Αποκλειστικά

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη

Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη . Ένα θέμα που άνοιξε αποκλειστικά το www.healthweb.gr εδώ και δύο χρόνια .

Για την κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ξεκινήσαμε να γραφούμε στο www.healthweb.gr από 19.10.2020 από την τροπολογία του Σχέδιου νόμου για τις αρμοδιότητες του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ. Τελικά όπως  σ΄ όλα μας τα ρεπορτάζ επιβεβαιωθήκαμε . Διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη .

Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ  Θεανώ Καρποδίν

Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ  Θεανώ Καρποδίνη.

Συγκεκριμένα, όλο το προσωπικό της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με απόφαση της Διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ ,μετακινήθηκε σε άλλες διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ .Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι φαρμακοποιοί ,τοποθετήθηκαν στα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ , να εκτελούν συνταγές ,ενώ ο ΕΟΠΥΥ έχει πληθώρα επικουρικών φαρμακοποιών ,που θα μπορούσαν να συνδράμουν τα φαρμακεία που είχαν ανάγκη  και  έτσι πήγε χαμένη  η συσσωρευμένη  γνώση και εμπειρία από τους ελέγχους που κατείχαν οι επιθεωρητές φαρμακοποιοί!! ! Κάλλιστα  θα μπορούσαν να ενταχθούν  τουλάχιστον, στην ΕΑΔ ή στη νέα Διεύθυνση Ελέγχου που δημιουργήθηκε , η οποία όμως όπως  διαφαίνεται ,μάλλον δεν θα κάνει ελέγχους αφού δεν έχει προσωπικό!

  • Δύσμοιρε  ΕΟΠΥΥ και πολίτη που πληρώνεις και δεν θα υπάρχει έλεγχος δαπανών υγείας , στις παραβατικές συμπεριφορές και τη Διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος….
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Η ‘μυστική΄ απάντηση της Καρποδίνη για κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ,επιβεβαίωσε το  healthweb

Οι λειτουργίες της ΥΠΕΔΥΦΚΑ δεν αντικαθίστανται από real time ελέγχους ή  ηλεκτρονικών αρχείων

Ξεκίνησε το ξήλωμα της ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Δικαιώνεται το healthweb : Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για αλλαγή στην οργανωτική δομή του ΕΟΠΥΥ.Παρασκήνιο τι θα κάνει η Διοικήτρια ;

Την κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ φέρνει το νέο ν/σχ του Υπουργείου Υγείας

ΕΟΠΥΥ : Έρχεται η κατάργηση της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.;

Παρασκήνιο-ΥΠΕΔΥΦΚΑ: Πλήθος ερωτηματικών για τις μετακινήσεις του επιθεωρητή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προϊόντα κάνναβης

Το φυτό της κάνναβης και ειδικά η ουσία CBD είναι γνωστή σε ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών στην χώρα μας, τόσο μέσα από τις θεραπευτικές τους χρήσεις όσο και από διάφορα βρώσιμα προϊόντα αλλά και καλλυντικά.

Αποκλειστικό : Μετατίθεται για 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας προμήθειων της ΕΚΑΠΥ

Μετατίθεται για την 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έφτιαξε η  Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας ( Ε.Κ.Α.Π.Υ. ) ώστε   να πραγματοποιούνται κεντρικά οι προμήθειες φαρμάκων αλλά και ιατροτεχνολογικων στα Δημόσια Νοσοκομεία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ΧΡΩΠΕΙ: Η Καθυστέρηση τριών ετών και ο υπερδιπλασιασμός του κόστους

Όταν ξεκίνησε το μεγάλο στοίχημα της Πολιτείας Καινοτομίας στην ΧΡΩΠΕΙ τον Δεκέμβριο του 2020 είχε δοθεί ένας πανηγυρικός χαρακτήρας και όλοι θεωρούσαν ότι θα γινόταν με ΣΔΙΤ και ότι θα συμμετείχαν πολλές εταιρείες του χώρου ΄με προϋπολογισμό  100.000.000 ευρώ .Είχαν καταθέσει φάκελο τέσσερα (4) κοινοπρακτικά σχήματα και θα υπήρχε και χρηματοδότηση από  το ταμείο ανάκαμψης.

Στ.Κυμπουρόπουλος στο healthweb: Έχουμε μία κρίσιμη ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της υγείας στην Ευρώπ

Ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος Ευρωβουλευτής και ψυχίατρος παραχώρησε συνέντευξη στο www.healthweb.gr και την δημοσιογράφο Νικολέτα Ντάμπου , μιλώντας για τις Σπάνιες παθήσεις και την νωτιαία μυϊκή ατροφία αναδεικνύοντας την ανάγκη να δημιουργηθεί μια ενιαία λίστα υποχρεωτικών νεογνικών ελέγχων στην Ε.Ε αλλά και για τις ελλείψεις φαρμάκων και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και συγκεκριμένα στην Ελλάδα .