Αποκλειστικά

Αποκλειστικό Ηealthweb Γ.Ν.Α. Λαϊκό : Φάνης Ροΐδης ο νέος διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών

Αποκλειστικό Ηealthweb Γ.Ν.Α. Λαϊκό : Φάνης Ροΐδης ο νέος διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών

Ο Φάνης Ροΐδης είναι ο νέος διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr .

Ο νέος διοικητής του  Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών ονομάζεται Φάνης Ροΐδης και είναι επικοινωνιολόγος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίεςτου healthweb.gr. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί επίσημα ο διορισμός .

Φάνης Ροΐδης

Συγκεκριμένα, ο κ.  Φάνης Ροΐδης ανέλαβε την θέση του διοικητή στο Γ.Ν.Α. Λαϊκό,  διαδεχόμενος τον κ. Χρήστο Αντωνόπουλο ο οποίος  υπέβαλε παραίτηση τον Οκτώβριο , όπως σας γράψαμε αποκλειστικά στο   healthweb.gr .

Να σημειώσουμε,  ότι ο νέος διοικητής του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών έχει εγκατασταθεί  στο γραφείο του  και έχει αναλάβει καθήκοντα .Αναμένεται να εκδοθεί το ΦΕΚ ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  healthweb.gr .

  • Ο κύριος Ροΐδης είναι επικοινωνιολόγος και έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία για τις Νέες Τεχνολογίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

 

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Ν.ΝΤΑΜΠΟΥ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αποκλειστικό Ηealthweb: Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου "Λαϊκό"

Επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του healthweb.gr για παραίτηση του διοικητή στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Αποκλειστικό: Στο Γ.Ν.Α Λαϊκό δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ μαγνητικός τομογράφος

Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Στο Λαϊκό Νοσοκομείο χιλιάδες παράνομες διαγραφές φαρμάκων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας και της μη εκτελεστικής προέδρου στον ΕΟΠΠΥ.Ακούγονται πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν μπορεί να φανεί λογικό.

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Καταργείται ο ιστορικός μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός Υγείας , της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας . Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.