Επιχειρηματικά

Spotnana: Η 1η ανοιχτή πλατφόρμα καινοτομίας Travel ξεκινά με $41εκατ. χρηματοδότηση

Spotnana: Η 1η ανοιχτή πλατφόρμα καινοτομίας Travel ξεκινά με $41εκατ. χρηματοδότηση

Spotnana: Βγήκε στην αγορά η καινοτόμα πλατφόρμα Spotnana στο πλαίσιο του σύγχρονου travel. Μια πλατφόρμα ταξιδίου κατευθείαν από το cloud, καλύπτοντας τις ανάγκες του σήμερα & του αύριο!

Η Spotnana Technology Inc., η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας που δημιούργησε μια ανοιχτή παγκόσμια πλατφόρμα καινοτομίας για ταξίδια. Βγήκε μόλις την Πέμπτη από τη λειτουργία stealth και ανακοίνωσε χρηματοδότηση 41 εκατομμυρίων δολαρίων. Η χρηματοδότηση περιλαμβάνει μια σειρά 34 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την ICONIQ και την Madrona Venture Group. “Η Spotnana οραματίζεται εκ νέου την ταξιδιωτική εμπειρία από την αρχή. Εφαρμόζοντας μια εγγενή και ανοιχτή προσέγγιση στην τεχνολογική ανάπτυξη, η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες στην ταξιδιωτική βιομηχανία να βασίζονται στην πλατφόρμα μας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να συνεργάζονται με συνεργάτες”. Αυτά δήλωσε ο Sarosh Waghmar, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Spotnana. “Η μοναδική και σύγχρονη προσέγγιση της Spotnana επιτρέπει εντελώς νέα επιχειρηματικά μοντέλα για ταξιδιώτες αγοραστές και προμηθευτές. Αυτά είναι δυνατά μόνο στην παγκόσμια πλατφόρμα λογισμικού ως υπηρεσίας.”

Από τη μεριά του, ο Steve Singh, Διευθύνων Σύμβουλος στο Madrona Venture Group, σχολίασε τα εξής: “Η Spotnana είναι μια πλατφόρμα ταξιδιού που προέρχεται από το cloud. Έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Εξυπηρετούμε εταιρικούς πελάτες, συνεργάτες εταιρειών διαχείρισης ταξιδιών, τεχνολογικούς συνεργάτες και προμηθευτές μας. Όλα αυτά γίνονται σε παγκόσμια βάση. Η υπηρεσία Spotnana TMC είναι διαθέσιμη στους εταιρικούς πελάτες μας για να τρέχουν και να διαχειρίζονται το παγκόσμιο ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα. Οι συνεργάτες μας TMC χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Spotnana για να παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών στους πελάτες τους. Οι ηγέτες επόμενης γενιάς στη διαχείριση δαπανών, στη διαχείριση συναντήσεων και στους συνεργάτες της TMC, ενσωματώνονται και δημιουργούν αξία πάνω από την πλατφόρμα μας, προς όφελος των κοινών πελατών μας”.

Η υπηρεσία TMC της εταιρείας είναι πλέον live με περισσότερους από 50 πρώτους εταιρικούς ταξιδιωτικούς πελάτες. Παρέχει απρόσκοπτα μια καινοτόμα παγκόσμια υπηρεσία για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Την ίδια στιγμή, εξουσιοδοτεί τους διαχειριστές να ελέγχουν απόλυτα ταξίδια σε δεκάδες παγκόσμια γραφεία από ένα ενιαίο online ταμπλό. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση των διαθέσιμων υπηρεσιών στην πλατφόρμα Spotnana και για τη δημιουργία οργανώσεων πωλήσεων, μάρκετινγκ, συνεργατών, πελατών. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, καθώς η πλατφόρμα φαίνεται πως ανταποκρίνεται σε μία απτή ανάγκη στην αγορά.

Σχετικά με την πρωτοπόρα πλατφόρμα Spotnana

Η Spotnana ιδρύθηκε μόλις στις αρχές του 2020. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που διαχωρίζει τα ταξίδια με την πρώτη πλατφόρμα στον κόσμο για cloud. Είναι ανοιχτή, ενώ αποτελεί μία παγκόσμια ταξιδιωτική καινοτομία. Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε στην υπηρεσία Spotnana, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους και να δείτε εάν ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η ιατρική τεχνολογία έως το 2030 αναμένει σημαντική αύξηση 17,1% στον τζίρο της

Η Health2047 επενδύει στη RecoverX για την επαναστατική αναμόρφωση ιατρικών αρχείων & διαδικασιών

Ιατρικές Βεβαιώσεις: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ

Η Boston Scientific αγόρασε την Devoro Medical μετά την κοινή τους πορεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

8ο ΠΣΕΦ ΦΣΘ: Ο «DIAS» επιτυγχάνει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

Στην ανάπτυξη ενός νέου διαγνωστικού εργαλείου, το οποίο θα ανιχνεύει σε πρώιμο στάδιο τον καρκίνο του πνεύμονα, στοχεύει το πρότζεκτ DIAS (Diagnostic Investigation Accurate System) που υλοποιεί η ομάδα IGEM-MetaThess του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές πρακτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, κατατάσσεται φέτος η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας.

H Novartis Hellas επίσημος χορηγός του Spetsathlon 2022

Η Novartis Hellas θα είναι επίσημος υποστηρικτής του αθλητικού θεσμού Spetsathlon που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες ξεκινώντας σήμερα στις 13 εώς 15 Μαΐου 2022, με την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Baware».

Δύο υποτροφίες για σπουδές σε παραϊατρικά επαγγέλματα

Η MSD βρέθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης για την ετήσια συνάντηση της και πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης “Life Matters” που υλοποιεί, στήριξε το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γυναικείας κακοποίησης.