Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Επιχειρηματικά

“Γυναίκες στην Ογκολογία”, “Sephora”, “Άλμα Ζωής” στο Metropolitan Hospital

“Γυναίκες στην Ογκολογία”, “Sephora”, “Άλμα Ζωής” στο Metropolitan Hospital

Metropolitan Hospital: Οι “Γυναίκες στην Ογκολογία”, τα “Sephora”, και το “Άλμα Ζωής” συνεχίζουμε τη συνεργασία προσφέροντας στις γυναίκες που νοσούν με καρκίνο μια διαφορετική και ιδιαίτερη δράση.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων δράσεων, οι “Γυναίκες στην Ογκολογία”, τα “Sephora”, και το “Άλμα Ζωής” συνεχίζουμε τη συνεργασία προσφέροντας στις γυναίκες που νοσούν με καρκίνο μια διαφορετική και ιδιαίτερη δράση. Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 ήταν μια ακόμα ημέρα συνάντησης της επιστήμης με την αυτοφροντίδα, αυτή τη φορά στο Metropolitan Hospital με πρωτοβουλία των γιατρών μελών της Συντονιστικής Επιτροπής των Γυναικών στην Ογκολογία και ογκολόγων στο Νοσοκομείο Metropolitan, Δρ. Ελένη Γαλάνη, Δρ. Έλενα Λινάρδου, Δρ. Ζένια Σαριδάκη.

Οι experts των Sephora βρέθηκαν στο Metropolitan Hospital στη Βραχεία Νοσηλεία (μονάδα χημειοθεραπείας) για να μοιραστούν τα μυστικά ενός εορταστικού μακιγιάζ, με τις γυναίκες που νοσούν με καρκίνο και βρίσκονται υπό θεραπεία. Η θεραπεία ενδεχομένως δημιουργεί προκλήσεις στην αγαπημένη συνήθεια του μακιγιάζ, αλλά οι εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας των Sephora βοήθησαν με απαντήσεις και χρήσιμα tips. Καθόλου τυχαία η δράση των Sephora ονομάζεται “Classes for Confidence” με σκοπό να καθοδηγήσει τις γυναίκες στη ρουτίνα του μακιγιάζ, ακόμα και όταν υπάρχουν ιδιαιτερότητες και προκλήσεις λόγω της νόσου.

Η παγκόσμια δράση “Sephora Stands Classes for Confidence” έχει, εξάλλου, ως στόχο την ενδυνάμωση, την αποδοχή, την αυτοφροντίδα. Αντίστοιχα, λοιπόν, στο χώρο της Βραχείας Νοσηλείας, η επιστήμη συνάντησε την αυτοφροντίδα, μια υπενθύμιση ότι γυναίκα που νοσεί, παραμένει γυναίκα με πολύπλευρες ανάγκες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη φοβερή ομάδα των Sephora για την
ευαισθητοποίηση τους και την προσέγγιση της ομορφιάς ως κοινωνικής προσφοράς. Ευχαριστούμε και τις εθελόντριες από το “Άλμα Ζωής” κ.κ. Κυριακή Κοκονέζη και Νίνα Αμηρά που βρέθηκαν μαζί μας για να μοιραστούν μαζί μας το σπουδαίο έργο και στήριξη που παρέχει άοκνα ο Σύλλογος.

Ευχαριστούμε τις Ογκολογικές Κλινικές του Metropolitan Hospital, καθώς και το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Βραχείας Νοσηλείας του νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Προϊσταμένη του Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας, κα Χρύσα Σκορδέλη που, όπως τόνισε η Δρ. Γαλάνη στο χαιρετισμό της, δεν φροντίζει μόνο για την άψογη λειτουργία του τμήματος, αλλά μεριμνά πάντα να είναι ένας χώρος ζεστός και ανθρώπινος, και με ενθουσιασμό
υποστηρίζει δράσεις που αντιμετωπίζουν τον ασθενή ολιστικά. Αυτές οι δράσεις εκφράζουν το σύγχρονο πρόσωπο της ογκολογίας που συμπράττει για την πολύπλευρη στήριξη του ογκολογικού ασθενή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΣυνεχίΖω: Δράση ενημέρωσης για τον μεταστατικό καρκίνο μαστού

Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω: Γονιμότητα μετά τον καρκίνο του μαστού

Γενετική Συμβουλευτική: Το κλειδί στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Εκπαιδευτικά Webinars για γυναίκες με εμπειρία στον καρκίνο του μαστού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Εκλογές ΣΕΒ 18ης Ιουνίου 2024, με φυσική παρουσία

ΣΕΒ: Οι συνεδριάσεις, μεταξύ άλλων, όλων των αποφασιστικών οργάνων του ΣΕΒ συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Συνέλευσης μπορούν να διενεργούνται εξ ολοκλήρου ή συνδυαστικά και με τηλεδιάσκεψη ή με άλλο τρόπο πρόσφορο για τη συμμετοχή εκείνων ή όλων των μελών του οργάνου που δεν θα έχουν φυσική παρουσία κατά τη συνεδρίαση.

NEO almora PLUS® ENERGY για ενέργεια και ενυδάτωση

Ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. 

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Vodafone Business και Osmos Hellas εγκαθιστούν έξυπνες εφαρμογές για την προληπτική συντήρηση 250 γεφυρών

Το Vodafone Business και η Osmos Hellas ανέλαβαν την υλοποίηση του έργου “Έξυπνες Γέφυρες” που προκηρύχθηκε από το ΤΕΕ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης – Ελλάδα 2.0 με συνολική αξία 95,3 εκατ. ευρώ, 24μηνη διάρκεια σύμβασης και αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων για την παρακολούθηση των υποδομών σε 150 γέφυρες του οδικού […]

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους»

H Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Close Icon