Ασφάλιση Υγείας

Fidelis Insurance Group: Αύξηση 4.000% στα καθαρά έσοδα

Fidelis Insurance Group: Αύξηση 4.000% στα καθαρά έσοδα

Fidelis Insurance Group: Το αποτέλεσμα περιελάμβανε καθαρό κέρδος από τη διανομή της Fidelis MGU ύψους 1,6 δισ. δολαρίων και τη δημιουργία καθαρού αναβαλλόμενου φορολογικού ενεργητικού ύψους 90 εκατ. δολαρίων.

Η Fidelis Insurance Group δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2023, αποκαλύπτοντας αύξηση σχεδόν 4000% στα αναλογούντα καθαρά έσοδα για το έτος. Ακολουθεί η απόδοση της ασφαλιστικής εταιρείας το τρίμηνο και το 12μηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου:

Με το τεράστιο άλμα στα καθαρά έσοδα, η Fidelis Insurance Group είπε ότι το αποτέλεσμα περιελάμβανε καθαρό κέρδος από τη διανομή της Fidelis MGU ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δημιουργία καθαρού αναβαλλόμενου φορολογικού ενεργητικού ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζεται με τη θέσπιση του εταιρικού φόρου εισοδήματος των Βερμούδων.

«Το τέταρτο τρίμηνο ήταν ένα δυνατό τελείωμα σε μια χρονιά ορόσημο για τη Fidelis, κατά την οποία γίναμε δημόσια εταιρεία και ενισχύσαμε τη θέση μας ως παγκόσμια εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Dan Burrows.

«Χρησιμοποιώντας την ευκίνητη αλλά πειθαρχημένη προσέγγισή μας, αξιοποιήσαμε ελκυστικές ευκαιρίες, πετύχαμε ισχυρές αυξήσεις επιτοκίων και προσφέραμε εξαιρετική οικονομική απόδοση, συμπεριλαμβανομένου συνδυασμένου δείκτη 81,4% και ετήσιου λειτουργικού ROAE (απόδοση κατά μέσο όρο κοινών ιδίων κεφαλαίων) 23,6% το τέταρτο τρίμηνο, καθώς συνεχίσαμε να εκτελούμε ενάντια σε όλες τις πτυχές της στρατηγικής μας.

Μπαίνουμε στο 2024 με ισχυρή ορμή. Σε όλους τους βασικούς άξονες, αναμένουμε να συνεχιστούν οι δύσκολες συνθήκες της ασφαλιστικής αγοράς και παραμένουμε επικεντρωμένοι στην ενεργή διαχείριση του κεφαλαίου μας για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και τη διατήρηση του ιστορικού μας για τις καλύτερες επιδόσεις αναδοχής στην κατηγορία. Με την ηγετική μας θέση στην αγορά και την ισχύ του ισολογισμού, είμαστε σε καλή θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη κερδοφόρα ανάπτυξη και αξία για τους μετόχους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι επιθέσεις αυξάνουν τα ασφάλιστρα στην Ερυθρά Θάλασσα κατά 900%

ALKEME: Ο ασφαλιστικός κολοσσός εξαγόρασε την Ferrante Insurance Services

Είναι η τεχνολογία HealsGood's AI το πρότυπο επόμενης γενιάς στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης;

AIG: Έσοδα 642 εκατ. δολ. για τον Όμιλο από τις γενικές ασφαλίσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.