Βραβεία

Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση για την Novartis Hellas

Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση για την Novartis Hellas

Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση για την Novartis Hellas , αυτή τη φορά στα Διεθνή Επιχειρηματικά Βραβεία (International Business Awards-Stevies), με το κοινωνικό πρόγραμμα «Μετρήσεις Ζωής». Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απέσπασε 2 χάλκινα βραβεία ως καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας και καλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης στον τομέα της υγείας, τα οποία παρουσιάστηκαν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη.

Τα Διεθνή Επιχειρηματικά Βραβεία, γνωστά ως «Stevies», αποτελούν το μοναδικό διεθνές πρόγραμμα βράβευσης επιχειρήσεων και υποστηρίζονται από σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, των πανεπιστημίων, των media και της πολιτικής από όλο τον κόσμο. Οι οργανισμοί που βραβεύτηκαν φέτος, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 3.800 υποψηφίους από 60 χώρες.

Η Novartis Hellas, με επίκεντρο τον Έλληνα ασθενή υλοποιεί, από το 2015, το κοινωνικό πρόγραμμα «Μετρήσεις Ζωής», που έχει στόχο να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών για την αξία της πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών ελέγχων, μέσα από την παροχή δωρεάν εξετάσεων πρωτοβάθμιας φροντίδας. Η πρωτοβουλία «Μετρήσεις Ζωής» εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Novartis να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάζεται με φορείς και την επιστημονική κοινότητα, διασφαλίζοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας.
Από το 2015 μέχρι και σήμερα, οι «Μετρήσεις Ζωής» έχουν επισκεφθεί 13 περιοχές, κι έχουν πραγματοποιηθεί 18.289 δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ το πρόγραμμα για το 2017 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις και ιδιαίτερη αναγνώριση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό, γεγονός που επιβεβαιώνει την ασθενοκεντρικη φιλοσοφία και τη συνεπή δέσμευση της Novartis Hellas στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής Επικοινωνίας Ομίλου Novartis: «Η ασθενοκεντρική μας προσέγγιση αποτελεί σημείο αναφοράς στη χάραξη προτεραιοτήτων Εταιρικής Υπευθυνότητας, την οποία εστιάζουμε στην επέκταση της πρόσβασης στην υγεία και την υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτός ο συνδυασμός συνδέεται άμεσα με την αποστολή, το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας μας. Οι «Μετρήσεις Ζωής» υπηρετούν την αποστολή μας, ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση, την πρόληψη και τη γρηγορότερη διαχείριση των όποιων θεμάτων υγείας. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ περήφανοί για τη Διεθνή διάκριση του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής», που πλέον έχει μετασχηματιστεί σε μια μοναδική πλατφόρμα συλλογικής ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εν τέλει, φροντίδας για τους πολίτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021

Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα στον Μωυσή Ελισάφ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ε.Ε.Ι.Κ.: Βραβείο για την “Καλύτερη Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση Συλλόγου Ασθενών με τους Φορείς"

Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης: Ο επίτιμος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης Δημήτρης Κοντοπίδης κατά την παραλαβή του βραβείου μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου  Άννα Σπίνου, ανέδειξε τον κομβικό ρόλο των εκπροσώπων των ασθενών στην επίτευξη άμεσης πρόσβασης στις καινοτόμες θεραπείες και στην ευρύτερη χάραξη πολιτικής Υγείας.

Η διάκριση της Power Health ως Εταιρεία της Χρονιάς

Η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Power Health απέσπασε τον τιμητικό τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς» στα Supplement Awards 2021 αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κορυφαία θέση της στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Allergan Aesthetics: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

H AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα της AbbVie η οποία εργάζεται καθημερινά για να επιτύχει μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα από την ασφάλεια και την καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της.

Διάκριση ELPEN για την ενεργό συμβολή της στην απασχόληση

ELPEN: Η απονομή της σχετικής τιμητικής διάκρισης έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής  αριστείας «Diamonds of The Greek Economy 2021», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα παρουσία επιχειρηματιών, στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων.