Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες γι' αυτό και καλούμε όλους όσοι το επιθυμούν, να σταθούν, για ακόμα μία φορά, δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την προσφορά τους.

Οι ελλείψεις αίματος είναι εμφανείς και γι’ αυτό κάθε εθελοντική αιμοδοσία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 αιμοδοσία για να καλύψει ένα κομμάτι από αυτές τις ελλείψεις σε αίμα.

Εθελοντική αιμοδοσία: Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

“Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο δήμος μας προγραμματίζει Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, από τις 10:00 έως τις 13:30, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, στο Παρεκκλήσιο Αγίου Λουκά του Ιατρού. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες γι’ αυτό και καλούμε όλους όσοι το επιθυμούν, να σταθούν, για ακόμα μία φορά, δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την προσφορά τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να υπάρχει προστασία από την πανδημία, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ΚΕΠ Υγείας, 2105690436, 9.00-15.00.

Παράλληλα με την αιμοδοσία και σε συνεργασία με το σύλλογο «‘Όραμα Ελπίδας» θα πραγματοποιηθεί δράση ευαισθητοποίησης για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να εγγραφούν στο Τοπικό Κέντρο Εγγραφής Δοτών Μυελού των Οστών του δήμου μας.

Σας περιμένουμε όλους και όλες!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Εθελοντική αιμοδοσία του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Λευκάδας

Ξανά ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις αίματος- κινδυνεύουν ζωές ατόμων με χρόνιες παθήσεις

Συνάντηση Μ. Θεμιστοκλέους με Ε.Ο.ΘΑ., ΠΑΣΠΑΜΑ και ΠΕΠΠΑΜΑ

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Access Denied: Απροσπέλαστες για τα άτομα με αναπηρία οι ιστοσελίδες των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων

Access Denied: Οι σοβαρές ελλείψεις στην προσβασιμότητα των ιστοσελίδων των μεγάλων ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων καθιστούν πολύ δύσκολη την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία για τις Ευρωεκλογές.

Τα Γραφεία Δικαιωμάτων των Νοσοκομείων στην Υπηρεσία του Πολίτη

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού και ασθενοκεντρικού Συστήματος Υγείας στη χώρα μας

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!