ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Eνυδάτωση οργανισμού almora : Ενυδατώσου και ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου

Eνυδάτωση οργανισμού almora : Ενυδατώσου και ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου

Eνυδάτωση οργανισμού almora : Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν. Πολλές φορές αισθανόμαστε κούραση, έχουμε πονοκέφαλο, ακόμη και κακή διάθεση. Δεν αντιλαμβανόμαστε ωστόσο, ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στον αφυδατωμένο οργανισμό μας, καθώς η ήπιας μορφής αφυδάτωση μπορεί να μειώσει την ενέργειά μας και να μας κάνει να νιώθουμε εξαντλημένοι.

Almora PLUS® Effervescen : Το νερό αποτελεί την κύρια πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού αφού ως γνωστόν είναι το απαραίτητο συστατικό για τη ζωή μας μετά το οξυγόνο. H αφυδάτωση προκαλείται, όταν ο οργανισμός προσλαμβάνει λιγότερα υγρά από αυτά που αποβάλλει. Ωστόσο, για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος των ηλεκτρολυτών καθώς είναι αυτοί που βοηθούν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων και στην ισορροπία των υγρών στο σώμα. Επιπλέον, συμβάλλουν ενεργά στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών.

Ενυδατώσου! Βάλε ένα almora στο νερό σου!

Η επίτευξη των καλύτερα δυνατών αποτελεσμάτων ενυδάτωσης με τη χρήση συμπληρωμάτων ηλεκτρολυτών εξαρτάται πάνω από όλα από την επιλογή του κατάλληλου και πρωτίστως αξιόπιστου σκευάσματος. Με περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Ελληνικό Φαρμακείο, το almora PLUS® από την ELPEN είναι ο Νο 1 σε προτίμηση ηλεκτρολύτης στην ελληνική αγορά.
To almora PLUS® Effervescent είναι συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), Ψευδαργύρου (Zn), Μαγνησίου (Mg) και Δεξτρόζης. Η δράση του στοχεύει στην ενυδάτωση του οργανισμού και την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
Η ποσότητα ψευδαργύρου που περιέχει ισοδυναμεί με το 100% της απαιτούμενης ημερήσιας πρόσληψης ενός υγιούς οργανισμού σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει και μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

  • To almora PLUS® Effervescent λαμβάνεται σε περιπτώσεις ήπιας αφυδάτωσης, αφυδάτωσης μετά από πυρετό, καθώς και μετά από ταξιδιωτική ναυτία. Διατίθεται σε αναβράζοντα δισκία με ευχάριστη γεύση λεμόνι.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι Φαρμακοποιοί βράβευσαν το almora PLUS® CISTUS COMPLEX

Καλή ενυδάτωση του οργανισμού και …«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»!

Ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα: Η  πολύτιμη ασπίδα προστασίας από τις εποχικές λοιμώξεις

Πώς ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό σύστημα

Το καλοκαίρι μας αφυδατώνει. Ποιος είναι ο κατάλληλος ηλεκτρολύτης για σωστή ενυδάτωση;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Περισσότεροι από 2000 Οδοντίατροι από ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να παρακολουθήσουν το 40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις  6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Τομοσύνθεση αντί μαστογραφίας;

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο δεύτερος πιο συχνά ανιχνεύσιμος καρκίνος, αφού μία στις οκτώ γυναίκες έχουν πιθανότητα να νοσήσουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Δείτε τα σημαντικότερα προβλήματα της όρασης

Τα πιο σημαντικά προβλήματα των ματιών είναι η πρεσβυωπία, ο καταρράκτης, η αμετρωπία, το τράχωμα, η oγκοκερκίαση ή τύφλωση των ποταμών (παρασιτική λοίμωξη), το γλαύκωμα, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, και ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας.

Biorexia - Η διατροφική διαταραχή που απειλεί τους εφήβους σύμφωνα με Καναδική μελέτη

Η νέα μελέτη είναι μία από τις πρώτες που εξετάζουν τον αντίκτυπο αυτής της δημοφιλούς δίαιτας στην ψυχική υγεία και τα ευρήματά της οδηγούν τους συγγραφείς να ζητήσουν αλλαγή στην προσέγγισή της, καθώς θεωρούν ότι συνιστά απειλή για τη δημόσια υγεία.

Στην Αϊτή επιστρέφει αιφνιδιαστικά η χολέρα, καθώς ο αποκλεισμός συμμοριών προκαλεί έλλειψη πόσιμου νερού

Τα Ηνωμένα Έθνη το 2016 ζήτησαν συγγνώμη για το ξέσπασμα της επιδημίας, χωρίς να αναλάβουν την ευθύνη. Μια ανεξάρτητη επιτροπή που διορίστηκε από τον τότε Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν εξέδωσε έκθεση το 2011, η οποία δεν προσδιόριζε οριστικά τον τρόπο με τον οποίο εισήχθη η χολέρα στην Αϊτή.

Μείωση ροχαλητού του ύπνου κατά 40%

Ύπνος Ροχαλητό: Τα αποτελέσματα πολυκαταγραφικής μελέτης, που πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Μελέτης Διαταραχών του Ύπνου της Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τη Media Strom, παρουσιάστηκαν στο 12ο Συνέδριο Υπνολογίας, που διεξήχθη μεταξύ 26 & 28 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής.