Αποκλειστικά

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη

Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη . Ένα θέμα που άνοιξε αποκλειστικά το www.healthweb.gr εδώ και δύο χρόνια .

Για την κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ξεκινήσαμε να γραφούμε στο www.healthweb.gr από 19.10.2020 από την τροπολογία του Σχέδιου νόμου για τις αρμοδιότητες του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ. Τελικά όπως  σ΄ όλα μας τα ρεπορτάζ επιβεβαιωθήκαμε . Διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη .

Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ  Θεανώ Καρποδίν

Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ  Θεανώ Καρποδίνη.

Συγκεκριμένα, όλο το προσωπικό της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με απόφαση της Διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ ,μετακινήθηκε σε άλλες διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ .Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι φαρμακοποιοί ,τοποθετήθηκαν στα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ , να εκτελούν συνταγές ,ενώ ο ΕΟΠΥΥ έχει πληθώρα επικουρικών φαρμακοποιών ,που θα μπορούσαν να συνδράμουν τα φαρμακεία που είχαν ανάγκη  και  έτσι πήγε χαμένη  η συσσωρευμένη  γνώση και εμπειρία από τους ελέγχους που κατείχαν οι επιθεωρητές φαρμακοποιοί!! ! Κάλλιστα  θα μπορούσαν να ενταχθούν  τουλάχιστον, στην ΕΑΔ ή στη νέα Διεύθυνση Ελέγχου που δημιουργήθηκε , η οποία όμως όπως  διαφαίνεται ,μάλλον δεν θα κάνει ελέγχους αφού δεν έχει προσωπικό!

  • Δύσμοιρε  ΕΟΠΥΥ και πολίτη που πληρώνεις και δεν θα υπάρχει έλεγχος δαπανών υγείας , στις παραβατικές συμπεριφορές και τη Διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος….
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Η ‘μυστική΄ απάντηση της Καρποδίνη για κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ,επιβεβαίωσε το  healthweb

Οι λειτουργίες της ΥΠΕΔΥΦΚΑ δεν αντικαθίστανται από real time ελέγχους ή  ηλεκτρονικών αρχείων

Ξεκίνησε το ξήλωμα της ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Δικαιώνεται το healthweb : Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για αλλαγή στην οργανωτική δομή του ΕΟΠΥΥ.Παρασκήνιο τι θα κάνει η Διοικήτρια ;

Την κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ φέρνει το νέο ν/σχ του Υπουργείου Υγείας

ΕΟΠΥΥ : Έρχεται η κατάργηση της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.;

Παρασκήνιο-ΥΠΕΔΥΦΚΑ: Πλήθος ερωτηματικών για τις μετακινήσεις του επιθεωρητή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας και της μη εκτελεστικής προέδρου στον ΕΟΠΠΥ.Ακούγονται πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν μπορεί να φανεί λογικό.

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.