Επιχειρηματικά

Johnson & Johnson: Οι αναμνηστικές λήψεις COVID-19 μετά από οκτώ μήνες υποστηρίζονται από δεδομένα

Johnson & Johnson: Οι αναμνηστικές λήψεις COVID-19 μετά από οκτώ μήνες υποστηρίζονται από δεδομένα

Η εταιρεία είπε ότι οι ερευνητές παρατήρησαν σημαντική αύξηση των αποκρίσεων αντισωμάτων σε συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 55 ετών και σε εκείνους 65 και άνω που έλαβαν χαμηλότερη αναμνηστική δόση.

Johnson & Johnson: Οι ενισχυτικές λήψεις έδειξαν εννέα φορές αύξηση των επιπέδων αντισωμάτων σε σύγκριση με ένα μήνα μετά την πρώτη δόση, διαπιστώνουν οι ερευνητές Η Johnson & Johnson δήλωσε την Τετάρτη ότι μια δεύτερη δόση του εμβολίου Covid-19 βρέθηκε σε μια μελέτη ότι προκάλεσε ισχυρή ανοσολογική απάντηση, δικαιολογώντας μια αναμνηστική λήψη μετά από οκτώ μήνες.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δήλωσαν ότι αναμένουν ότι οι λήπτες εμβολίου J&J μιας δόσης θα χρειαστούν ενισχυτικά, αλλά έχει σταματήσει να δίνει συστάσεις καθώς περιμένει περισσότερα δεδομένα.

Τα ευρήματα της Τετάρτης αναμένεται να ενημερώσουν την ενισχυτική στρατηγική των ΗΠΑ που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όταν οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να αρχίσουν να προσφέρουν ενισχυτές σε άτομα που έλαβαν εμβόλια messenger-RNA.

Αργότερα είναι πιθανό να επεκταθεί το πρόγραμμα ώστε να συμπεριληφθεί το εμβόλιο covid της J & J.

Η J&J είπε ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα αντισωμάτων αυξήθηκαν εννέα φορές μεταξύ των ατόμων που έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου, σε σύγκριση με έναν μήνα μετά τη λήψη της πρώτης δόσης.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πότε ή πόσα άτομα έλαβαν τη δεύτερη δόση, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την κλινική δοκιμή σε μια διαδικτυακή κυβερνητική βάση δεδομένων δείχνουν ότι χορηγήθηκε έξι μήνες μετά την πρώτη λήψη.

Η J&J είπε ότι θα υποβάλει δεδομένα από δύο μελέτες σε διακομιστή εκτύπωσης, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους ή δεν έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό.

Η εταιρεία είπε ότι οι ερευνητές παρατήρησαν σημαντική αύξηση των αποκρίσεων αντισωμάτων σε συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 55 ετών και σε εκείνους 65 και άνω που έλαβαν χαμηλότερη αναμνηστική δόση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μια τρίτη αναμνηστική λήψη COVID θα είναι «αναπόφευκτη» ακόμη και για υγιείς ανθρώπους λέει η νεφρολόγος Δρ Frita Fisher

Η παραλλαγή δέλτα COVID-19 περιπλέκει το ερώτημα του πότε πρέπει να χορηγούνται ενισχυτικά εμβόλια.  

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με εμβόλια COVID-19 της Pfizer ή της Moderna επέστρεψαν για μια τρίτη δόση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μήπως εσύ τη ζεις την Blue Monday κατ’ επανάληψη αρκετά συχνότερα;

Η 3η Δευτέρα του Ιανουαρίου είναι εκείνη που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καταθλιπτική ημέρα της χρονιάς, βάσει ερευνητών από τη Μεγάλη Βρετανία και ονομάζεται Blue Monday.Μήπως εσύ τη ζεις κατ’ επανάληψη αρκετά συχνότερα;

Η Servier Hellas μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Η φαρμακευτική εταιρεία Servier συγκαταλέγεται και φέτος μεταξύ των οργανισμών που παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, έχοντας λάβει τις διακρίσεις Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022 για τρίτη και δεύτερη συνεχή χρονιά, αντίστοιχα.

DEMO: Απολογισμός Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2021

Για την DEMO επιτυχημένη επιχειρηματικότητα δεν αποτελεί μόνο η πρόοδος της εταιρείας και η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, αλλά και η κοινωνική υπευθυνότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη.

Στις οδηγίες καραντίνας εντάχθηκε και το διοικητικό προσωπικό των δομών Υγείας

Στις οδηγίες καραντίνας του ΕΟΔΥ εντάχθηκε και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας και το υγειονομικό/παραϊατρικό/διοικητικό προσωπικό σε δομές παροχής υπηρεσιών υγείας κάθε βαθμίδας.

Σχολείο της Φλόριντα έχει μια πολιτική ενάντια στη διδασκαλία της κριτικής θεωρίας των φυλών

Όμως το σχολείο υπόσχεται μια «μοναδική προσέγγιση» στην εκπαίδευση, την οποία κάνει προωθώντας ένα μείγμα «κοινωνικής και συναισθηματικής μάθησης με επίλυση προβλημάτων και κριτική σκέψη». «Αντί να διδάσκουμε στους μαθητές τι να σκέφτονται, τους διδάσκουμε πώς να σκέφτονται», αναφέρει η ιστοσελίδα.

H Merck στον αγώνα αντιμετώπισης της μητρικής θνησιμότητας με χορήγηση επιπλέον 150 εκατ. δολαρίων

Merck: Με την τελευταία χορήγηση ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck δεσμεύεται να αντιμετωπίσει την επιδείνωση των ανισοτήτων στη μητρική υγεία εν μέσω της πανδημίας και να βελτιώσει τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής και προγεννητικής υγείας για 25 εκατομμύρια γυναίκες έως το 2025.