Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ρεπορτάζ Υγείας

Διοικητές ΥΠΕ : Ποιοι είναι οι 15 διοικητές που επιλέχθηκαν ανά ΥΠΕ

Διοικητές ΥΠΕ : Ποιοι είναι οι 15 διοικητές που επιλέχθηκαν ανά ΥΠΕ

ΕΣΥ: Από τους σημερινούς 7 Διοικητές ΥΠΕ, οι 5 βρίσκονται στη λίστα των επιτυχόντων που θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη

Τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων για τις θέσεις Διοικητών και Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) δημοσιεύτηκαν από το ΑΣΕΠ. Στους πίνακες αυτούς περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα όλων των υποψηφίων, των αποκλειομένων, των πληρούντων τα απαιτούμενα προσόντα, καθώς και τα μόρια που πέτυχαν. Tην καλύτερη βαθμολογία για την 1η ΥΠΕ πέτυχε ο κ  Ιωάννης Καραφίλης που έχει διατελέσει πριν χρόνια αντιπρόεδρος στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και θεωρείται ότι έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα της Υγείας.

 

Από τους 7 σημερινούς Διοικητές ΥΠΕ, οι 5 βρίσκονται στη λίστα των επιτυχόντων που θα προχωρήσουν σε προσωπική συνέντευξη. Αυτοί είναι οι Διοικητές των 2ης, 3ης, 4ης, 5ης και 7ης ΥΠΕ, δηλαδή ο Ροϊλός, ο Μπογιατζίδης, ο Τσαλικάκης, ο Σερέτης και ο Παπαβασιλείου. Όσον αφορά τους υποδιοικητές, οι τελικές λίστες περιλαμβάνουν 14 ονόματα – δύο υποδιοικητές για κάθε ΥΠΕ – και η αξιολόγηση θα γίνει συγκροτημένη.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των πινάκων από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στις 08:00, έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στις 14:00, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Γεωργιάδης: 0,33% μόλις το ποσοστό συμμετοχής στην χτεσινή στάση εργασίας του ΕΣΥ

Γεωργιάδης: Τα χειρουργεία στο ΕΣΥ επέστρεψαν στα επίπεδα προ πανδημίας και ακόμη καλύτερα

Αγαπηδάκη: Πραγματοποιούμε την μεγαλύτερη ανακαίνιση που έχει γίνει από την ίδρυση του ΕΣΥ

Αγαπηδάκη: Σε κάθε νησί προληπτικές εξετάσεις με Κινητές Μονάδες Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Εκθετική αύξηση των κρουσμάτων Mpox στο Κονγκό

Mpox Κογκό: Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένα νέο, ακόμη πιο θανατηφόρο στέλεχος εξαπλώνεται στη ΛΔΚ, το οποίο μεταδίδεται επίσης μέσω της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ανδρών. 

Έκτακτο δελτίο καιρού: Παραμένουν οι ακραίες θερμοκρασίες μέχρι και αύριο

Έκτακτο δελτίο καιρού: Από την Τρίτη θα υπάρξει βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας, τόσο ως προς τις μέγιστες όσο και ως προς τις ελάχιστες τιμές, που θα γίνει αισθητή στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος στις περισσότερες περιοχές.

Το δροσερό αναψυκτικό διαίτης σας βοηθάει να περάσετε την εργάσιμη ημέρα; Να τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την υγεία σας

Όπως συμβαίνει με πολλές πτυχές της διατροφής, το μέτρο είναι το κλειδί με τα αναψυκτικά διαίτης. Το να πίνετε περιστασιακά αναψυκτικά διαίτης είναι απίθανο να βλάψει την υγεία σας, αλλά η συχνή ή υπερβολική πρόσληψη μπορεί να αυξήσει τους κινδύνους για την υγεία μακροπρόθεσμα.

Πανώλη: Σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης η Θεσσαλία

Πανώλη: Η εν λόγω Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την Περιφέρειας Θεσσαλίας εκδίδεται λόγω επαπειλούμενου κινδύνου εξάπλωσης της ζωωνόσου της πανώλης των μηρυκαστικών.

Μειώνεται η κάλυψη με εμβόλια covid των ευάλωτων - Συμπτώματα στον εγκέφαλο από τη χρόνια νόσηση

Τέλος, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature Neuroscience τον Φεβρουάριο του 2024, βρήκε στοιχεία διαταραχής του αιματοεγκεφαλικού φραγμού έως και 1 χρόνο μετά τη μόλυνση από COVID-19 στους κροταφικούς λοβούς και στον μετωπιαίο φλοιό του εγκεφάλου.

Ποια είναι τα μέτρα που θα ληφθούν μετά την εμφάνιση πανώλης στα αιγοπρόβατα;

Πανώλη αιγοπρόβατα: Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, ανακοίνωσε την ανάκληση των αδειών όλων των κτηνιάτρων του ΥΠΑΑΤ και των εποπτευόμενων φορέων

Ο περιφερειάρχης ζητά να κυρηχθεί η Θεσσαλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Πανώλη Θεσσαλία: Διαδοχικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, και εκπροσώπους παραγωγών, μετά την ανακάλυψη νέου κρούσματος πανώλης των μικρών μηρυκαστικών σε εκτροφή αιγοπροβάτων

Close Icon