Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Άλμα ζωής: Εκπαιδευτικά Webinars για γυναίκες με εμπειρία στον καρκίνο του μαστού

Άλμα ζωής: Εκπαιδευτικά Webinars για γυναίκες με εμπειρία στον καρκίνο του μαστού

Άλμα ζωής: Ξεκινούν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου για όσες γυναίκες έχουν εμπειρία στον καρκίνο του μαστού. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Εμμανουήλ Σαλούστρος.

“Αποφασίζω γιατί γνωρίζω” Ξεκινούν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου για όσες γυναίκες έχουν εμπειρία στον καρκίνο του μαστού. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Εμμανουήλ Σαλούστρος, ο οποίος είναι Επίκουρος Καθηγητής Ογκολογίας, στο Τμήμα Ιατρικής του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού και η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και ανοίγουν μια εβδομάδα πριν από κάθε προγραμματισμένο σεμινάριο: https://www.almazois.gr/programmata/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/ Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 100 άτομα ανά σεμινάριο. Η ημέρα που θα γίνει το σεμινάριο είναι η 29η Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 5:00 μμ – 7:00 μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το λινκ:
https://almazois.gr/programmata/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/#program. Το σεμινάριο θα γίνει online. Επικοινωνήστε με το Άλμα Ζωής στο τηλέφωνο 2104180006 ή μέσω Email [email protected].

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Novartis Hellas στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο του μαστού

Πώς η τεχνολογία βοηθάει στην προστασία του καρκίνου;

Race for the Cure 2023: 44.000 άτομα έτρεξαν ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Άλμα Ζωής: «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Με έμπνευση τη μητρότητα και με στόχο να μην χάνεται ούτε ένα παιδί ενώ μπορεί να σωθεί, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπήρξε μια πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.