί να διαχειριστεί ιούς σε άλλα πεδία.

Οι ιοί επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα στη Γη, από ανθρώπους μέχρι τη γεωργία..

Ο τερματισμός του γονιδιώματος μοιάζει με μια καλή συστημική προσέγγιση, ικανή να στοχεύσει όλα τα σημαντικά ζητήματα των ιογενών λοιμώξεων. Οι Κορωνοϊοί είναι διάσημοι για σκληρούς στόχους. Είναι δύσκολοι, αποφεύγουν πολύ το ανοσοποιητικό σύστημα και παγκοσμίως.

Εάν αυτή η θεραπεία λειτουργεί σε αυτούς, ίσως είναι το κλειδί για τη διαχείριση ιογενών λοιμώξεων κάθε είδους.

Η θεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαχείριση ενός από τα πιο προβληματικά ζητήματα του κόσμου.

Η γενετική βλάβη από ιούς θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ως βάση ορισμένων από τις χειρότερες ασθένειες του κόσμου.

Εάν ναι, μια συστηματική προληπτική γενετική στόχευση μπορεί να κάνει ό, τι αιώνες θεραπείας και χειρουργικής επέμβασης δεν ήταν σε θέση να κάνουν.

Εάν υπάρχει ένα γενικό εμβόλιο κατά της ιογενούς καταστολής, θα μπορούσε να κάνει κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν.

Κρατήστε τους ανθρώπους σε καλή κατάσταση από τη γέννηση. Φανταστείτε τις δυστυχίες που δεν θα έπρεπε ποτέ να βιώσουν οι άνθρωποι. Ναι, αυτό είναι μια προχωρημένη σκέψη και πρέπει να γίνει πολλή σκληρή δουλειά. Αλλά – Όταν θέτετε αυτήν την ερώτηση, μπορείτε να αντισταθείτε στην εύρεση της απάντησης;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νανοσωματίδια θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση μιας νέας θεραπείας covid-19 σύμφωνα με έρευνα

Στην Αθήνα ο Ισραηλινός καθηγητής Nadir Arber για το φάρμακο κατά της Covid

Το Stanford αναπτύσσει εμβόλιο νανοσωματιδίων μίας δόσης για το COVID-19

Δύο νέες επιστημονικές μελέτες στον "πόλεμο" κατά του κορωνοϊού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ωτοβελονισμός: H εναλλακτική παρέμβαση για την θεραπεία του χρόνιου κοιλιακού άλγους στα παιδιά

Κοιλιακό άλγος παιδιά: Πιλοτική μελέτη αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του ασθενούς και της οικογένειας να εξερευνήσουν τον βελονισμό ως πιθανή θεραπεία για μια ομάδα πεπτικών διαταραχών.

Πόσα αμυλούχα λαχανικά πρέπει να τρώμε καθημερινά

Άμυλο λαχανικά: Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το ψωμί, το ρύζι και τα ζυμαρικά συνιστούν επίσης αμυλούχα τρόφιμα, οπότε αν τα καταναλώνετε ως μέρος του κύριου γεύματός σας, μπορεί να είναι σκόπιμο να επιλέξετε λαχανικά που δεν είναι αμυλούχα ως συνοδευτικά.

Πώς να ανάψετε την ερωτική φλόγα στην εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνόπαυση: Για να πυροδοτήσετε την ερωτική σας διάθεση η λύση είναι μία: Αναζητήστε ένα ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται κατά την περίοδο αυτή και αντιμετωπίστε τα βήμα βήμα. Πώς; Συμβουλές θα βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί.

Οι προγραμματισμένες πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, για την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου

Επιδόματα συντάξεις αναδρομικά: Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα καταβληθούν συνολικά πάνω από 2 δισ. ευρώ σε περίπου 4,7 εκατομμύρια δικαιούχους.

Σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι ψυχικά διαταραγμένος

Η αλληλεπίδραση με έναν ψυχοπαθή για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγεί σε συναισθηματική σύγχυση. Οι ψυχοπαθείς νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και αδιαφορούν τελείως για την ζημιά που κάνουν στους άλλους ανθρώπους, αρκεί να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους.

Τα οφέλη της ψυχοθεραπείας μέσα από μία ομάδα

σε αυτές τις ομάδες οι άνθρωποι συνηθίζουν να μοιράζονται όλες τις εμπειρίες τους και μέσα από τα βιώματά τους να διασκεδάζουν, αντιμετωπίζοντας ό,τι χρειάζεται με ειλικρίνεια και αισιοδοξία.

Νέα έρευνα, σχεδιασμένη για την προώθηση των βέλτιστων πρακτικών για τους καταναλωτές, ανέδειξε το ζήτημα των προϊόντων πλύσης

Εδώ, όσοι ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή είναι πιο πιθανό να οδηγήσουν αυτήν την κατηγορία, με το 46 τοις εκατό των χορτοφάγων να δηλώνουν ότι θα είχαν λίγους ενδοιασμούς να αντιμετωπίσουν κάποιον που είδαν να μην πλένει προϊόντα.