Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εμβολιασμός παιδιά: Τότε θα εμβολιαστούν τα ανήλικα παιδιά

Εμβολιασμός παιδιά: Τότε θα εμβολιαστούν τα ανήλικα παιδιά

Εμβολιασμός παιδιά : Ανησυχία έχει ξεσπάσει στους γονείς των παιδιών , γιατί ενώ οι ίδιοι εμβολιάζονται, τα παιδιά τους μένουν εκτεθειμένα στον κίνδυνο.

Σε σύγχυση βρίσκονται πολλές οικογένειες στις ΗΠΑ, αφού τα εμβόλια συρρέουν με μεγάλες ταχύτητες αλλά εμβολιάζονται αποκλειστικά και μόνο οι ενήλικες, αφού το εμβόλιο απαγορεύεται για παιδιά που είναι μικρότερα από 16 ετών.

Προβληματισμός γονέων

  • Έτσι, ενώ πολλοί γονείς, νιώθουν ότι είναι ασφαλείς απέναντι στον ιό που μαστίζει, φοβούνται και αγχώνονται για τα παιδιά τους, επειδή τα θεωρούν εκτεθειμένα στον κίνδυνο της πανδημίας. Εξάλλου τα παιδιά λόγο της κοινωνικοποίησης τους μέσω των δραστηριοτήτων τους, έρχονται αντιμέτωπα με πάρα πολλούς εξωτερικούς κινδύνους και αυτό να δυσχαιρένει την κατάσταση.
  • Ο παραπάνω προβληματισμός, είναι απόλυτα λογικό να έχει σπείρει τον πανικό στους γονείς, αφού αναρωτιούνται πως να συνεχίσουν να προγραμματίζουν την ζωή τους όπως πριν, ενώ τα παιδί τους εξακολουθούν να είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο.

Μελέτες δίνουν ελπίδες

  • Ελπίδες έρχεται να δώσει στους γονείς μία νέα μελέτη η οποία υπόσχεται αρχές Ιουνίου να φέρει στην αγορά ένα εμβόλιο το οποίο θα απευθύνεται και σε παιδιά ηλικίας 12 ετών , προς το παρών τα εμβόλια διατείθονται για άτομα από 18 ετών και πάνω με μοναδική εξαίρεση μόνο μίας εταιρείας, που είναι διαθέσιμο και σε παιδιά από 16 ετών και πάνω.

Έναρξη σχολείων Αμερική

  • Επίσης οι επιστήμονες δίνουν το λόγο τους ότι η Αμερική θα υποδεχθεί τα παιδιά στα σχολεία για δια σώζεις εκπαίδευση με την νέα σχολική σεζόν, δηλαδή αρχές Φθινοπώρου. Επίσης οι επιστήμονες λένε ότι τα σχολεία με την χρήση μάσκας θα είναι πολλοί πιο ασφαλή από το να βρίσκονται στην κοινότητα, δίνοντας πνοή αισιοδοξίας στους γονείς.

Τι ανησυχεί τους επιστήμονες

  • Το φαινόμενο που πραγματικά ανησυχεί τους επιστήμονες από τον μη εμβολιασμό των παιδιών είναι η συναναστροφή τους με παππούδες και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μέχρι να δράσει και κατ’ επέκτασιν να είναι προστατευμένοι από το εμβόλιο. Γι αυτό επιστούν την προσοχή να αποφευγχθούν οι πολλές επισκέψεις σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας , ειδικά από τα παιδιά που έχουν μπει στην εφηβεία επειδή μεταφέρουν τον ιό με την ίδια συχνότητα που τον μεταφέρουν και οι ενήλικες.

Ακολουθει βίντεο για τα εμβόλια

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Όλα όσα είπε για τον αδικοχαμένο του αδερφό

Η Πορτογαλία έχει την εντολή από τα κράτη μέλη της ΕΕ να διαπραγματευτεί τον νόμο για την αξιολόγηση της τεχνολογίας της υγείας

Συνεδριάζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι - Καθυστερεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έχετε αντικαταστήσει μια άρθρωση; Μελέτη δείχνει ότι ο κίνδυνος μόλυνσης μπορεί να αυξηθεί μετά από χημειοθεραπεία

Η Κόνγουεϊ πιστεύει ότι χρειάζεται περισσότερη μελέτη μεταξύ των ατόμων που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, για να βοηθηθεί να βρεθεί τρόπος προστασίας των ανθρώπων με αντικαταστάσεις αρθρώσεων από περιττές λοιμώξεις. Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Μαΐου του Αρχείου Ορθοπεδικής και Τραυματικής Χειρουργικής (Archives of Orthopedic and Trauma Surgery).

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιάξετε αγριογούρουνο;

Αγριογούρουνο μαγειρική: Το μαγείρεμα αγριογούρουνου μπορεί να είναι μια ικανοποιητική γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας πλούσιο, γευστικό κρέας που είναι λίγο πιο εύρωστο από το εγχώριο χοιρινό.

Γιατί είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την αρρενωπότητα και την ευαισθησία;

Ευαισθησία ανδρισμός: Η εξισορρόπηση της αρρενωπότητας και της ευαισθησίας είναι κρίσιμης σημασίας για την ενίσχυση των καλά στρογγυλεμένων ατόμων και των πιο υγιών κοινωνιών.

Close Icon