Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Καρκινάκι: Εκπαιδευτικές Ομάδες Γονέων Παιδιών και Εφήβων που νόσησαν με καρκίνο

Καρκινάκι: Εκπαιδευτικές Ομάδες Γονέων Παιδιών και Εφήβων που νόσησαν με καρκίνο

Καρκινάκι: Υπενθυμίζεται ότι το τρέχον πρόγραμμα αφορά τα ιατρικά θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς μετά το τέλος της θεραπείας του παιδιού τους. 

Οι γονείς συνεχίζουν να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται για τα θέματα επιβίωσης παιδιών και εφήβων που νόσησαν με καρκίνο. Υπενθυμίζεται ότι το τρέχον πρόγραμμα αφορά τα ιατρικά θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς μετά το τέλος της θεραπείας του παιδιού τους.  Η επιστημονική υπεύθυνη της ομάδας είναι η κα Κατερίνα Κατσιμπάρδη MD, PhD (Παιδίατρος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΠΟΑιΜ).

Για το 2022 έχουν προγραμματιστεί δύο διαδικτυακοί εκπαιδευτικοί κύκλοι.
Ο κάθε κύκλος περιλαμβάνει 5 συναντήσεις.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική. Χρειαζόμαστε, γονείς και γιατροί, την εμπειρία σας, τις συμβουλές σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας, λέει το Καρκινάκι.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή και κρατήστε την θέση σας https://bit.ly/3H0jptX και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και τις ανάγκες σας για να έχουμε και στην χώρα μας το “follow-up” που δικαιούνται τα παιδιά μας.

Οι συμμετέχοντες σε κάθε κύκλο δεν ξεπερνούν τα 12 άτομα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας είναι να είστε γονέας παιδιού που νόσησε με καρκίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η αξία του εμβολιασμού στα παιδιά: Ειδικοί μιλούν για το «στοίχημα» του εμβολιασμού παιδιών και εφήβων

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: H Αξία του Εμβολιασμού στα Παιδιά | Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Μιλάμε ανοιχτά για τον HPV - Η Πρόληψη είναι στο Χέρι μας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αγρίνιο Εσπερίδα: "Σακχαρώδης Διαβήτης - Ενημέρωση και Διαχείριση"

Αγρίνιο Εσπερίδα: Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η Εσπερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης: Ενημέρωση και Διαχείριση».

Εθελοντικές αιμοδοσίες και λαμπαδηδρομία στην Κρήτη

Αιμοδοσία: Ο Αιματοκρίτης, ο τοπικός οικοδεσπότης, ενορχηστρώνει αυτή την εκδήλωση σε συντονισμό με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοδοτών - ΠΟΣΕΑ, με την αμέριστη υποστήριξη πολλών φορέων, υπηρεσιών και συλλόγων.

ΕΣΑμεΑ: Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ», συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Eyes of Light: 2 νέα δωρεάν εργαστήρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας για άτομα με εμπειρία καρκίνου

Eyes of Light: Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα.