Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ: Ένταξη στο πρόγραμμα του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Μαζί στο Σπίτι

ΚΕΦΙ: Ένταξη στο πρόγραμμα του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Μαζί στο Σπίτι

ΚΕΦΙ: Το πρόγραμμα Μαζί και στο Σπίτι προσφέρει κοινωνική (ενημέρωση για κοινωνικά επιδόματα, ποσοστά αναπηρίας κλπ) και ψυχολογική (συνεδρίες) υποστήριξη από κοινωνική λειτουργό και τους ψυχολόγους του Συλλόγου

Το πρόγραμμα Μαζί και στο Σπίτι προσφέρει κοινωνική (ενημέρωση για κοινωνικά επιδόματα, ποσοστά αναπηρίας κλπ) και ψυχολογική (συνεδρίες) υποστήριξη από κοινωνική λειτουργό και τους ψυχολόγους του Συλλόγου. Αποτελεί την υλοποίηση του οράματος για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ογκολογικών ασθενών που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα, καλέστε στο 2106468222, καθημερινές, 10:00 – 18:00.

Το πρόγραμμα Μαζί και στο Σπίτι από τον σύλλογο ΚΕΦΙ, αποτελεί την υλοποίηση του οράματος για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβρη του 2018 κι από τότε δεν έχει πάψει να υποστηρίζει τους ανθρώπους στον οικείο χώρο τους με το να παρέχει ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Οι υπηρεσίες παρέχονται άνευ οικονομικού αντιτίμου σε ογκολογικούς ασθενείς που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Βαρύτητα κατάστασης υγείας
  2. Αδυναμία μετακίνησης
  3. Οικονομική & οικογενειακή κατάσταση
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μήνας πρόληψης καρκίνου εντέρου

ΚΕΦΙ: Ομάδα διατροφής - Μύθοι και Πραγματικότητα 19/03

ΚΕΦΙ: Πρόγραμμα Πρόληψης & Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος

ΚΕΦΙ: Επιστημονική Ημερίδα Γυναίκα και Καρκίνος στις 8 Μαρτίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Access Denied: Απροσπέλαστες για τα άτομα με αναπηρία οι ιστοσελίδες των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων

Access Denied: Οι σοβαρές ελλείψεις στην προσβασιμότητα των ιστοσελίδων των μεγάλων ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων καθιστούν πολύ δύσκολη την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία για τις Ευρωεκλογές.

Τα Γραφεία Δικαιωμάτων των Νοσοκομείων στην Υπηρεσία του Πολίτη

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού και ασθενοκεντρικού Συστήματος Υγείας στη χώρα μας

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!