Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

1η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δυτική Μάνη με 80 φιάλες αίματος

1η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δυτική Μάνη με 80 φιάλες αίματος

Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη πως η εθελοντική αιμοδοσία έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν την σημασία της προσφοράς αίματος. 

Mεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Δυτικής Μάνης στη βάση της ΓΑΙΑ-Αφιερωμένη στη μνήμη του Ηλία Λουκαρέα. Με οδηγό την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας και τη συνεχή αυξανόμενη ζήτηση μονάδων αίματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της νέας χρονιάς στη βάση της ΓΑΙΑ.

  • Η αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στον Ηλία Λουκαρέα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
  • Ευχαριστούμε τους 80 συνανθρώπους μας που προσήλθαν δίνοντας με τη συμμετοχή τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης τιμώντας την μνήμη του, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Μεταξύ των αιμοδοτών ήταν και ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιώργος Χιουρέας. Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη πως η εθελοντική αιμοδοσία έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν την σημασία της προσφοράς αίματος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΚΕΑ: Αυξήθηκαν οι εθελοντικές αιμοδοσίες το 2023

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Αιμοχρωμάτωση: Υψηλότερα επίπεδα ασθένειας στους ηλικιωμένους

Οι καρδιακές παθήσεις δεν χρειάζεται να σας εμποδίζουν να δώσετε αίμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Ζητείται άμεση λύση στα προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. όλης της χώρας

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αγωνιστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. και για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου των μνημονίων.

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηναίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδαε στο ίδυμα ''Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ''

Άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής στο ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ".

ΚΕΦΙ: Ημερίδα "Δεν καπνίζω .. επιλέγω την ζωή" στις 30 Μαΐου

ΚΕΦΙ: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.» για 19η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης κοινού, φροντιστών, ασθενών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης του καρκίνου.

12.500 αιμοκαθαιρόμενοι και θαλασσαιμικοί μέχρι στιγμής εισπράττουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και αδιαφορία

Έχουν αποσταλεί σχετικές επιστολές από τον Ιούνιο του 2022 στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων Αρχών ότι θα επιλυθεί άμεσα το ζήτημα, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.

19 Μαΐου - 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

Η ΕΕΚ παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες και υποστήριξη σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και στο ευρύτερο κοινό. Με αυτές τις εκδηλώσεις, η ΕΕΚ επιδιώκει να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη της νόσου.

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

ΕΣΑμεΑ: Με εγκύκλιο που εκδόθηκε θεωρείται σκόπιμο να περιγραφούν με σύντομο τρόπο οι βασικές πτυχές της διαδικασίας της προφορικής εξέτασης των εξεταζόμενων υποψηφίων

Close Icon