Επιχειρηματικά

Spotnana: Η 1η ανοιχτή πλατφόρμα καινοτομίας Travel ξεκινά με $41εκατ. χρηματοδότηση

Spotnana: Η 1η ανοιχτή πλατφόρμα καινοτομίας Travel ξεκινά με $41εκατ. χρηματοδότηση

Spotnana: Βγήκε στην αγορά η καινοτόμα πλατφόρμα Spotnana στο πλαίσιο του σύγχρονου travel. Μια πλατφόρμα ταξιδίου κατευθείαν από το cloud, καλύπτοντας τις ανάγκες του σήμερα & του αύριο!

Η Spotnana Technology Inc., η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας που δημιούργησε μια ανοιχτή παγκόσμια πλατφόρμα καινοτομίας για ταξίδια. Βγήκε μόλις την Πέμπτη από τη λειτουργία stealth και ανακοίνωσε χρηματοδότηση 41 εκατομμυρίων δολαρίων. Η χρηματοδότηση περιλαμβάνει μια σειρά 34 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την ICONIQ και την Madrona Venture Group. “Η Spotnana οραματίζεται εκ νέου την ταξιδιωτική εμπειρία από την αρχή. Εφαρμόζοντας μια εγγενή και ανοιχτή προσέγγιση στην τεχνολογική ανάπτυξη, η πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες στην ταξιδιωτική βιομηχανία να βασίζονται στην πλατφόρμα μας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να συνεργάζονται με συνεργάτες”. Αυτά δήλωσε ο Sarosh Waghmar, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Spotnana. “Η μοναδική και σύγχρονη προσέγγιση της Spotnana επιτρέπει εντελώς νέα επιχειρηματικά μοντέλα για ταξιδιώτες αγοραστές και προμηθευτές. Αυτά είναι δυνατά μόνο στην παγκόσμια πλατφόρμα λογισμικού ως υπηρεσίας.”

Από τη μεριά του, ο Steve Singh, Διευθύνων Σύμβουλος στο Madrona Venture Group, σχολίασε τα εξής: “Η Spotnana είναι μια πλατφόρμα ταξιδιού που προέρχεται από το cloud. Έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Εξυπηρετούμε εταιρικούς πελάτες, συνεργάτες εταιρειών διαχείρισης ταξιδιών, τεχνολογικούς συνεργάτες και προμηθευτές μας. Όλα αυτά γίνονται σε παγκόσμια βάση. Η υπηρεσία Spotnana TMC είναι διαθέσιμη στους εταιρικούς πελάτες μας για να τρέχουν και να διαχειρίζονται το παγκόσμιο ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα. Οι συνεργάτες μας TMC χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Spotnana για να παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών στους πελάτες τους. Οι ηγέτες επόμενης γενιάς στη διαχείριση δαπανών, στη διαχείριση συναντήσεων και στους συνεργάτες της TMC, ενσωματώνονται και δημιουργούν αξία πάνω από την πλατφόρμα μας, προς όφελος των κοινών πελατών μας”.

Η υπηρεσία TMC της εταιρείας είναι πλέον live με περισσότερους από 50 πρώτους εταιρικούς ταξιδιωτικούς πελάτες. Παρέχει απρόσκοπτα μια καινοτόμα παγκόσμια υπηρεσία για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Την ίδια στιγμή, εξουσιοδοτεί τους διαχειριστές να ελέγχουν απόλυτα ταξίδια σε δεκάδες παγκόσμια γραφεία από ένα ενιαίο online ταμπλό. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση των διαθέσιμων υπηρεσιών στην πλατφόρμα Spotnana και για τη δημιουργία οργανώσεων πωλήσεων, μάρκετινγκ, συνεργατών, πελατών. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, καθώς η πλατφόρμα φαίνεται πως ανταποκρίνεται σε μία απτή ανάγκη στην αγορά.

Σχετικά με την πρωτοπόρα πλατφόρμα Spotnana

Η Spotnana ιδρύθηκε μόλις στις αρχές του 2020. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που διαχωρίζει τα ταξίδια με την πρώτη πλατφόρμα στον κόσμο για cloud. Είναι ανοιχτή, ενώ αποτελεί μία παγκόσμια ταξιδιωτική καινοτομία. Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε στην υπηρεσία Spotnana, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους και να δείτε εάν ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η ιατρική τεχνολογία έως το 2030 αναμένει σημαντική αύξηση 17,1% στον τζίρο της

Η Health2047 επενδύει στη RecoverX για την επαναστατική αναμόρφωση ιατρικών αρχείων & διαδικασιών

Ιατρικές Βεβαιώσεις: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ

Η Boston Scientific αγόρασε την Devoro Medical μετά την κοινή τους πορεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lavipharm αρωγός στο έργο του MDA Ελλάς

Δυναμικό παρών έδωσε η Lavipharm στο φθινοπωρινό Ladies Lunch που διοργάνωσε το MDA Ελλάς, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις .

Όλο και περισσότερα εργαστήρια αρχίζουν να αναπτύσσουν εμβόλια εναντίον του ιού της γρίπης χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία mRNA.

«Είναι μια πολύ ελκυστική αγορά για τα μεγάλα εργαστήρια. Πέρα από τη Moderna, η οποία είναι καινούρια στον τομέα αυτό, οι άλλοι, όπως οι Sanofi, AstraZeneca ή GSK, είναι πολύ καλά τοποθετημένοι όσον αφορά τη γρίπη», παρατηρεί η Τζαμιλά Ελ Μπουγκρινί, ειδική στις βιοτεχνολογίες στην εταιρεία χρηματιστηριακών αναλύσεων Invest Securities.

Pfizer Θεσσαλονίκη: Eγκαίνια εγκαταστάσεων παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών

Pfizer Θεσσαλονίκη: Η Pfizer ανακοινώνει εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα με τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Σε κίνδυνο η οικονομική ανάκαμψη στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω και της ενεργειακής κρίσης

Το τμήμα του Kwarteng «υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες τις επόμενες ημέρες για να κατανοήσει περαιτέρω και να βοηθήσει στον μετριασμό των επιπτώσεων των αυξήσεων κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις».

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

ELPEN Σχοινάς: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι, καθώς και στο υπό κατασκευή Πάρκο Έρευνας και Καινοτομίας της εταιρείας στα Σπάτα πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Medicines for Europe, Adrian Van Den Hoven.

Πάνω από 13.000 παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν εγγραφεί στη δοκιμή για το εμβόλιο covid-19 της Moderna,

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider.