Ασφάλιση Υγείας

AIG: Έσοδα 642 εκατ. δολ. για τον Όμιλο από τις γενικές ασφαλίσεις

AIG: Έσοδα 642 εκατ. δολ. για τον Όμιλο από τις γενικές ασφαλίσεις

AIG: Ο Όμιλος AIG ανέφερε έσοδα αναδοχής ύψους 642 εκατομμυρίων δολαρίων, μια ελαφρά αύξηση από 635 εκατομμύρια δολάρια το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2023, ο Όμιλος AIG ανέφερε έσοδα αναδοχής ύψους 642 εκατομμυρίων δολαρίων, μια ελαφρά οικονομική αύξηση από 635 εκατομμύρια δολάρια το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της AIG, Peter Zaffino, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της εταιρείας το 2023, αναφέροντας τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα που βασίζονται στην ισχυρή απόδοση αναδοχής και την επιτυχή εκτέλεση διαφόρων πολύπλοκων οικονομικών πρωτοβουλιών.

Εκτίμησε την αφοσίωση και την ομαδική εργασία των συναδέλφων της AIG παγκοσμίως για την επίτευξη των στόχων τους. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή μετά από φόρους παρουσίασαν σημαντική αύξηση 33% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας τα 6,79 δολάρια. Η Zaffino τόνισε τη στρατηγική επανατοποθέτηση της AIG για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των εκποιήσεων της Validus Re και της Crop Risk Services, η οποία έχει τοποθετήσει την εταιρεία με σημαντική δυναμική καθώς εισέρχεται στο 2024.

Το τμήμα Γενικών Ασφαλίσεων ανέφερε έσοδα 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023, σημειώνοντας αύξηση 15% από έτος σε έτος. Ο Zaffino τόνισε τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για την αριστεία και την ικανότητά της να διαχειρίζεται τη μεταβλητότητα, την οποία χαρακτήρισε θεμελιώδη. Σημείωσε μια βελτίωση στη συνδυασμένη αναλογία στο 90,6% για ολόκληρο το έτος 2023, που αντιπροσωπεύει μια ετήσια βελτίωση κατά 130 μονάδες βάσης και μια προσαρμοσμένη συνδυασμένη αναλογία σύγκρουσης 87,7%, αντικατοπτρίζοντας μια βελτίωση 100 μονάδων βάσης.

Επιπλέον, η εταιρεία πέτυχε τα καλύτερα περιθώρια κέρδους και ασφαλιστικά εισοδήματα της πρόσφατης ιστορίας το 2023. Ο Zaffino απέδωσε αυτή την επιτυχία στην ποιότητα του χαρτοφυλακίου, η οποία διευκόλυνε εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανανέωση θέσεων αντασφάλισης την 1η Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς μπορεί η υγειονομική περίθαλψη να χρησιμοποιήσει το Cloud στο 100%

Acting Together Παγκόσμιο πρόγραμμα της Sanofi για την υποστήριξη εργαζομένων με καρκίνο και κρίσιμες ασθένειες

Χωρίς ιατρική ασφάλιση από 1η Μαρτίου λόγω οφειλών στο ΕΦΚΑ πολλοί ασφαλισμένοι

Σημαντική διάκριση για την ΗΔΙΚΑ για την κυβερνοασφάλεια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.