Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΑΕ: Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της Κινητής Μονάδας του Καπα3 στην Αλεξανδρούπολη

ΕΑΕ: Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της Κινητής Μονάδας του Καπα3 στην Αλεξανδρούπολη

ΕΑΕ: Το καινούριο στοιχείο δράσης που προσθέτει πλέον ο ερχομός του Κ3 στην περιοχή μας είναι η δημιουργία και στελέχωση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης και Διαχείρισης στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τη Γ’ Αντιπρόεδρο κα. Εύη Ορφανού σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών-Κάπα3 μαζί με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Έβρου ΣυνεχίΖΩ για την έναρξη της λειτουργίας της Κινητής Μονάδας του Καπα3 στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Διαβάστε το απόσπασμα από τον Χαιρετισμό της κας. Ορφανού

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον ερχομό του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών στην Αλεξανδρούπολη και, κατ’ επέκταση, στον ακριτικό νομό Έβρου.

Ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Σπανίων Παθήσεων Ν. Έβρου «Μαζί Για Ζωή», αλλά και καρκινοπαθής και η ίδια, δε μπορώ παρά να νοιώθω συναισθήματα μεγάλης χαράς και ικανοποίησης για τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις, ιδίως όταν αυτές οι δράσεις δεν υλοποιούνται μόνο στα στενά όρια της πρωτεύουσας ή και της συμπρωτεύουσας, αλλά επεκτείνονται και σε όλη την ελληνική περιφέρεια.

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδος είναι ένας φορέας που εκπροσωπεί 70 Συλλόγους από όλο το φάσμα των νοσημάτων και θεραπευτικών κατηγοριών. Επιπλέον, η Ένωση Ασθενών Ελλάδας έχει καταστεί δια νόμου θεσμικός συνομιλητής της Πολιτείας για θέματα πολιτικής της υγείας, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης του θεσμικού πλέον ρόλου που διαδραματίζει στα ζητήματα των ασθενών και των πολιτικών για την υγεία στην Ελλάδα.

Το καινούριο στοιχείο δράσης που προσθέτει πλέον ο ερχομός του Κ3 στην περιοχή μας είναι η δημιουργία και στελέχωση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης και Διαχείρισης στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης η ομάδα του Κ3 θα ενημερώνει τους ωφελούμενους για το πρόγραμμα, θα καταγράφει κάθε αίτημα και θα αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση του, όπως θα αναλύσουν με λεπτομέρειες τα ίδια τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα.

Καλωσορίζω θερμά την έλευση της ομάδας Κ3 και την υλοποίηση της Μονάδας αυτής στον ακριτικό Νομό μας! Καλώς ήλθατε!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Εκδήλωση 18/4 για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων Ασθενών

Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 στην Καλαμάτα

Εθνικό Πρόγραμμα Δράσης για την παιδική παχυσαρκία

Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ για 6η χρονιά στον Άλιμο

Άλιμος ΑμεΑ: Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πόσο σημαντική είναι κάθε δράση που βοηθά τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν δικαιώματα κι ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Βγες από το κάδρο: Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας.