Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΑΕ: Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών 2024 – Save the Date

ΕΑΕ: Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών 2024 – Save the Date

ΕΑΕ: Τη φετινή χρονιά, η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και φέρει την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, και σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εκδηλώσεων του 2022 και 2023 η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση για τα δικαιώματα των ασθενών, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 στην Αθήνα. Τη φετινή χρονιά, η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και φέρει την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η φετινή χρονιά περιλαμβάνει συνδιοργανώσεις επιμέρους εκδηλώσεων και υπαίθριων δρώμενων σε Πάτρα (18 Απριλίου), Θεσσαλονίκη (20 Απριλίου | Συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης) και Ηράκλειο Κρήτης (24 Απριλίου | Συνδιοργάνωση με την 7η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου), με στόχο την περαιτέρω διάδοση του μηνύματος σε μεγάλα αστικά κέντρα και κοινά στόχους τους τοπικούς Συλλόγους Ασθενών, τους Διοικητές Νοσοκομείων και Υγειονομικών Περιφερειών, τους Βουλευτές των Κομμάτων και φυσικά την Ιατρική και Επιστημονική Κοινότητα.

Μείνετε συντονισμένοι και για πολλές ακόμη άλλες δράσεις!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Χωρίς Συμμετοχή Εκπροσώπου Ασθενών η Επιτροπή Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής Προέγκρισης

Η απουσία νοσοκομειακών κανόνων AI ανησυχεί τους νοσηλευτές

Στηρίζοντας τους ασθενείς με Σπάνιες Δερματολογικές Παθήσεις

Patient Hub Networking: Νέος Κύκλος Δωρεάν Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Ζητείται άμεση λύση στα προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. όλης της χώρας

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αγωνιστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. και για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου των μνημονίων.

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηναίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδαε στο ίδυμα ''Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ''

Άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής στο ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ".

ΚΕΦΙ: Ημερίδα "Δεν καπνίζω .. επιλέγω την ζωή" στις 30 Μαΐου

ΚΕΦΙ: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.» για 19η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης κοινού, φροντιστών, ασθενών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης του καρκίνου.

12.500 αιμοκαθαιρόμενοι και θαλασσαιμικοί μέχρι στιγμής εισπράττουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και αδιαφορία

Έχουν αποσταλεί σχετικές επιστολές από τον Ιούνιο του 2022 στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων Αρχών ότι θα επιλυθεί άμεσα το ζήτημα, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.

19 Μαΐου - 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

Η ΕΕΚ παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες και υποστήριξη σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και στο ευρύτερο κοινό. Με αυτές τις εκδηλώσεις, η ΕΕΚ επιδιώκει να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη της νόσου.

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

ΕΣΑμεΑ: Με εγκύκλιο που εκδόθηκε θεωρείται σκόπιμο να περιγραφούν με σύντομο τρόπο οι βασικές πτυχές της διαδικασίας της προφορικής εξέτασης των εξεταζόμενων υποψηφίων

Close Icon