Αποκλειστικά

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.

ADMAN

Συγκεκριμένα, όπως μας αναφέρθηκε, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ – Ε.Κ.Φ.Ν.Ι.» υπάρχουν δύο υποψηφιότητες που δημιουργούν ερωτηματικά. Πρόκειται για έναν νοσοκομειακό φαρμακοποιό ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε απολογία, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου που εργάζεται, για παράτυπο εμβολιασμό συγγενικού του προσώπου και για ξυλοδαρμό συναδέλφων….

Επιπλέον, στο ίδιο ψηφοδέλτιο, περιλαμβάνεται η υποψηφιότητα νοσοκομειακού φαρμακοποιού, ο οποίος είχε στο παρελθόν ιδιωτικό φαρμακείο και μάλιστα είχε διατελέσει και Πρόεδρος στον οικείο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ο οποίος όμως έχει προβεί σε υπεξαίρεση πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ (93.000) από το ταμείο του Συλλόγου!!! Μετά και την αγωγή του οικείου Φαρμακευτικού Συλλόγου θα διενεργηθεί, στο αμέσως προσεχές διάστημα,  πλειστηριασμός σε ακίνητο ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου και νυν «υποψήφιου για την ΠΕΦΝΙ», ώστε να καλυφθεί μερικώς το χρέος του προς τον Σύλλογο…

 

Κατόπιν των ανωτέρω, εύλογα η στήλη αναρωτιέται κατά πόσον τέτοιες υποψηφιότητες προάγουν τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς, μια κατηγορία εργαζομένων που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στα δημόσια Νοσοκομεία.

Μένει να δούμε ποιους τελικά θα επιλέξουν να τους εκπροσωπούν…

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΠΕΦΝΙ: Καταγγελία για διάλυση του καθεστώτος κυτταροστατικών φαρμάκων

Η Δέσποινα Μακριδάκη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

ΠΕΦΝΙ: Νόμιμες οι επιχορηγήσεις φαρμακοποιών από φαρμακευτικές

Μακριδάκη: 124 φάρμακα για σπάνιες παθήσεις εγκρίθηκαν από το 2000

Προσεχώς αναβάθμιση του νοσοκομειακού φαρμακοποιού

Φάρμακα στα νοσοκομεία: Από το κακό στο χειρότερο

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΠΕΦΝΙ

ΠΕΦΝΙ: Ο ΕΟΠΥΥ παραβιάζει τα πρότυπα διαχείρισης φαρμάκων

Νέο τακτικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων

Δέσποινα Μακριδάκη:Η μηχανογράφηση των νοσοκομείων να συνδεθεί με την ΗΔΙΚΑ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας και της μη εκτελεστικής προέδρου στον ΕΟΠΠΥ.Ακούγονται πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν μπορεί να φανεί λογικό.

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Καταργείται ο ιστορικός μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός Υγείας , της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας . Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.