Ρεπορτάζ Υγείας

Παράταση πιστοποιητικών εμβολιασμού: Έρχεται παράταση στην ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού

Παράταση  πιστοποιητικών εμβολιασμού: Έρχεται παράταση στην ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού

Έρχεται παράταση περίπου για μια εβδομάδα στην ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Προς  παράταση της ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού τα οποία λήγουν την 1η Φεβρουάριου 20022 για τους πολίτες  δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση,  επεξεργάζεται το Υπουργείο Υγείας.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε αναστάτωση και στα ραντεβού εμβολιασμών προκαλώντας την ακύρωση όλων των ραντεβού για εμβολιασμό την Τρίτη και τη Τετάρτη καθώς  οι πολίτες δεν είχαν πρόσβαση στα εμβολιαστικά κέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του healthweb  οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής του υπουργείου Υγείας πρόκειται να δώσουν  παράταση περίπου μία εβδομάδα ώστε οι πολίτες  να κάνουν την τρίτη δόση εμβολίου .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι θα ισχύει από 1η Φεβρουαρίου για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 στα ταξίδια εντός της ΕΕ

Επίσημο: 3μηνη ισχύς εφεξής για το πιστοποιητικό νόσησης-Έρχεται ΚΥΑ για εξειδίκευση του μέτρου

Εξετάζεται η αναστολή του πιστοποιητικού εμβολιασμένων που νοσούν

Μέχρι την Τρίτη η ενσωμάτωση της ψηφιακής ταυτότητας στο Covid free app

Διαδικασία δήλωσης εμβολιασμών στο εξωτερικό για κατοίκους Ελλάδας άνω των 60 ετών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παρουσιάστρια του Netflix απαιτεί σαφέστερες πολιτικές θηλασμού της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών μετά την καθυστέρηση μητέρας

Ωστόσο, η Calandrelli είπε ότι οι τρέχουσες πολιτικές δεν επαρκούν για να προστατεύσουν τις θηλάζουσες μητέρες που ταξιδεύουν, ζητώντας από τη Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών TSA να "ταξινομήσει και να δηλώσει ξεκάθαρα στον ιστότοπό της ότι το μητρικό γάλα, η φόρμουλα και ο σχετικός εξοπλισμός άντλησης στήθους θεωρούνται "ιατρικά απαραίτητοι".

Ο πρώην σύμβουλος του Μπάιντεν για την Covid απορρίπτει την προειδοποίηση του Λευκού Οίκου για αριθμούς κρουσμάτων από το φθινόπωρο

Ο Osterholm αργότερα υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι προετοιμασμένες για την επόμενη πανδημία, επικαλούμενος το χαμηλό επίπεδο εμπιστοσύνης των Αμερικανών στη δημόσια υγεία, συμπεριλαμβανομένου του CDC, της συζήτησης του Κογκρέσου για τη χρηματοδότηση του κορωνοϊού και ενός ιατρικού τομέα με περιορισμένο προσωπικό.

Δωρεά μητρικού γάλακτος από μητέρα της Αϊόβα εν μέσω μιας πανεθνικής έλλειψης βρεφικού γάλακτος

Σύμφωνα με την Mother’s Milk Bank of Iowa, οι δωρεές στον οργανισμό έχουν αυξηθεί εν μέσω της έλλειψης. «Βιώνουμε μια αύξηση στις δότριες γάλακτος που αναφέρουν την έλλειψη γάλακτος και την επιθυμία τους να βοηθήσουν», είπε ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης. «Είναι αξιόλογες και γενναιόδωρες γυναίκες».

Φοιτητές πανεπιστημίου διαμαρτύρονται για τους περιορισμούς της COVID σε κορυφαίο ίδρυμα του Πεκίνου

Σύμφωνα με την South China Morning Post, οι ηγέτες των πανεπιστημίων συναντήθηκαν με φοιτητές και συμφώνησαν να αφαιρέσουν τον τοίχο. Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής είπε στο Associated Press ότι έγιναν και άλλες παραχωρήσεις στους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης δωρεάν παραδόσεων σούπερ μάρκετ.

17/5: Τι δείχνουν τα λύματα των τελευταίων ημερών για το ιικό φορτίο στη χώρα

Κορωνοϊός Λύματα 17/5: Την εβδομάδα 9 έως 15 Μαΐου 2022, παρατηρήθηκαν σταθεροποιητικές τάσεις, σε σχέση με την εβδομάδα 2 έως 8 Μαΐου 2022, στο μέσο εβδομαδιαίο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα σε επτά από τις δώδεκα (7/12) περιοχές που ελέγχθηκαν από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων (ΕΔΕΛ) του ΕΟΔΥ.