Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

K.Ε.Φ.Ι.: Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκίνο από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.

K.Ε.Φ.Ι.: Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκίνο από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.

K.Ε.Φ.Ι.: Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. με μεγάλη περηφάνεια παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ψυχολογική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς.

Στον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι., πιστεύεται ότι η ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς παίζει καθοριστικό ρόλο στην μάχη του με τον καρκίνο. Γι΄ αυτό ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. με μεγάλη περηφάνεια παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ψυχολογική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς. Ο καρκίνος μπορεί να είναι μια συντριπτική και προκλητική εμπειρία, επηρεάζοντας όχι μόνο τη σωματική υγεία του ασθενούς αλλά και την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του.
Έτσι στο Κ.Ε.Φ.Ι. παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο στους ασθενείς όπου μπορούν να μοιράζονται τους φόβους, τις ανησυχίες και τα συναισθήματά τους, ενώ παράλληλα προσφέρουμε καθοδήγηση και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Οι συνεδρίες μας , είτε ατομικές ( τηλεφωνικά , διαδικτυακές ή δια ζώσης ) είτε ομαδικές παρέχονται στους ασθενείς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Θέλουμε να υπενθυμίζουμε στους ασθενείς ότι δεν είναι μόνοι και ο Σύλλογος μας θα βαδίζει πάντα δίπλα τους σε κάθε βήμα τους προς την θεραπεία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη που μπορείτε να λάβετε από τον Σύλλογο μας μπορείτε: Να καλέσετε στο 2106468222 ή να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο : www.anticancerath.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η δημιουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γεγονός

Ημερίδα για την διατροφή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝΑ

Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

Δωρεάν υποστήριξη ογκολογικών ασθενών από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Με έμπνευση τη μητρότητα και με στόχο να μην χάνεται ούτε ένα παιδί ενώ μπορεί να σωθεί, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπήρξε μια πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.