Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Καρκινάκι: H Αξία του Εμβολιασμού στα Παιδιά | Τετάρτη 20 Οκτωβρίου | Διαδικτυακή συζήτηση

Καρκινάκι: H Αξία του Εμβολιασμού στα Παιδιά | Τετάρτη 20 Οκτωβρίου | Διαδικτυακή συζήτηση

Καρκινάκι: Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την Αξία του Εμβολιασμού στα Παιδιά, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 με 12:30.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καρκινάκι, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία,  σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων και τον πρόεδρο της κο Κώστα Νταλούκα, διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την Αξία του Εμβολιασμού στα Παιδιά, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 με 12:30.

 Στη συζήτηση συμμετέχουν οι:

  • Κώστας Νταλούκας, Παιδίατρος – Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματίων Παιδιάτρων
  • Αθανασία Λουρίδα, Παδίατρος-Λοιμωξιολόγος, μέλος ΔΣ Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας
  • Άρτεμις Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής

 

Το link της σύνδεσης είναι:

 https://zoom.us/webinar/register/WN_ipvPAlGZRDC3TPKQ0cY3-Q

ΑμΚΕ Καρκινάκι – Οι Στόχοι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα

Μιλάμε ανοιχτά για τον HPV - Η Πρόληψη είναι στο Χέρι μας

Αξιωματούχοι υγείας σε πολλές χώρες, έχουν συστήσει τη χορήγηση μιας μόνο δόσης του εμβολίου Pfizer-BioNTech για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: H αναπηρία και η υγειονομική περίθαλψη πρέπει να εξετάζονται από την άποψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

ΕΣΑμεΑ: Στο ετήσιο συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία μίλησε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, Ι. Βαρδακαστάνης. Ειδικά για την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στην υγεία, ο κ. Βαρδακαστάνης επεσήμανε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν 13 κράτη μέλη της ΕΕ που δεν απαγορεύουν τις διακρίσεις λόγω αναπηρίας στην πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη σύμφωνα με τη Σύμβαση.

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: Ανησυχία για τη μη συνταγογράφηση από τις ιδιωτικές δομές υγείας για τους ανασφάλιστους

Την ανησυχία για μη συνταγογράφηση από τις ιδιωτικές δομές υγείας σε ανασφάλιστους και ευάλωτες ομάδες, εκφράζει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) .

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατέψει τα παιδιά της

Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας Ε.Σ.Α.μεΑ.: Νεκρός 25χρονος έπειτα από ξυλοδαρμό σε κέντρο παιδιών με αναπηρία. "Πόσους νεκρούς θα θρηνήσουμε ακόμη, μέχρι να θεσπιστεί μια Εθνική Στρατηγική για την Αποϊδρυματοποίηση και την κοινωνική ένταξη;", ρωτά την Πολιτεία με ανακοίνωσή της η ΕΣΑμεΑ. "Πόσες φορές θα χρειαστεί το αναπηρικό κίνημα να μιλήσει για τη διαβίωση στην κοινότητα, ενάντια στο κλείδωμα μέσα σε 4 τοίχους και έπειτα γαία πυρί μυχθήτω;", υπογραμμίζει.

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. στηρίζει τους φροντιστές των ογκολογικών ασθενών

Κ.Ε.Φ.Ι.: Η καλή και αξιόπιστη υποστήριξη που παρέχουν οι φροντιστές, είναι ζωτικής σημασίας για τη σωματική και συναισθηματική ευημερία των ατόμων που αντιμετωπίζουν τη νόσο. Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. στηρίζει έμπρακτα τους φροντιστές των ασθενών, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά τους στο ταξίδι του ασθενή και προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το χρειάζονται.

Νέα Εποχή για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση μετά την θεραπεία τριπλού συνδυασμού που “παγώνει” τη νόσο

Κυστική Ίνωση: Τα βασικά σημεία της διαδικτυακής Ημερίδας του Πανελληνίου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης με θέμα «H Κυστική Ίνωση σήμερα & οι νέες προκλήσεις για το μέλλον» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κυστικής Ίνωσης υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κυστικής Ίνωσης CF Europe και της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Καίριος ο ρόλος των φαρμακοποιών στην αντιμετώπιση της πανδημίας & των χρόνιων παθήσεων

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συνάντηση με τον ΠΦΣ πραγματοποίησε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 η Ένωση Ασθενών Ελλάδας. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν οι προκλήσεις που έχει επιφέρει η COVID στο υγειονομικό σύστημα της χώρας και τις επιπτώσεις αυτής στην πρόσβαση των ασθενών στις υπηρεσίες υγείας και στα φάρμακά τους.

Θετική Φωνή ασθενών : 40 χρόνια HIV/AIDS - Μετράμε τις απώλειες- Διεκδικούμε τις νίκες

40 χρόνια από την αναγνώριση των πρώτων ασθενών με HIV/AIDS και την έναρξη της επιδημίας του AIDS για τους ανθρώπους που ζούμε με HIV στην Ελλάδα, η 1η Δεκέμβρη 2021 είναι ημέρα μνήμης για όλους τους ανθρώπους μας που δεν τα κατάφεραν.