Άποψη

Metropolitan Hospital : Οργανώνει εβδομάδα δωρεάν δερματολογικού ελέγχου

Metropolitan Hospital : Οργανώνει εβδομάδα δωρεάν δερματολογικού ελέγχου

Metropolitan Hospital : Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητο να προβείτε σε προληπτικό έλεγχο. Γιατί, πολλές ανθρώπινες ζωές έχουν σωθεί επειδή η διάγνωση έγινε έγκαιρα.

Η έγκαιρη διάγνωση, είναι το πιο σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, ενός από τους πιο συχνούς καρκίνους παγκοσμίως. Το Metropolitan Hospital προσφέρει δωρεάν δερματολογικό έλεγχο την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 31 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε όσους το επιθυμούν στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων που πραγματοποιεί.

Υποβληθείτε σε προληπτικό δερματολογικό έλεγχο

  • Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητο να προβείτε σε προληπτικό έλεγχο. Γιατί, πολλές ανθρώπινες ζωές έχουν σωθεί επειδή η διάγνωση έγινε έγκαιρα.

Αναγκαίος ο δερματολογικός έλεγχος

  • Πρωταρχικός σκοπός του δερματολογικού ελέγχου, ο οποίος πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση ετησίως, είναι να εντοπίζει δερματικές αλλοιώσεις, πριν αυτές εξελιχθούν σε κακοήθεια, ώστε να απαλλάσσουν το άτομο από περαιτέρω προβλήματα. Για τον καρκίνο του δέρματος, η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, έχουν μειώσει τη θνησιμότητα παγκοσμίως. Η έγκαιρη διάγνωση, σώζει ζωές.

At Metropolitan Dermatology, we use a lighted microscope (epiluminescent microscopy) to examine the tissue beneath the top layer of skin. If the lesion being examined needs further attention, our dermatogist may perform a biopsy so the specimen can be tested in a lab.

Πως θα κλείσετε ραντεβού

  • Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2104809150 καθημερινά και ώρα 10.00 μέχρι 14.00 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Υγιεινή Διατροφή : Συμβουλές για δυνατή καρδιά

Γάτα : Επιλέξτε σωστά την τροφή της

Φυσιολογικό βάρος : Διατηρήστε το και αυξήστε το προσδόκιμο της ζωής σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Ο υπ. Υγείας ολοκλήρωσε με τον ΕΟΠΥΥ την αποσύνδεσή του από τους κοινωνικούς φορείς

ΕΣΑμεΑ: Η ΕΣΑμεΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση του υπουργού Υγείας Αθ. Πλεύρη να αφήσει εκτός σύνθεσης του νέου ΔΣ του ΕΟΠΠΥ την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Γιατί χρειάζεται καρδιολογικός έλεγχος μετά από λοίμωξη COVID-19;

Ανάμεσα στα όργανα που προσβάλλει ο νέος κορωνοϊός είναι και η καρδιά. Η προσβολή αυτή μπορεί να συμβεί είτε κατά τη διάρκεια της νόσησης, είτε μετά από αυτήν, οπότε αφορά και το σύνδρομο long covid.

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ: Η συνεισφορά του πολιτισμού στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ: Το εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη και εκπροσώπους των εργαζομένων των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, σε επαγγελματίες του πολιτιστικού τομέα, καλλιτέχνες και άτομα με αναπηρία ή/ και χρόνια πάθηση.