Ασφάλιση Υγείας

ALKEME: Ο ασφαλιστικός κολοσσός εξαγόρασε την Ferrante Insurance Services

ALKEME: Ο ασφαλιστικός κολοσσός εξαγόρασε την Ferrante Insurance Services

ALKEME: Η ALKEME λειτουργεί από περισσότερες από 35 τοποθεσίες σε 16 πολιτείες. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία εξαγόρασε την Beveridge & Akers Insurance Company και τη Mogul Wealth Strategies.

Η ασφαλιστική εταιρεία ALKEME πρόσθεσε άλλη μια επιχείρηση στο ρόστερ των εξαγορών της. Η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 40 συμφωνίες από το 2020, κατέχει πλέον την Ferrante Insurance Services στην Καλιφόρνια. Η εταιρεία λιανικής ασφάλισης με έδρα το Concord εξυπηρετεί ολόκληρες τις Δυτικές ΗΠΑ, ειδικευμένη σε λύσεις εμπορικού κινδύνου για εργολάβους, συμπεριλαμβανομένων της γενικής ευθύνης, της αποζημίωσης των εργαζομένων και των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και βέβαιοι ότι η ένταξή μας στην ALKEME θα μας επιτρέψει να είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με νέες, καινοτόμες λύσεις ασφάλισης», δήλωσε ο πρόεδρος της Ferrante Insurance Services, Frank Ferrante σε μια ανακοίνωση. «Η αποδεδειγμένη πλατφόρμα ανάπτυξης και οι εκπληκτικοί πόροι της ALKEME ήταν απίθανη όταν αναζητούσαμε έναν συνεργάτη για να διασφαλίσουμε το μέλλον της εταιρείας μας».

Η Ferrante Insurance Services διαπραγματεύεται από το 1996. Σχολιάζοντας τη συναλλαγή, οι οικονομικοί όροι της οποίας δεν αποκαλύφθηκαν, ο διευθύνων σύμβουλος της ALKEME Curtis Barton δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ferrante Insurance Services και την αυξανόμενη πρακτική της στη Βόρεια Καλιφόρνια στην οικογένεια της ALKEME.»

«Η Ferrante Insurance Services έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική ομάδα με δέσμευση να εξυπηρετεί εργολάβους με υποδειγματική εξυπηρέτηση, η οποία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις αξίες μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα είμαστε σε καλή θέση για να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους σημερινούς και τους μελλοντικούς πελάτες της Ferrante». Η ALKEME λειτουργεί από περισσότερες από 35 τοποθεσίες σε 16 πολιτείες. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία εξαγόρασε την Beveridge & Akers Insurance Company και τη Mogul Wealth Strategies.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

AIG: Έσοδα 642 εκατ. δολ. για τον Όμιλο από τις γενικές ασφαλίσεις

Χωρίς ιατρική ασφάλιση από 1η Μαρτίου λόγω οφειλών στο ΕΦΚΑ πολλοί ασφαλισμένοι

ΣΦΕΕ: Για τις ασφαλιστικές τιμές ορισμένων γενοσήμων φαρμάκων  

Η αγορά ασφάλισης υγείας θα υπερβεί τα 3,02 τρισ. δολάρια έως το 2032

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.