Επιχειρηματικά

Johnson & Johnson: Οι αναμνηστικές λήψεις COVID-19 μετά από οκτώ μήνες υποστηρίζονται από δεδομένα

Johnson & Johnson: Οι αναμνηστικές λήψεις COVID-19 μετά από οκτώ μήνες υποστηρίζονται από δεδομένα

Η εταιρεία είπε ότι οι ερευνητές παρατήρησαν σημαντική αύξηση των αποκρίσεων αντισωμάτων σε συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 55 ετών και σε εκείνους 65 και άνω που έλαβαν χαμηλότερη αναμνηστική δόση.

Johnson & Johnson: Οι ενισχυτικές λήψεις έδειξαν εννέα φορές αύξηση των επιπέδων αντισωμάτων σε σύγκριση με ένα μήνα μετά την πρώτη δόση, διαπιστώνουν οι ερευνητές Η Johnson & Johnson δήλωσε την Τετάρτη ότι μια δεύτερη δόση του εμβολίου Covid-19 βρέθηκε σε μια μελέτη ότι προκάλεσε ισχυρή ανοσολογική απάντηση, δικαιολογώντας μια αναμνηστική λήψη μετά από οκτώ μήνες.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δήλωσαν ότι αναμένουν ότι οι λήπτες εμβολίου J&J μιας δόσης θα χρειαστούν ενισχυτικά, αλλά έχει σταματήσει να δίνει συστάσεις καθώς περιμένει περισσότερα δεδομένα.

Τα ευρήματα της Τετάρτης αναμένεται να ενημερώσουν την ενισχυτική στρατηγική των ΗΠΑ που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όταν οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να αρχίσουν να προσφέρουν ενισχυτές σε άτομα που έλαβαν εμβόλια messenger-RNA.

Αργότερα είναι πιθανό να επεκταθεί το πρόγραμμα ώστε να συμπεριληφθεί το εμβόλιο covid της J & J.

Η J&J είπε ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα αντισωμάτων αυξήθηκαν εννέα φορές μεταξύ των ατόμων που έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου, σε σύγκριση με έναν μήνα μετά τη λήψη της πρώτης δόσης.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πότε ή πόσα άτομα έλαβαν τη δεύτερη δόση, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την κλινική δοκιμή σε μια διαδικτυακή κυβερνητική βάση δεδομένων δείχνουν ότι χορηγήθηκε έξι μήνες μετά την πρώτη λήψη.

Η J&J είπε ότι θα υποβάλει δεδομένα από δύο μελέτες σε διακομιστή εκτύπωσης, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους ή δεν έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό.

Η εταιρεία είπε ότι οι ερευνητές παρατήρησαν σημαντική αύξηση των αποκρίσεων αντισωμάτων σε συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 55 ετών και σε εκείνους 65 και άνω που έλαβαν χαμηλότερη αναμνηστική δόση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μια τρίτη αναμνηστική λήψη COVID θα είναι «αναπόφευκτη» ακόμη και για υγιείς ανθρώπους λέει η νεφρολόγος Δρ Frita Fisher

Η παραλλαγή δέλτα COVID-19 περιπλέκει το ερώτημα του πότε πρέπει να χορηγούνται ενισχυτικά εμβόλια.  

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με εμβόλια COVID-19 της Pfizer ή της Moderna επέστρεψαν για μια τρίτη δόση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Ελλάδα υποδέχεται από το Ισραήλ τα πρώτα φυτά Φαρμακευτικής Κάνναβης

Η TIKUN Europe, η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ευρώπης στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης, πρωτοπόρος στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης παγκοσμίως, υποδέχτηκε τα πρώτα μητρικά φυτά από το Ισραήλ με στόχο την έναρξη της καλλιέργειας στο εργοστάσιο της Κορίνθου.

Ένας χρόνος λειτουργίας για το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer

Pfizer Θεσσαλονίκη: Ένας χρόνος λειτουργίας για το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη .Πάνω από 300 εργαζόμενοι, με υψηλή εξειδίκευση και εκπαίδευση, απασχολούνται ήδη στο Κέντρο και θα φτάσουν τους 360 μέχρι το τέλος του 2022 (+30% έναντι του αρχικού σχεδιασμού) .€221 εκατ. η σωρευτική συνεισφορά του Κέντρου στο ΑΕΠ μέχρι το 2030, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ.

Η ELPEN ανακαινίζει τις αίθουσες διδασκαλίας στη Φαρμακευτική του ΕΚΠΑ

Τη διαχρονική στήριξή της στην επιστημονική κοινότητα της χώρας μας επιβεβαιώνει η ELPEN, χορηγώντας την ανακαίνιση πέντε αιθουσών διδασκαλίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

DEMO : Νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της DEMO στη Θεσσαλονίκη

DEMO : Νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της DEMO στη Θεσσαλονίκη: Επενδύουμε στην Ελλάδα, θωρακίζουμε την Ευρώπη.Επίσκεψη Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της DEMO ΑΒΕΕ στη Θεσσαλονίκη.

Νέα συμφωνία της Gilead Sciences με την Ε.Ε για την ρεμδεσιβίρη

Η Gilead Sciences και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψαν σήμερα νέα «Συμφωνία Κοινής Προμήθειας» (Joint Procurement Agreement) που θα διασφαλίσει την ταχεία και ισότιμη πρόσβαση στο remdesivir, στις χώρες της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).