Άποψη

Healthweb.gr: Η δημοσιογραφική ομάδα και οι τεχνικοί σας εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές!

Healthweb.gr: Η δημοσιογραφική ομάδα και οι τεχνικοί σας εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές!

Η Διεύθυνση του healthweb.gr και η δημοσιογραφική ομάδα καθώς και οι τεχνικοί σας εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές! Ευχαριστούμε για τα 11 χρόνια εμπιστοσύνης .

Με την γέννηση  του ο Χριστός  έφερε και την ελπίδα στον κόσμο .  Η ετήσια χριστιανική  εορτή της γέννησης του πλησιάζει και αμέσως μετά το 2023 θα βρίσκεται μια ανάσα πριν την εκπνοή , το healthweb.gr διατηρώντας τη μαχητική του ορμή, επιμένοντας περισσότερο στο αντικειμενικό ρεπορτάζ και την άμεση και πολύπλευρη ενημέρωσή σας, είναι έτοιμο να σταθεί κοντά σας για μια ακόμη χρονιά, ελπίζοντας ότι το 2024 θα φέρει περισσότερες θετικές ειδήσεις γι’ όλους.

 

 

 

Στόχος του δημοσιογραφικού και τεχνικού μας επιτελείου είναι να παραμείνουμε η καθημερινή συνήθειά σας, να μεταφέρουμε πρώτοι και με αξιοπιστία τις ειδήσεις, να συνεχίσουμε με διάδραση ακούγοντας τους προβληματισμούς σας και απαντώντας στις καίριες ερωτήσεις σας. Συνεχίζουμε μαζί και τη νέα χρονιά και σας στέλνουμε 2024 ευχές για υγεία, ευτυχία και ευημερία και καλά Χριστούγεννα .Ευχαριστούμε για τα 11 χρόνια εμπιστοσύνης .

Η Διεύθυνση , η δημοσιογραφική  ομάδα και οι τεχνικοί  σας εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές!

Συνεχίσουμε μαζί!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Θερμές ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα από το healthweb.gr

Happy birthday 11 χρόνια Healthweb.gr

Θερμές ευχές για μια υπέροχη χρονιά από τη συντακτική ομάδα του healthweb.gr

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Δωρεάν κλινικές εξετάσεις με το πρόγραμμα  «Πρόληψη» του Μetropolitan στα Καλάβρυτα

Η «Πρόληψη» των  θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, βρέθηκε στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, διενεργώντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους της περιοχής.

7 +1 μύθοι σχετικά με τα ζωικά λίπη στη διατροφή μας

Μέχρι πρόσφατα οι διατροφικές οδηγίες συνιστούσαν να αποφεύγουμε την κατανάλωση προϊόντων πλούσιων σε λιπαρά και χοληστερόλη, όπως βούτυρο, κρόκους αυγών και γαλακτοκομικά προϊόντα με πλήρη λιπαρά.