Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ρεπορτάζ Υγείας

Ομόφυλα ζευγάρια – Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ομόφυλα ζευγάρια – Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ομόφυλα ζευγάρια - «Αν πλανάται ένα ερώτημα που μερικοί θέλουν να έχουν μια απάντηση ως προς το θέμα του γάμου των ομοφύλων, εγώ να πω ότι είμαι επιφυλακτικός».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμφανίζεται επιφυλακτικός σε σχέση με τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την τεκνοθεσία. Αναλυτικότερα, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε: «Ήταν μια συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων σε πράγματα τα οποία είναι γενικά. Μιλήσαμε για το έργο της Εκκλησίας, για την πορεία των συζητήσεων μέχρι τώρα Εκκλησίας και Πολιτείας. Επαινέσαμε τα καλά σημεία που υπάρχουν, ψέξαμε τα σημεία τα οποία, από πλευράς δικής μου, θέλουν ακόμη μελέτη και να προχωρήσουμε περισσότερο».

Επίσης, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος ανέφερε ότι η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και πως συμφώνησαν να τα ξαναπούνε και πρόσθεσε: «Αν πλανάται ένα ερώτημα που μερικοί θέλουν να έχουν μια απάντηση ως προς το θέμα του γάμου των ομοφύλων, εγώ να πω ότι είμαι επιφυλακτικός», για να προσθέσει ότι, όπως συμφώνησαν με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρειάζεται να υπάρχει ένα κείμενο, ένας νόμος, «για να το δούμε και να τοποθετηθούμε».

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Σας παρακολουθώ»«Τρέχω όσο περισσότερο μπορώ, για να υπάρχει ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Ομογένεια» φέρεται να ανταπάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τον Ελληνισμό, την Ομογένεια ως αρχηγός πολιτικού κόμματος», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μητσοτάκης: Νομοθετούμε την ισότητα στον γάμο - "ΟΧΙ" στην παρένθετη μητρότητα [vid]

Ομόφυλα Ζευγάρια - Επισημάνσεις καθηγήτριας που συμμετείχε στη σύνταξη τη νομοθετικής πρότασης

Συμπεράσματα από έρευνες 40 χρόνων φωτίζουν το θολό τοπίο της ευημερίας των παιδιών ομόφυλων ζευγαριών

Ξεκινούν αύριο οι διαβουλεύσεις για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παρά τους βελτιωμένους κανονισμούς του ΠΟΥ, ο κόσμος παραμένει ανεπαρκώς προετοιμασμένος για την επόμενη πανδημία

Οφείλουμε στη μνήμη των περισσότερων από 27 εκατομμυρίων ανθρώπων που εκτιμάται ότι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής από τον COVID, και στις αυξανόμενες απειλές για τις μελλοντικές γενιές, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε έναν ασφαλέστερο και πιο ασφαλή κόσμο.

Το ανθελονοσιακό φάρμακο δείχνει πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών

Σε εκείνο το σημείο, 12 από τις ασθενείς βρήκαν τους εμμηνορροϊκούς κύκλους τους πιο τακτικούς και σχεδόν όλες οι ασθενείς είχαν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα τους. Επιπλέον, η ανάπτυξη κύστης μειώθηκε.

Το κλειδί για την ανατροφή ασφαλών παιδιών: Γιατί η γονική ευαισθησία έχει σημασία για τους πατέρες και τις μητέρες

Η ανατροφή των παιδιών είναι ένα ταξίδι μάθησης. Συμμετέχοντας σε ευαίσθητη φροντίδα, βοηθάμε τα παιδιά να αισθάνονται ασφαλή και αγαπημένα. Αυτές οι εμπειρίες διαμορφώνουν την εμπιστοσύνη τους στους φροντιστές, στους άλλους και στον κόσμο γύρω τους, κάτι που μπορεί να έχει μόνιμες επιπτώσεις στην ευημερία τους.

Διεξαγωγή του Εθνικού Προγράμματος ΠΦΥ σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

ΚΙΜ: Σήμερα, το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) θα είναι στην Ιστιαία για την τέταρτη φορά, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Αποφευκτοί θάνατοι κατά τη διάρκεια του COVID-19 που σχετίζονται με χρόνια υποστελέχωση νοσοκομείων

Η θέσπιση ελάχιστων προτύπων στελέχωσης νοσηλευτών νοσοκομείων είναι προς το συμφέρον του κοινού. Το φτωχό περιβάλλον εργασίας των νοσηλευτών νοσοκομείων προϋπήρχε της πανδημίας και συνδέθηκε έντονα με την εξουθένωση των νοσηλευτών και την πρόθεση να εγκαταλείψουν τον εργοδότη τους.

Πώς η αντιλαμβανόμενη ηλικία επηρεάζει τους φροντιστές άνοιας και τους αγαπημένους τους

«Με την ενθάρρυνση των θετικών αλληλεπιδράσεων και της αμοιβαίας κατανόησης, μπορούμε ενδεχομένως να βελτιώσουμε την ψυχική και συναισθηματική υγεία τόσο των φροντιστών όσο και των ατόμων με άνοια».

Close Icon