Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 – ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 – ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!

Και αυτή τη φορά το “Κ.Ε.Φ.Ι.” θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού “Voluntary Action 2024 – ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ” στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στο Γκάζι από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2024! Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά! Σας περιμένουμε όλους! #VoluntaryAction2024

Ο εθελοντισμός προσφέρει μια σειρά από οφέλη τόσο στο άτομο όσο και στην κοινωνία. Εμπλουτίζει την αίσθηση του σκοπού κάποιου συνδέοντας τις προσωπικές ενέργειες με το ευρύτερο κοινωνικό καλό. Ως εθελοντής, έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια απτή διαφορά, είτε βοηθώντας το περιβάλλον, υποστηρίζοντας τους μη προνομιούχους είτε συμβάλλοντας σε άλλους σημαντικούς σκοπούς.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο εθελοντισμός μπορεί να βελτιώσει το σύνολο των δεξιοτήτων σας και να προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στην επαγγελματική σας ζωή. Προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης, εκθέτοντάς σας σε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε νέους δρόμους καριέρας ή προσωπικής ανάπτυξης. Επιπλέον, η πράξη του να βοηθάς τους άλλους μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ψυχική σου υγεία, μειώνοντας το άγχος και αυξάνοντας την ικανοποίηση από τη ζωή, καλλιεργώντας μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ενσυναίσθησης.

Επιπλέον, ο εθελοντισμός προωθεί την πολιτιστική ανταλλαγή και κατανόηση, ειδικά όταν εργάζεστε σε διαφορετικές ομάδες ή σε διεθνή περιβάλλοντα. Ενθαρρύνει μια παγκόσμια προοπτική, καθιστώντας την μια ανταποδοτική δραστηριότητα που διευρύνει τους ορίζοντες και χτίζει συνδέσεις με την κοινότητα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης φροντιστών ανθρώπων με καρκίνο

ΚΕΦΙ: Ομάδα "Ψηφιακός κόσμος και ευκολίες"

Πάρε μέρος στην ομάδα "ψηφιακός κόσμος και ευκολίες"

Ένταξη στο πρόγραμμα του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Μαζί στο Σπίτι

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τακτική ενημέρωση κοινού για την παγκόσμια ημέρα διακοπής καπνίσματος

ΚΕΦΙ: Ο Σύλλογος, Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.» για 19η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης κοινού, φροντιστών, ασθενών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης του καρκίνου.

ΕΣΑμεΑ: Προσβλητικός με ρατσιστικά χαρακτηριστικά όρος σε απόφαση του υπ. Εθν. Άμυνας «κόβει» ευεργετικά μέτρα από άτομα με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Ο όρος της «ανικανότητας για κάθε βιοποριστικό επάγγελμα ή εργασία» είναι προσβλητικός, εμπεριέχει καταφανή ρατσιστικά χαρακτηριστικά και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 147 έτη προσφοράς και εθελοντισμού

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη εκδήλωση-έκθεση στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος με ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2024.

ΦΣΘ: Εθελοντική αιμοδοσία 29/5 σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Άγιος Παύλος"

ΦΣΘ: Πρόκειται για την 20ή εθελοντική αιμοδοσία του ΦΣΘ η οποία είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.) Θεσσαλονίκης, αλλά και για φίλους και γνωστούς.

ΕΣΑμεΑ: Ζητείται άμεση λύση στα προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. όλης της χώρας

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αγωνιστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. και για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου των μνημονίων.

Close Icon